(Vlastní) Hrad Pařízek

Založil linhi, 19.07.2010, 17:54:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

artus12

Masivní dílo :) Ta kulatá střecha je tam výborná. Moc povedené.

Ryxe

Hrad už vypadá uceleně a musím říci, že se mi moc líbí, v první řadě to podsebití a bašta. Jsem moc zvědav, jak stavba bude pokračovat ;). O jaký kus tak ještě plánuješ hrad rozšířit?
Je škoda, že se CCC nezúčastníš, myslím, že Pařízek by byl určitě někde v popředí. Sám se asi také nakonec nezúčastním, měl bych se teď někdy stěhovat, takže rozestavěný hrad jsem zbořil a na stavbu něčeho nového asi už nezbyde čas :-\

linhi

Příprava hradu do Prahy na výstavu v Království železnice,je to hlavně pro Ryxeho,vpředu kde končí šikmá hradba
bude navazovat vstupní brána,asi bude mít padací most,potřebuji vědět zda kolem poteče ta řeka,já na ni ale nemám materiál. Dejte vědět jak to uděláme. Pro ostatní asi nic k vidění....

Rhox

Já bych to spíš viděl na nějakej větší potok než na řeku. Něco o trochu většího než jsi měl u Brlohu..

linhi

Hrad bude usazen tak jak ho vidíte,ale řeku bych před ním táhnul nerad,je tam už tak málo místa.
Dnes jsem máknul a narostla další věž a ještě jedna bašta,ale už mám tak 80% bricků na stavbě a tak se musím krotit.
Myslíte že mám hrad znovu osadit svou zelenožlutou armádou a nebo tam dát klasické crusadery?

Ryxe

Díky za fotky, vypadá to dobře. Pokud se jedná o torza, je to na Tobě. Kdyby bylo potřeba, můžu i nějaké udělat.
Co se týče té řeky, vodní plochu bych tam určitě udělal, možná lepší bude, jak to psal RHOX, nějaký potok, na který bude napojen i jeho mlýn. Nějaké modré mám.(asi tolik, co jsem použil u tohoto města-http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=29613.0.

linhi

Takže takhle bude řešena první brána,možná ještě předělám cimbuří - je divné že?
Takže voda je před touto branou vyloučena..

linhi

Ještě další pohled..

šebe

Je to opravdu hezká stavba.Jsem opravdu ohromen.Ale byl by jsem rád,kdyby jste mi vysvětlili celou tu techniku,a třeba ty střílny pomocí jakých bricků a tak. dík :)

moiki

je to moc pěkná stavba určitě vyhraješ

linhi

Nesoutěžím:-)
Jinak věž mě k hradu nějak nepasovala a tak jsem ji předělal,nyní mohou obránci střílet šípy a vylévat vařicí tekutiny přímo před bránu,také jsem se pokusil udělat zuby cimbuří se střílnou,ale ty u Dana na Orlíku jsou hezčí,ale nebudeme to brát přes kopírák ne? :-)

Rhox

To podsebití je parádní!! :o

linhi

Hrad je hotov,doladění terénu a života v hradu budu řešit až na místě určení,tedy v KŽ.
Fotky jsou nějak na prd,foťák stávkuje,snad bude nějaký super fotograf v kž,nejede i Togaran? :-)
Jinak nepořádek neřešte,tohle budu zase uklízet týden,ale když stavím,nejde to jinak :-\

Siegnord

Nádherný hrad. Vypadá skutečně velmi realisticky. Úplně si představuji, jak nepřátelé pronikli do vnějšího okruhu a po tom nájezdu postupují směrem k druhé věži a mezitím jsou ostřelováni z donjonu.  :o

linhi

Přesně tak,ono jinudy než touto cestou by se do tohoto hradu špatně lezlo.
Jdu ladit terén. Doufám že s s tímto hradem opět vydobudu TOPku :-)

cendix

Hrad je super, vypadá celkem realisticky. Na relativně malé ploše je použito mnoho stavebních technik. Škoda jen, že už bude výstava, jinak bych se těšil na pokračování. ;D

RalinCavira

Naprostá paráda!! Smekám a rád se něco přiučím >:D Zejména to podsebití, jak už bylo řečeno, je skvěle provedené. Dýchá na mě Středověk :o
Nejsem cvok, jsem AFOL :)

linhi

Pokud se těšíš na pokračování tak jen tak lehce nakousnu že až se vrátí Dan z Kanady,chtěli by jsme udělat nějaký opravdu velký společný projekt.Projekt by měl vypadat nějak takhle - tedy tak jako nějaká reálná stavba,nic ale není vybrané jistě.

cendix

Tak postavte dvojhrad, když jste dva. ;) Třeba Choustník nebo Šostýn.

linhi

Sakra musíš všechno uhodnout,na Choustník jsem myslel...

Rhox

Už se nemůžu dočkat až ho uvidím naživo!!! Ze které strany budou přiléhat naše drobné MOCy?

linhi

Přijde to připlácnout na tu stranu kde jsou ty velké skály na první fotce,beru sebou materiál na úpravu terénu na místě.. Jinak právě vaše malé mocy to udělají hezké a ožije to...

winring

Tak na Choustník se hodně těším. Je to moje srdeční záležitost!

Rhox

Citace od: linhi kdy 14.04.2011, 18:07:52
Jinak právě vaše malé mocy to udělají hezké a ožije to...
Za předpokladu, že vůbec budou vidět ve stínu donjonu ;)

Rhox

Naházel jsem na BS fotky našeho společného projektu do Království železnic: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=473074