(Vlastní) Zimní hrad (nedokončeno)

Založil Ryxe, 17.02.2011, 12:32:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Někdy na přelomu září-října, když jsem dostavěl Rodový hrad http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=29667.0, jsem se pustil do stavby tohoto hradu. Jelikož se pomalu blížila zima, rozhodl jsem se hrad zasadit do zimní zasněžené krajiny. Bohužel pro tento MOC jsme se ale velice narychlo rozhodli ke koupi bytu a tím pádem i k rychlému stěhování a tak jsem skorodokončený hrad musel rozbrickovat, jelikož převážet takovouto stavbu se nám moc nehodilo. Dnes jsem našel při promazávání položek v mobilu pár fotek, tak mě napadlo, že je sem dám. Třeba i tato nedokončená stavba někoho alespoň trochu zaujme nebo inspiruje ;).

Gibur

Ten led je úžasný,stejně jako celý hrad.
Ale proč má ten chlápek na 4.obrázku na půlce obličeje bílou masku  ??? :)
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

rukay

Jo je pěkný, škoda že jsi ho nestihl dokončit. Tak třeba se ti ho v novém bytě podaří dodělat. :D
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

Hardegon

Tak tenhle hrad se mi líbí asi nejvíc ze všech tvých staveb.  :o Škoda že nakonec nebyl dostavěn. Zaujalo mě nejvíc hrázdění hned na první fotce s použitím Fence 1x4x2 (pokud dobře vidím). Moc pěkný nápad.

Ryxe

Díky ;), taky mi hradu bylo líto, ale bohužel to jinak nešlo. Před stěhováním jsem měl rozdělanou ještě věž katedrály do CCC, ale ta také padla.

Hardegone vidíš dobře, jedná se o tento dílek ;)

Dog-Čum: Ten chlápek je custom fig Fantoma Opery, pro kterého jsem plánoval postavit podzemní kobku, ale k realizaci jsem se dodnes nedostal :-[

V příloze ukázka zmiňované věže:

Hardegon

;D No to snad ne. Tokový výtečný stavby a ty to sem dáváš jen tak mimochodem. Ta věž je super. Tak snad už máš v novém bytě prostor a chystáš novou stavbu.

Ryxe

Citace od: Hardegon kdy 17.02.2011, 18:54:18
;D No to snad ne. Tokový výtečný stavby a ty to sem dáváš jen tak mimochodem. Ta věž je super. Tak snad už máš v novém bytě prostor a chystáš novou stavbu.

No, rozestavěno toho mám víc, jen to dokončit, ale u Branu už mi chybí jen pár drobností a ještě mám rozdělaný jeden noCastle projektík inspirovaný hororem (dům Michaela Myerse), takže snad bude na co koukat ;)