6207 A-Wing (2006)

Založil myth, 17.09.2005, 02:46:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

myth

Na rebelscum.com bol zverejnený obrázok nového A-Wingu. Predbehli dokonca aj fbtb. (Povedzme si na rovinu, že fbtb si o predbehnutie s tými ich teasermi koledovali. Kompletný obrázok sľúbili uverejniť v piatok 16.9., ale kde nič tu nič.) Obrázok nieje moc kvalitný, ale hneď ako Ace postne na ftbt kompletnú fotku tak vám dám vedieť.

Keďže už boli uverejnené fotky všetkých SW januárových relasov - a boli spomenuté aj na našom fóre -  môžme si to zhrnúť. Podľa obrázkov vyzerajú všetky sety veľmi dobre. O ich skutočnej kvalite sa presvedčíme až po zakúpení, no odvážim sa tvrdiť že nízka určite nebude. Toto samozrejme nebudú jediné SW sety v budúcom roku. Už bol ohlásený UCS za $99, lego si dokonca objednalo anketu na legofan. Víťazom ankety sa stalo AT-ST. Bude zaujímavé sledovať, či sa Lego Co. bude riadiť jej výsledkami. Určite budú aj iné, doposiaľ neoznámené modely. Dozviete sa o nich hneď ako budú známe nejaké informácie. A ostáva nám veriť že Lego pre budúci rok urobí lepší marketingový odhad ako tento rok a SW modely sa nevypredajú už začiatkom septembra. (A ostane aj na januárové zľavy ;) .)

Z pohľadu SW bude budúci rok perfekný. A čo z pohľadu city, castle/KKII, vikings, technic? Neviem, žiadne informácie niesu známe. Len čo bude niečo zverejnené/niečo sa podarí vyzistiť tak sa o tom dozviete. (S otázkami na ostatné rady sa neobracajte na mňa, na to je tu niekto iný ;) .)
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

myth

Ako na potvoru onedlho po poslaní prechádzajúceho príspevku na fbtb zverejnili fotku A-Wingu. Keďže na obrázku fbtb nieje vidieť servisný vozík, ponechávam oba obrázky.

{väčšie rozlíšenie}

J_BOB

zda sa mi to alebo fakt maju ruzove hlaviky ? uz zase  :'(
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

KLF

Ano, maju ruzove hlavy. Ale moze ist iba o prototyp figuriek.
Terminated.

myth

Toto niesu žiadne prototypy. Ide o finálne fotky, ktoré poskytlo Lego Co. pre server fbtb. (Ako vysvitlo neskôr, fotku pre rebelscum poskitlo samotné fbtb, avšak vďaka zlej komunikácii ešte pred uverejnením fotky na fbtb...)

Figúrky budú mať ružové hlavičky. Treba sa s tým jednoducho zmieriť. Ešet som zabudol na jednu nepríjemnú správu - detaily na predných slopes a na tiles pri zbraniach niesu urobené potlačou. Na detaily sú použité nálepky. Toto mi vadí viac ako nejaké ružové hlavičky.

KLF

Mne osobne ruzove hlavicky tiez nevadia, ale tie nalepky hej ! Neznasam nalepky. Ale vacsina LEGO AFOLov prave naopak neznasa potlac na kockach. ;)))) Takze predpokladam, ze pre vacsinu to je dobra sprava, ze su to nalepky. ;)
Terminated.

betakaroten

Sběratelé mají raději potisk, stavitelé zase nálepky (které nenalepují).

TomG

Jo samolepku si muzes kdyz tak vyrobit, kdyz ji potrebujes, potisk na kostku vyrobis tezko.
Only the best can survive.

J_BOB

tak na brickshelfe sa objavili obrazky uz aj poskldaneho noveho A-wingu...ruzove hlavicky s tym zakladnym sklebivym usmevom su fakt hnusne  :P
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=154998
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."

myth

Ružové hlavičky sú v pohode, už si na ne konečne zvykni :) .

Čo ma najviac zaujalo je zoznam dielokov v návode, dokonca aj s interným číselným označením každého dieliku. Ak to bude súčasťou každého setu v budúcom roku bude to výborná pomôcka pre nahadzovanie na peeron.

J_BOB

Citace od: myth kdy 23.11.2005, 15:41:26
Ak to bude súčasťou každého setu v budúcom roku bude to výborná pomôcka pre nahadzovanie na peeron.
myslim ze nie. neviem presne ake ale zda sa mi ze peeron nepouziva interne cislovanie lega ale CADove (ak sa mylim, ospravedlnujem sa ale som tu tusim daco take cital). ruzove hlavicky.......skoro kazdy den sa 1 minutku divam na obiho a aniho z roku 2005 aby som si zvykol a so "specialnou" potlacou ako je daka brada, jazvy alebo nieco podobne mi uz tak nevadia...ale na tomto imho najbeznejsom lego ksichtiku je to imho dost divne.

myth

Citace od: J_BOB kdy 23.11.2005, 15:58:27
myslim ze nie. neviem presne ake ale zda sa mi ze peeron nepouziva interne cislovanie lega ale CADove (ak sa mylim, ospravedlnujem sa ale som tu tusim daco take cital).

Je mi jansé že číslovania niesu identické. Avšak vyobrazený inventár považujem za veľkú pomôcku - nemusíš sa báť že na niečo zabudneš, statčí ti už iba zistiť peeron čísla dielikov a nahodiť na server.

J_BOB

aha tak sa ospravedlnujem. v tomto smere to bude fakt dobra pomocka :)

J_BOB

tak na brickshelfe je porovnanie povodneho a-wingu a reedicie. musim povedat ze novy A-wing 6207 je skutocne set velmi kvalitny a povodny A-wing oproti nemu posobi dost chabo (ja reediciam moc nefandim ale nesnazim sa oklamat sam seba). Novy A-wing je tvarovo skutocne velmi podobny "skutocnemu" A-wingu a je ako SW set imho TAKMER dokonaly  :D . RUZOVA!!!!  :'(

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=1503497