(Vlastní) Atomový kryt

Založil FilipS, 05.02.2011, 19:10:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

FilipS

Tohle dílko vzniklo dneska odpoledne a trochu zvláštním způsobem. Z nudy jsem udělal znak radioaktivity, vsadil ho do dveří a když už jsem měl dveře, tak sem si řekl, že udělám i zbytek.  ;D
Vznikl z toho maličký atomový kryt pro jednoho figa. Do interiéru se toho moc nevešlo, nicméně jsem tam namačkal: Postel, stoleček, poličku a držák na zbraň. Interiér má i osvětlení v podobě jedné světelné kostky.

S.t.a.l.k.e.r.

Pripomenulo mi to film Panic Room s Jodie Foster.

Robbed

Ten znak radioaktivity je moc pěkný. Drží to pevně, nebo se to po naklonění vysype ?

Darth

Jestli tam bude fig dlouho, kam bude chodit na WC? Za bunkr asi ne  ;D

FilipS

Citace od: Robbed kdy 06.02.2011, 09:27:12
Ten znak radioaktivity je moc pěkný. Drží to pevně, nebo se to po naklonění vysype ?
Díky, znak drží hodně pevně. Mile mě to překvapilo, že si mi nevysypával.
Citace od: Darth kdy 06.02.2011, 10:27:42
Asi to bude muset vydržet, protože tohle sem trochu nedomyslel. ;D

jvucka

Ten znak radioaktivity je hodně dobrý. Nebude ti vadit, když se nechám, ehm, inspirovat? Z toho by šly suprové ornamenty. Co je pod tou plate, round 1 X 1? Další round plate?
A co má znamenat ta liána na krytu?

FilipS

Klidně se inspiruj. Round plate 1x1 je nacvaknutá do středu mezi cheese (díky ní to tak dobře drží) nic dalšího pod ní není. Pokud chcete můžu nafotit dveře zvlášť.  ;)

Icewalker

Pěkné, pěkné.
Citace od: Darth kdy 06.02.2011, 10:27:42
Otevře zásuvku stolečku, a vykoná potřebu. To je jasné, ne? ;D
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Darth

No pokud tam bude pár měsíců, nebo dokonce let, tak nevím nevím. I když možná je to dobré, vzhledem k tomu, že v bunkru není moc místa na zásoby, nebude dlouho umírat hladem a žízní, zahubí ho vlastní smrádek  ;D

Ale stavba pěkná, zkus přidat WC a nějakou zásobárnu potravin na pár měsíců (pokud možno oddělené  ;D )

jvucka

Citace od: Diidy kdy 06.02.2011, 11:58:19
Klidně se inspiruj. Round plate 1x1 je nacvaknutá do středu mezi cheese (díky ní to tak dobře drží) nic dalšího pod ní není. Pokud chcete můžu nafotit dveře zvlášť.  ;)

Do středu mezi co? Dnes mám asi pomalé vedení. Radši to prosím nafoť.  ;)

Darth

Citace od: jvucka kdy 06.02.2011, 12:49:26
Citace od: Diidy kdy 06.02.2011, 11:58:19

Do středu mezi co? Dnes mám asi pomalé vedení. Radši to prosím nafoť.  ;)

První obrázek v prvním příspěvku. Cheese = 1x1 zkosená, tvořící symbol radioaktivity. Prostě tam naskládal sýrové dílky a aby nelítaly ven, utěsnil prostor uprostřed round 1x1.

AdamKo

Hezké, super nápad se znakem radioaktivity. ;)

Ať zije ponorková nemoc!