(Vlastní) Městská brána

Založil Percival, 15.05.2011, 14:47:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Percival

Zdravím, jelikož jde o můj první MOC, tak vás prosím abyste nebyli až tak tvrdí, jsem přeci jenom začátečník ;).

Jedná se o Městské opevněni s bránou s příkopem, zkusil jsem i markýzu a dům s roubenkou(omlouvám se, že dům nemá šikmé roubení, neměl jsem patřičné díly...)

Colonel32

Příště to zkus fotit bez toho bordelu v pozadí.

FilipS

Na rozjezd to vůbec není špatné, jak MOC tak i fotky. Chválím jak si vyřešil vodu a provedení roubené stavby. Těším se na další tvoje výtvory.

Insectslayer

Jo, myslím, že na první pokus ujde. Ale co mi přijde jako hloupost, je ta markýza na obranné věži. Na balkón v paláci klidně, ale sem se to nehodí ani trochu. A další věc: Brána se mi zdá dost nedokončená. Pokud nemáš dost dílů, abys ji udělal mohutnější šedou, tak postav masivní základy a z roubené stavby udělej vrchní část věže. U roubení nevadí, že není šikmé, ale udělej i svislé trámy. SNOT voda je pěkná, příště můžeš vytvořit sem tam vlnku. A pokud můžeš, udělej břeh z jiné barvy. Třeba brown, nebo tan.
Ale ty fotky! No fuj! Postav to na nějaký neutrální koberec, nebo parkety a za to pověs prostěradlo. A nasvítit!

Percival

Děkuji za kritiku, Markýzu jsem stavěl, aby to bylo trošku netradiční, copak je se SNOT vodou?Myslím, že není jedinečná jak říkáte >:D.
Fotky jsem chtěl mít co nejrychleji, uznávám že pozadí je otřesné ale uznejte že někdy tam máte podobný nepořádek ;D, zkusím to nafotit znovu s lidským pozadím ;).

Insectslayer

Jedinečná není, ale u začátečníků tvého věku není příliš vidět tohle, podle mně elegantní řešení.
Nesnaž se mít to nafocené co nejrychleji, protože přeci neprezentuješ bordel ve tvém pokoji, ale Lego.

Luky1987

Mimo prvních dvou fotek jsou všechny děsně rozmazané, chce to udělat každé foto alespoň dvakrát a pak vybrat tu lepší fotku ;)