Pomoc pri bricklinku

Založil supermachina, 12.01.2011, 09:23:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

supermachina

Ahojte,
viete mi poradit, kde viem na stranke bricklink dat udaje o postovnom? Lebo uz viaceri chceli nakupovat a ked som napisal postovne naklady tak ustupili...csetko som prehladal ale neviem prist na to, ako to spravit, ze si viem na prvej strane dat udaje o postovnych nakladoch
Dakujem za rady

Anatyt

Nejaký step by step návod, ako si zriadiť na BL shop by možno nebolo odveci tu niekde vyvesiť. Chalani ako Cavelon, či Matny by s tým mohli pomôcť, ak by mali čas.

supermachina

tak, tak...pls, heeeeeelp...... :'(

Cavelon

Veď v HELPe na BL je všetko popísané. Napríklad k predaju tu:
http://www.bricklink.com/pref_seller.asp
Snáď len nechcete, aby Vám niekto prekladal návod z angličtiny do slovenčiny. ;D
Ak máte konkrétne otázky, rád poradím (ak budem vedieť). ;)

Anatyt

Citace od: Cavelon kdy 14.01.2011, 08:37:07
Snáď len nechcete, aby Vám niekto prekladal návod z angličtiny do slovenčiny. ;D

Áno, to sme chceli. ;D ;D ;D Ale nie. :P
Dobre a tie tabulky s poštovným, čo tam ľudia majú, to si ako spravíme?

Btw. niekto by im mal oznámiť, že VAT na Slovensku už nie je 19%, ale 20%. IMHO dosť podstatné.

Cavelon

Citace od: Anatyt kdy 14.01.2011, 10:37:32
Áno, to sme chceli.

translate.google.com  :P

Dobre a tie tabulky s poštovným, čo tam ľudia majú, to si ako spravíme?

Hociako. Použi nejaký editor, čo vie vygenerovať HTML kód, ja som to myslím robil vo worde. Výsledný HTML kód potom v textovej forme nalej do toho okienka a je to. 8)

Btw. niekto by im mal oznámiť, že VAT na Slovensku už nie je 19%, ale 20%. IMHO dosť podstatné.

Pokiaľ nepredávaš ako firma - plátca DPH, tak je to jedno. BTW kde si to vlastne videl, akosi to neviem nájsť. :-\

Anatyt

Citace od: Cavelon kdy 14.01.2011, 10:48:36
Pokiaľ nepredávaš ako firma - plátca DPH, tak je to jedno. BTW kde si to vlastne videl, akosi to neviem nájsť. :-\

Presne na tej linke, čo si poslal. ;)

supermachina

Ja viem co to anglicky....
JEDINE co CHCEM je to, aby ste mi sem poslali presny link, kde do okienka si skopirujem z wordu alebo xls postovne naklady!!!!!! Lebo som presiel vsetko a nikde som to nevidel...kua, ten bricklink je taky komplikovany a tolko moznosti ma...ze som uz uplne nasrany, lebo mi vypisuju z celeho sveta a objednavaju jeden set za druhym a ked im napisem postovne tak sa na to zvysoka vys...! A potom ja musim platit 3% z objednavky aj ked som nic nepredal!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :-[ >:( :-X

pryb

Lidi, vždyť je tam ČESKEJ návod! Není v něm všechno, ale je tam toho dost.

http://www.bricklink.com/helpLang.asp?helpID=1459
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Colonel32

Citace od: petovlk kdy 14.01.2011, 15:31:48
A potom ja musim platit 3% z objednavky aj ked som nic nepredal!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :-[ >:( :-X

Když je objedávka stornována, tak nic neplatíš.

otaznik

Citace od: petovlk kdy 14.01.2011, 15:31:48
Ja viem co to anglicky....
JEDINE co CHCEM je to, aby ste mi sem poslali presny link, kde do okienka si skopirujem z wordu alebo xls postovne naklady!!!!!! Lebo som presiel vsetko a nikde som to nevidel...kua, ten bricklink je taky komplikovany a tolko moznosti ma...ze som uz uplne nasrany, lebo mi vypisuju z celeho sveta a objednavaju jeden set za druhym a ked im napisem postovne tak sa na to zvysoka vys...! A potom ja musim platit 3% z objednavky aj ked som nic nepredal!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :-[ >:( :-X
Nechceš se na to s tímto přístupem raději vykašlat?

Miketuk

Jestli chceš, můžeš použít můj jednoduchý kód na HTML tabulku, akorát si přeťukej ceny dle vaší pošty. Bude to vypadat jako tabulka zde když klikneš na "Shipping". A zkopíruj to sem.

<table border=2 width=410 bgcolor=lightyellow bordercolor=black background=0 summary=poštovne align="center" style="color: black; font-family: Comic Sans MS">
<tr>
<td></td>
<td>50g</td>
<td>100g</td>
<td>500g</td>
<td>1kg</td>
<td>2kg</td>
</tr>
<tr>
<td>Doporučená zásilka*</td>
<td></td>
<td>39Kč</td>
<td>42Kč</td>
<td></td>
<td></td>
</tr>
<tr>
<td>Doporučený balíček**</td>
<td></td>
<td></td>
<td>50Kč</td>
<td>60Kč</td>
<td></td>
</tr>
<tr>
<td>Cenný balík***</td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td></td>
<td>73Kč</td>
</tr>
</table>

Anatyt

Myslím, že tu už je všetko jasne napísané. Dík hoši za pomoc!