6752 - Fire Rescue - Záchranná akce hasičů

Založil Luky1987, 26.01.2011, 16:18:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Luky1987

Obecná charakteristika

Rok vydání: 2009
Počet dílů: 771
Počet minifigů: 1
Cena: 550Kč - Bambule

Dojmy před koupí

Tento set jsem nikdy neměl v plánu zakoupit, ovšem sleva byla tak obrovská, že to prostě nešlo nekoupit. Navíc jde o Creator, čili samé klasické, do budoucna rozhodně využitelné dílky.

Obsah balení a vlastní stavba

Pěkná velká krabice, které dominuje na přední straně hlavní model, na zadní straně jsou i modely alternativní. Alternativní modely jsem bohužel nepostavil, jelikož přišla náhlá dílková nouze, a auto padlo na rozestavěné projekty.
Vlastní stavba je rozhodně zajímavá, je to opravdu hromada dílků, především menších.
Celý model je pokryt spoustou pěkných detailů.
Celá stavba proběhla bez problémů, nikde jsem se nezasekl.
Obsah - http://www.bricklink.com/catalogItemInv.asp?S=6752-1

Hratelnost

Hratelnost je na Creator na hodně vysoké úrovni, rameno se žebříkem jde otočit o 360 stupňů, jde natočit i horizontálně nebo vysunout. Přední i zadní dveře lze otevřít a nahlédnout do interiéru, kde jsou parádní béžové sedačky. Celkově je model dost bytelný, nic mi během testování a focení neupadlo. Jen škoda, že nelze zatáčet s předními koly.

Závěr

Pro mě rozhodně nečekaně slušný set za super cenu. Pěkný bude na výstavku, ale spíše se hodí jako zásobárna dílků. 75%

Kiko97

Aj ja som si tento set kúpil a hneď som začal stavať podvozok s predným riadením, ale viac je v tomto príspevku: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=30747.0. A už je aj prerobený na PF. Čaká na fotenie.  ;)

votrelec

:'( za taku cenu by som ho hned bral. ale uz je vsade vypredany.

mozkit

Ja ho dostal na pul se synem (2,5roku) k vanocum a libi se mi/nam :-D
Varianta hasicu je povedena, ostatni varianty nejsou spatny. Pravda je ze vsechny tri varianty sou dosti bytelny a neco vydrzi za hru.
Za tu cenu co si to koupil to byla jasna koupe tomu se nedalo zabranit :)