(Vlastní) Projekt X

Založil Hardegon, 07.03.2011, 21:33:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Vesmír poslední měsíce ožívá a stává se velmi nebezpečným místem. I my na to musíme reagovat.

Nejlepší vědci z několika spojeneckých planet oživili starý projekt meziplanetárního cestování. Nyní je čas posílit obranu dříve, než naše planety padnou novým národům za oběť.

Pro zrychlení našeho technologického pokroku jsme začali vysílat průzkumné oddíly na místa již dlouho nenavštívená. Mnohá z nich se stala útočišti cizích civilizací.

Poslední mise podala hlášení o těžebním zařízení jakéhosi podivného národa.  >:D

Hardegon

K přesunům po jiných planetách a v blízkém vesmíru užíváme malé tipy plavidel s rozložitelnými křídly. Jako většina naší techniky, i tato loď užívá generátoru pole neviditelnosti.

Robbed

Perspektiva na prvním obrázku působí skvěle, to se ti povedlo :).
Loď samotná taky nevypadá špatně, z náhledu jsem si původně myslel, že jsi ji stavěl částečně "naruby" - study dovnitř (což mimochodem není vůbec špatný nápad, může to sem tam vytvořit zajímavou texturu).
No jsem zvědav, co dalšího ukážeš ;).

Mtron

vesmír ožívá, to je super. Jinak loď vypadá zajímavě, připomíná mi Jumpera s SG Atlantidy. Jemné tvary neotřelí desing, moc pěkná práce. Jen pokračuj, těším se na další stavby a nápady a možná i setkání :-)
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Hardegon

Mám připraveny ještě další dva (a napůl třetí) MOCy. Teď dělám na fotkách.

Citace od: Mtron kdy 08.03.2011, 19:35:12
vesmír ožívá, to je super. Jinak loď vypadá zajímavě, připomíná mi Jumpera s SG Atlantidy. Jemné tvary neotřelí desing, moc pěkná práce. Jen pokračuj, těším se na další stavby a nápady a možná i setkání :-)

Pššššššššt.  >:D

Luky1987

Jsem rád, že jsi začal stavět Space, jsem zvědav na další.
Mě tvoje plavidlo zase trošku připomíná BSG...

Hardegon

Na výpravách na cizí planety se občas poštěstí získat (či uloupit) vzorky vzácných minerálů. Většinu z nich podrobujeme zkoumání v našich laboratořích.

Hardegon

V současné době horlivě pracujeme na dostavbě základny. Hlavní řídící místnost ale již funguje a my se připravujeme na další výzvědné akce. Díky jednomu zběhovy z velmi rozvinuté civilizace máme nyní dostatek informací na pár dalších výprav. Nejvyšší velení právě plánuje, s pomocí holografického projektoru, následující operaci.

otaznik

Citace od: Hardegon kdy 13.03.2011, 18:57:51
V současné době horlivě pracujeme na dostavbě základny. Hlavní řídící místnost ale již funguje a my se připravujeme na další výzvědné akce. Díky jednomu zběhovy z velmi rozvinuté civilizace máme nyní dostatek informací na pár dalších výprav. Nejvyšší velení právě plánuje, s pomocí holografického projektoru, následující operaci.
Ten hologram je cool.  ;)

Robbed

Vypadá to zatím velice zajímavě. Ten Mtron, který je na posledním obrázku, tam hádám není náhodou >:D. Jsem teda opravdu zvědav, co se z toho vyklube.

gearcs

Ty ses teď docela rozjel, vypadá to výborně! Zvláště se mi líbí taky ta perspektiva u mtronské základny a hologram - špička!

Hardegon

Zařízení je konečně plně funkční. Náš vesmírný program může naplno začít.

Petronel

Ajéje, to kulaté na zdi mi něco připomíná... jen si vzpomenout co...  >:D

Teď to tedy celé dost vypadá jako rasa Geniů (dženájů) z SGA, už předtim celkové provedení a hlavně vzhled minifigů to dost připomínal a teď už jsi to jen potvrdil bránou z Pegasu  ;D

Bereš z toho nějak hodně inspirace, nebo se mi to zdá? Mají to být oni, nebo je to nechtěně a chtěl ses vydat svou stavitelskou cestou a nakonec to sklouzlo k tomuto? :)

Hardegon

Geniové nejsou předloha.  ;D Ale celé mě to napadlo (a i jsem hodně stavěl) při sledování dílů ze všech tří seriálů SG. Tahle brána je asi 6. verze. Předchozí se více podobali branám v mléčné dráze, některé měly i pohyblivý kruh se symboly. Nakonec jsem skončil u téhle jednodušší, ale pro mě pohlednější, brány. Celé se to snažím dělat trochu modernější, než jsou technologie v seriálech. A proto mám na základně holografické projektory.  >:D

FilipS

Jako fandovi SG se mi to moc líbí. Brána je možná malinko velká, ale provedení je super. Hodně mě taky zaujal hologram. Nemůžu se dočkat co postavíš příště.