(Vlastní) Castle statek s konírnou

Založil Mart, 05.03.2011, 19:04:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mart

Dovolte mi představit další moji Castle stavbičku. Jedná se o statek s konírnou.Tento model jsem stavěl asi měsíc po dlouhých večerech  :P . Je to celek který chci zapasovat do mého hradu který v budoucnu budu rozšiřovat. Zde je pár fotek.  ;)

Colonel32

Anatyt

Pekne by to zapadlo do nejakej scenérie s ďaľšími stavbami. ;)
Pekné.

FilipS

Povedená "stavbička"  ;D. Moc se těším na celý hrad. Jen doufám, že to celé oživíš figy a dalšími detaily.
Citace od: Colonel32 kdy 05.03.2011, 19:17:09
Statek s konírnou?
Umíš i něco jiného než rýpat?

Rhox

Vypadá to hezky, já bych teda narušil jednolitost zdí, ale to je věc vkusu.
Líbí se mi brána na závoře a celý ten balkónek, obzvlášť to zábradlí...

Vlada

Citace od: Diidy kdy 05.03.2011, 21:17:36
Citace od: Colonel32 kdy 05.03.2011, 19:17:09
Statek s konírnou?
Umíš i něco jiného než rýpat?

V tomto případě se musím Colonela zastat, poněvadž ono "rýpnutí" je oprávněné. Nejde ani snad tak o rýpnutí v pravém slova smyslu, ale jen o pojmenování tohoto MOCu. Statek žádný zde nevidíme, konírnu ano. Čili pojmenování mělo být spíše jen Konírna, Konírna ke statku, Konírna k hradu, či nějaký obdobný název. V tomto případě je tedy reakce k dané situaci adekvátní.

Ale již k samotnému MOCu. Konírna je poměrně prostorná, stylem stavby opravdu do budoucího hradního stavení vhodná. Její koncepce se mi líbí a nemám v podstatě přípomínek. Nějaké detaily by se samozřejmě našly, ale ty nestojí ani za zmíňku  ;). Jak již bylo řečeno, i já se těším na další Tvá díla.

FilipS

Nejde mi o výčet tvých zásluh, ale o to že pouze negativně kritizuješ nebo opravuješ pravopis. Není od věci občas někoho pochválit když si to zaslouží.
Omlouvám se za OT.

Johny650

Citace od: Diidy kdy 05.03.2011, 23:50:44
Nejde mi o výčet tvých zásluh, ale o to že pouze negativně kritizuješ nebo opravuješ pravopis. Není od věci občas někoho pochválit když si to zaslouží.
Omlouvám se za OT.

jj je to tak, hodně se na tomto fóru řeší diakritika a pravopis apod.  :(

Jinak stavba je moc povedená, když by tam byli fígové a nějaké detaily tak by to vypadalo lépe.

Colonel32

Citace od: Diidy kdy 05.03.2011, 23:50:44
Není od věci občas někoho pochválit když si to zaslouží.

Ano, ty *TOPy* v názvech se tam objevují samy od sebe.  ::)
Smiř se s tím že moje role je "Zlý plukovník" a jsem tu od toho, abych kritizoval.

Citace od: Johny650 kdy 06.03.2011, 00:38:32
jj je to tak, hodně se na tomto fóru řeší diakritika a pravopis apod.  :(

Ono kdyby se věty začínaly velkými písmeny, dodržovala pravidla pravopisu a tak podobně, tak by se to řešit nemuselo...

Aki

Hezký "palácový velkostatek" se stájemi. Líbí sem mi že zdi jsou jen šedé, členité jsou dost. Je to takové celé hodně hranaté, ale proč ne.
Jen jsem nějak přesně asi nepochopil jaké je využité toho patra?

PS docela prima náběh na barokní stavbičku. Už vidím jak se v patře šermuje nový mušketýr z fig4 s nějakým padouchem a dole čeká sluha s konmi...

mirek

Aki to nazval výstižně...palácový statek.
Mně se stavba líbí a připomíná mi zámek Nelahozeves.