#7. Bratislavsky Lego kostky.org. PUB (povianocny)

Založil danny01, 28.01.2011, 20:22:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Kedy?

10.03.2011
1 (14.3%)
11.03.2011
0 (0%)
12.03.2011
4 (57.1%)
13.03.2011
2 (28.6%)
Ktorýkoľvek
0 (0%)

Celkem hlasů: 7

danny01

Stalker má prevratný nápad, totálne meniaci naše životy:
Čo tak dať už 7. BLK.orgP?  8)
To, že čas máme najmä cez víkend je na 99% jasné. No a ktorý mesiac nechám na ankete.
Bolo mi pripomenuté, že som sa vyhrážal Lego brigádou v pivnici pri stavbe Lego miestnosti. Nebojte sa, na to som nezabudol ale necháme to až na pekné (rozumej grilovacie) počasie. A vlastne to nespadá ani do Pub akcií.
Hoj sa hlasovať!
EDIT: Sorry za lezenie do kapusty (viď ďalší príspevok) ::). A ankety sa volajú rovnako, apoň posledné dve  ???
EDIT2:Ešte ma napadlo, že keď tak pozerám, tak kúsok od BA sa formujú spriatelené Lego Puby (Brno). Mohli by sme spraviť nejakú spoločnú. hmm?
Danny

S.t.a.l.k.e.r.

To, ze mi s organizaciou lezies do kapusty, som presiel bez ujmy, ale ze kazde stretko pomenujes inak uz nesiem dost tazko. Lego kostky.org PUB... Bude aj Cobi kostky.org pub? Alebo Megablocks kostky pub??  >:D

MasterWindu

Nie, žeby som mal niečo proti lacnej pseudo-konkurencii, ale COBI, len to nie ;)
-
Stretko určite, okrem 18-21 Február. To som v Prahe ;)
Dark ages forever ...

danny01

No, nic moc Kostkaci, tak to vyzera ze sa nam nechce sa stretnut :(
Danny

Allconel

Síce nepatrím do Bratislavskej LEGOhospody, ale do Brnenskej,  no počas víkendu 5-6 marec budem v Bratislave na recitály mojej sestry. Ak sa vaše stretnutie dialo v týchto dňoch, rád by som si našiel čas a zastavil sa ... ale to je ešte vo hviezdach, no ak si spomínam tak Stalker (ak nie tak sa mýlim, samozrejme ) mi písal ohľadom dákej cesty do Brna cez Bratislavu.

5o

Zatiaľ som sa nevyjadril, lebo nie je jasný termín a mne sa to trochu pomenilo. Ale rád prídem ak budem môcť.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: Allconel kdy 09.02.2011, 21:09:00
... ale to je ešte vo hviezdach, no ak si spomínam tak Stalker (ak nie tak sa mýlim, samozrejme ) mi písal ohľadom dákej cesty do Brna cez Bratislavu...

Áno, bol som to ja, písal som ti ohľadne stretnutia v Brne. Vtedy som nevedel, že dvaja z SR tam študujete.
Stretnutia v BA sa môžu udiať aj operatívne, stačí dať vopred vedieť a kto bude môcť ten príde. Najbližšie sem má namierené asi Michal z Košíc (Micho).

S.t.a.l.k.e.r.

Prosím organizátora aby rozhýbal stojace vody 7. BKP.  >:D
Bude to 19. alebo 26.2.? Alebo je lepšie počkať do marca?

danny01

Ja mozem kedykolvek, zatial nemam nic v plane. tento vikend (19.02.2011) pride bracho z Prahy na navstevu, ale potom uz som free.
Danny

5o

Preto lebo Lego...

Micho

Citace od: 5o kdy 16.02.2011, 08:56:28
Takže to necháme na 26.2. ?

V štvrtok 24.2. by som mohol aj ja, budem v BA + 1 deň predtým alebo za týmto termínom.  ;)

STARHAWK

Citace od: Micho kdy 16.02.2011, 09:13:31

V štvrtok 24.2. by som mohol aj ja, budem v BA + 1 deň predtým alebo za týmto termínom.  ;)

Cau Michal, skoda ze nie sobotu ale ak si u tak hadam aspon nachvilu aspon nejaka cas z nas sa zist moze. Mozno nejaky predlzeny obed vo Stvrtok napr v Auparku alebo potom piaok vecer niekde po praci by som mohol hadam si najst cas.

To jadro sa hadam nejak tak operativne bude vediet dohodnu aj keby sme o brali ako preskokana 7# pka kedze by to nebolo v Sobotu a asi by sme neboli tak dlho ako mozeme soboty.

danny01

Ak sa stretneme na 2-3 hodky ked aj cez tyzden, tak by nemal byt pre mna problem. Vzdy sa moze udiat nejaka pracovna povinnost, ale pravdepodobnost je tak 20%.Teda somnou mozete pocitat!
Danny

5o

Ja by som mohol aj cez týždeň, ale max do 13:00, takže to budem asi mimo diania. Ale v sobotu by to celkom šlo, aspoň zatiaľ.
Preto lebo Lego...

STARHAWK

cez tyzden teda nemozem, budem PN a budem len dufat ze to vykendu sa preliecim

Micho

Citace od: Micho kdy 16.02.2011, 09:13:31

Takže nakoniec budem v BA len v piatok 25.2. k obedu (ráno som v ZA) a chcel by som vidieť tu výstavu vláčikov v Nitre (denne od 10.00 do 18.00 hod.) a samozrejme hlavne jej Legovú časť - Výstava vlakov v Nitre. Takže stretnutie cez týždeň necháme na iný termín.

STARHAWK

hmmm tu vystavu v NR by som chcel vydiet aj ja, sakra preco musim byt chory zrovna teraz

v sobotu asi nebudem moct

danny01

Citace od: Stalker kdy 23.02.2011, 18:04:33
Odobrat hlas v ankete tusim nie je mozne, takze len pre info, ze mozem najskor 12.3.
Neviem za ktory si hlasoval, aby bolo z 2 hlasov ubrane.
Myslim si ze to kludne mozeme nechat na toho 12.3. Uz hadam bude teplejsie :)
Danny

S.t.a.l.k.e.r.

Ok, davam hlas 12. marcu.

Bolo by načim trochu podiskutovať aj o mieste. Máme za sebou pivárne Stein, Prazdroj a Meštiansky pivovar. Pôjdeme do Alfy alebo ste za iný, lepší podnik? Posledný otvorený bratislavský minipivovar na Patrónke som k svojej škode ešte nemal čas otestovať.

danny01

Btw. ja som pocul o nejakej restike kde su v nedelu 50%zlavy na jedlo. To by mozno stalo za hriech.
Prihovaram sa ked tak za tu Patronku, do by som si vedel zaistit odvoz a mozem sa s vami pivovat  :P

Ozaj, hospoda bude Lego, ale od vianoc mam zabavku RC auto, mozem doniest v pripade zaujmu o vyskusanie si "malej zbrane"...
http://www.conrad.de/ce/ProductDetail.html?hk=WW1&utm_source=zanox&utm_medium=deeplink&utm_content=article&utm_campaign=affiliate&insert=U0&productcode=235934&zanpid=1475974290829987840
Danny

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: danny01 kdy 24.02.2011, 22:51:19
Btw. ja som pocul o nejakej restike kde su v nedelu 50%zlavy na jedlo. To by mozno stalo za hriech.

Nemas nahodou na mysli El Gaucho ??

STARHAWK

Tak komu mam co priniest ? Stalker a u mna nieco.
Zhana niekto nieco ?

S.t.a.l.k.e.r.

Zaciatok by bol ako obvykle o 14.00. K miestu konania nie su ziadne pripomienky, ci tipy na iny podnik?

Mam na predaj spartana (ci rimana) z druhej serie minifigov v pocte 5 ks, kto mate zaujem ponukam za 2€/ks.

Navrhujem zmenit nazov stretka na 'predvelkonocny'.  >:D

5o

S mojou účasťou v túto sobotu to vyzerá biedne. Budem mimo BA už od piatku, resp. od štvrtkovej noci. Tak snáď nabudúce. Ale budem na vás myslieť.
Preto lebo Lego...

danny01

Mne do toho tiez prislo oslavovanie narodenin svagrinej. Zial. Urcite sa ukazem, ale opat na chvilku.
Hosi, co mate v nedelu alebo buduci vikend?  >:D
Danny

scj

Caute,

bol som upozorneny ze sa bude konat lego pub meeting v BA a kedze som na podobnej akcii nikdy nebol tak sa uz strasne tesim. Hlasoval som za nedelu, ale termin mi je sumak. Prisposobim sa.

A apropo, pojdem autom, a kedze nepijem, tak mozem urobit taxik (dovoz,odvoz) aby si pivkari mohli dat pivko. Kto teda chce, prihlaste sa mi via SS.

Len vas poprosim, upozornite ma via SS (pride mi mail) na finalny termin ;) Uz sa tesim.
technic&unix

S.t.a.l.k.e.r.

7. bratislavský Lego pub sa bude konať túto sobotu 12.3.2011 od 14.00 v podniku Patrónsky pivovar na Brnianskej 57.
Máme rezervovaný veľký stôl v nefajčiarskej časti medzi vstupom a výčapným pultom. Hľadajte na stole katalógy Lego.
Pifson Patrón svetlý 11,5° stojí podobne ako v Meštianskom pivovare, veľký 1.70€, detský 1.10€, veľký čapovaný Birell za 1,50€.

Doprava MHD - bus 83, zastávka Dubová (smer Dúbravka), prejsť cez cestu a potom cca 150 m. rovno smer Patrónka. Je to nízka presklená budova so zeleným náterom.

Doprava autom: Mlynská dolina, Pri Habánskom mlyne, Gaštanová. Pri miestnom kultúrnom centre pri zákrute Gaštanová->Valašská je neplatené parkovisko.
48°9'58.60"N
17°4'47.23"E

http://www.patronskypivovar.sk/index.html

Zatial avizovali svoju ucast tito clenovia fora: Starhawk, Danny, Eltee, Scj, MasterWindu, Stalker, Assam.

STARHAWK

uz sa pomali chystam na cestu, snad tam trafim :)

este len teraz vyrazam takze pritem cca 15:40

danny01

Prave som dorazil domov=BKP nestiham. Hamba mi na stokrat  :-\
Danny

scj

Nabuduce dame zraz tu :: http://www.hostinecudeda.sk/
Dobre tam varia a moji kamarati pivkari si pivko pochvalovali.
Inak bolo vyborne.
technic&unix