(Vlastní) Moje vignetty

Založil FilipS, 23.05.2010, 16:35:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Steve23

Já poznávám tebe :D, Co je to šedé vedle helmy klona?

Johny650

:o Tak to klobouk dolů, nádhera.

winring

Citace od: Steve23 kdy 20.03.2011, 15:17:11
Já poznávám tebe :D, Co je to šedé vedle helmy klona?

To musí být Millenium Falcon! Moc hezká práce.

FilipS

Díky, ano je to Millenium Falcon. :) Jinak podobnost figa s mnou je čistě náhodná.  ;D

Hardegon

Kdo umí, umí. Ale toto? Co ty z toho LEGA dokážeš, tomu se mi nechce věřit... :o

Věšák

fakt nádhera...Falcon je skvěle vystiženej :)
a ty detaily - myš, židle, kaktus, model stíhačky vlevo nahoře....super :)

FilipS

Ještě jednou všem moc děkuju za reakce. Člověka to potěší a nakopne k dalšímu stavění. Díky :)

kryst.off

Povedené, tvoje viněty fakt hltám a těším se na každou další. Co je to za "skleněný" díl nalevo na stolku? Něco ze sw? (omlouvám se znalcům, jestli jde o nějaký profláklý prvek, ale tuhle tematiku neznám a rosolovitou hlavu Homera Simpsona vidím poprvé  :) )
kryst.off

Darth

Hlava (křišťálová lebka) z Indiana Jones and Kingdom of Crystal Skull.

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=3144131
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=3144136

Mimochodem, hodně mi to připomíná můj pokoj  ;D

Diidy - moc pěkně udělaný C3PO a R2-D2. Jen ten blaster ze Star Treku vedle hne žlučí každého pravověrného SW fandy.

kryst.off

Díky. Ty kostlivce už jsem viděl, jen jsem si na ně nevzpoměl. Takhle samotné to na první pohled nevypadá jako Lego.
kryst.off

kryst.off

Citace od: Darth kdy 21.03.2011, 13:12:48
Mimochodem, hodně mi to připomíná můj pokoj  ;D

Nevěřím, že tam máš takový pořádek ;D
kryst.off

gearcs

Pokojík luxusní, Millenium falcon mě dostal, hned jsem ho poznal a nikdy by mě nenapadlo ho takto ztvárnit. Myslím, že tento moc se mi líbí ze všech nejvíc. (I když tedy na všechny tvoje stavby je radost se podívat.)

Togaran

Tak takhle se mi zatím líbí nejvíc :)
Naprosto brutálně jsi vystihl všechny ty detaily a každý, kdo tuší co jsou Star Wars tak musí ihned poznat toho Falcona! Použil jsi přesně minimální počet na zachycení "falconovitosti" :) Chtěl jsem mu dát rámeček na flickru, ale to bych ho musel dát i posteli, lampičce, kytce v květináči, C3PO, R2D2, židli...

Myslím, že větší rozměr podložky jen prospěl. Jen tak dál  8)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

winring

Citace od: Togaran kdy 21.03.2011, 23:33:45

Zajímalo by mě, až do jaké velikosti by šlo pokračovat, aniž by to ztratilo to kouzlo preciznosti, kompletnosti, rozvržení...

Johnysed

Opravdu nádhera ta lampička a celkově navíc fotky focené tebou tomu dávají štávu

scyther

Chtěl bych se zeptat jak tam drží ta ruka co v ní je ta stíhačka???
Jinak moc hezká práce :)
Lego is my Life

FilipS

Citace od: winring kdy 22.03.2011, 00:36:17
Citace od: Togaran kdy 21.03.2011, 23:33:45

Zajímalo by mě, až do jaké velikosti by šlo pokračovat, aniž by to ztratilo to kouzlo preciznosti, kompletnosti, rozvržení...
Těžko říct, tady sem volil takové rozměry, aby se tam vešla i postel i psací stolek a něco k tomu. Nicméně o moc větší bych viněty zatím dělat nechtěl.
Citace od: scyther kdy 28.03.2011, 20:05:42
Asi myslíš ten blaster ala Star Trek (na Flickru to někomu připomělo dokonce vycpaného kosa  ;D) Na ruku je navlečený kousek trubičky http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=75c09
Podobně sem to udělal u předchozí viněty s fajfkou, tam je to na fotce dobře vidět.

grohl

Úžasná práce. MikroFalcon je skvělý, ostatní detaily jakbysmet. Ustlaná postel, fotoaparát, vše je kouzelné.

Daniel

Jo pokojček moc pěkný - řekl bych něco ve stylu borců z Big Bang Theory ;D.

scyther

Citace od: Diidy kdy 28.03.2011, 20:47:04
Citace od: scyther kdy 28.03.2011, 20:05:42
Asi myslíš ten blaster ala Star Trek (na Flickru to někomu připomělo dokonce vycpaného kosa  ;D) Na ruku je navlečený kousek trubičky http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=75c09
Podobně sem to udělal u předchozí viněty s fajfkou, tam je to na fotce dobře vidět.
Moc hezky udělané, hned si jich musím pár pořídit ;)
Lego is my Life

FilipS

Dílna mistra Leonarda
Musím říct, že tahle viněta mi dala docela zabrat. S přestávkami jsem jí dělal několik dní a stále jsem nebyl spokojený. Nakonec sem jí dnes úspěšně dodělal s pomocí zajímavých dílků ze setu 4191. Je poslední z šesti dílné kolekce kterou uvidíte v KŽ.

Létající stroj

Tank

Hardegon

Opět naprosto precizní práce.  :o

kryst.off

Tleskám a tiše závidím. Ne všechny ty dílky, které nemám, ale ty tvoje nápady. Ty taky nemám  :)
kryst.off

Rhox

Opět výborné a perfektně provedené! Ty větší vignetty ti dost sedí!

germik

Dokonalé! :o
Všechny ty Udělátory, Hejblátka a Věcičky to moc pěkně dokreslujou :D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Mizu

opat preciznost a bezhranicne napady ako sme u Diidyho zvyknuty... len zasnem ako sa daju dieliky roznymi sposobmi pospajat... parada...  ;)

FilipS

Barvení
Včera večer sem si z vojáčků z Toy Story vytvořil malou jednotku. Ráno sem začal přemýšlet jak využít zelené hlavičky co mi zbyly. Tak jsem z nudy vytvořil tuhle vinětu. Je možné, že moje viněty budou teď trochu skromnější mám totiž hodně dílů v KŽ.

Daniel

FilipS

jvucka

Leonardo da Vinci je hodně dobrej!   :o