(vlastní) Mini trophy truck

Založil Bery, 26.04.2011, 19:18:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Bery

Teď zase něco na odlehčenou mezi závodem. Jedná se o mini trophy truck 4x4, 420g, rychlost 1500 ot/min, tedy beze strát 26,5 km/h, bohužel i absence tlumení. To znamená že auto na sebemenším drnu nebo šutru vyskočí do neuvěřitelné výšky. Tenhle ďáblík dokáže i slušně driftovat (tomu jsem se chtěl vyhnout malým rejdem a verzí 4x4). A design mi dal taky dost zabrat. Myslím že dobré nízkorozpočtové auto na LTR
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Bery

Verze 2.0.
Po zjištění že se auto místy dusí jsem přidal druhý motor a celkově přestavěl jejich polohu, ale designu jsem se ani nedotkl.

Kiko97

Mne sa to veľmi páči a hlavne tie sedačky, tiež mám doma dve. A chcelo by to video aby som videl ako to maká s dvoma buggy motormi.  :D

Bery

Zkusím ti jízdu popsat: Vyjíždím na jemné prašné hlíně a přejedu chodníček (nestíhám běžet) na silnici razantněji zatočim a okamžitě se převracím, na jemném prachu jsem hodil pár smiků div se to nepřevrátilo. Dojel jsem na trávu a tam byl konec.

Moergil

Myslím, že ak by si ho pustil na pomalší vývod z Buggy a na nápravy dal prevody 12:20, tak by s jedným motorom ťahal dobre. Ale nízkorozpočťák na LTR by som ho nenazval, ak bude nabudúce rovnaký most ako teraz tak s tými maličkými pneu nemá šancu :)

Bery

Samozřejmě, ale já chtěl zanechat těch 1500 otáček takže mi bylo jasné že budu muset zdvojovat.
Já bych s tím LTR asi taky nejel, ale myslím že takto by to pro letošní ročník mohlo vypadat za použití 1 buggy. ;)

tRilobit

No, to se pěkně proběhneš.. 26,5km/h no ty vado... Zajímavé blatníky a design + s 2. motorem to váží kolik?
Re: Bery: To znám.  8)
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"

Bery

+- 500g Jsem zvyklej se za modely krčit, teď mě bolej záda.

Moon

Nó 26,5km/h,tak to je teda dobrý :o, škoda že je to jen teoretická rychlost, jinak bys za tím musel jezdit na kole ;D , ale i tak za tim určitě musíš "doslova" lítat ;D.
Přijdte si zahrát MineCraft: mc.urnaweb.cz:8888 Moje BS galerie: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Mooning

Bery

No ono to není zase tak šíleně rychlé 26,5 km je beze strát, takže čistou rychlost typuji okolo těch 20 km/h na hladké silnici samozřejmě. Protože na hrbolech kvůli absenci tlumení a pevně postaveného podvozku ztrácí hodně výkonu. to znamená rychlejší chůze, ale jakmile vjedu na hladký asfalt mam co dělat aby mi nespadli jeansy. 

Moon

Chci video! a věřim že se rádi mrknou i ostatní.
Přijdte si zahrát MineCraft: mc.urnaweb.cz:8888 Moje BS galerie: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Mooning

Billy Bob Bean

Naprosto mě dostal systém zatáčení.

Bery

Billy Bob Bean

Bery

Tu jsem okoukal od Arheonxe ;), ale viděl jsem ji i u Zblje.

Arheonx

Arheonxe  ;D  . Ale pekne si to vyladil lebo mne tam neskôr praskol kardan.  :(

Bery

Však mě taky rupnul, ale protože sem střevo, spadlo mi kolo, ale prostě jedu dál ;D a jak se tam kardan točil už sem slyšel jenom řach, ale už sem ho slepil zejtra obvážu a bude OK. :)