Akce - Lego (a kostky.org) polepy na auto.

Založil danny01, 08.01.2011, 13:00:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Čo si o tom myslíte?

Anatyt 1
2 (6.7%)
Anatyt 2
3 (10%)
Mirek 1
2 (6.7%)
Mirek 2
0 (0%)
Mirek 3
0 (0%)
Mirek 4
2 (6.7%)
Mirek 5
1 (3.3%)
Danny
3 (10%)
Jamesek 1
12 (40%)
Jamesek 2
2 (6.7%)
Libovolný
3 (10%)

Celkem hlasů: 30

Anatyt

A čo bez označenia? Tou siluetou by sme sa určte rozoznali. ;)

Thrawn

Přesně tak, souhlasím. Siueta je dostatečně decentní a přitom jasně identifikující  :)
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

danny01

...v jednoduchosti je krasa:
Danny

Rewolt

It's a trap!

Thrawn

Citace od: danny01 kdy 10.01.2011, 21:39:42
...v jednoduchosti je krasa:

To sice je, ale mě se ta silueta líbí víc. Co to tedy obrátit?Nebo ještě lépe, udělat dvě varianty, bílou pro tmavá auta a černou pro ostatní?
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

MeNadruhou

Citace od: Thrawn kdy 10.01.2011, 23:19:25
Co to tedy obrátit?Nebo ještě lépe, udělat dvě varianty, bílou pro tmavá auta a černou pro ostatní?

Samozřejmě že dvě varianty, ale určitě tvarově totožné. Návrh by mohl proběhnout jako soutěž s hlasováním. (každý by mohl vytvořit návrh svůj vlastní a pak ho umístnit v obou barevných variantách, a hlasovalo by se...)
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

5o

Ešte že sa tu spomenuli tmavé autá. A čo takto rovno nejaká farba? Napr. žltá, červená? Alebo si ich dáme podľa hodností? To by bola iná sranda, predbehol ma kostkáč s vyššou hodnosťou... Ale to je naozaj len úlet.
Biely minifig na tmavom aute je ako päsť na oko, radšej by som zobral iné farby. Kontakt v tlačiarni spomenul zázračnú formuku: No problem. Nálepky, magnety, alebo polep aj celého auta.
Preto lebo Lego...

Thrawn

Taky by se dala udělat průhledná nálepka jenom s charakteristickými šedými obrysy (tak jak to má danny01). Pak by se dala nalepit na auto jakékoliv barvy při minimálních nákladech.

MeNadruhou

Citace od: Thrawn kdy 10.01.2011, 23:48:38
Taky by se dala udělat průhledná nálepka jenom s charakteristickými šedými obrysy (tak jak to má danny01). Pak by se dala nalepit na auto jakékoliv barvy při minimálních nákladech.

Otázkou zůstává, jak by to bylo vidět na stříbrné feldě  ;). Ale já bych chtěl toho minifiga i s bačkůrkama, ne toho co tahá gatě po zemi >:D
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

danny01

Bačkúrky dorobím, robil som to včera podľa predlohy kde to bolo takto a nevšimol som si to. Moja vina  :D
S farbami je to naozaj ošemetné, paddy má napríklad žlté auto, ja strieborné a určite sa nájdu medzi nami aj majitelia čiernej a bielej farby...
Môžeme teda urobiť dve farby, alebo biely podklad s čiernym figom, alebo aj magnetky by sa mi páčili. V každom prípade sa dalšiemu hlasovaniu o návrhoch nevyhneme...
5o - máš teda kontakt v tlačiarni, to mi ušetrí googlenie  :D
Danny

MeNadruhou

Citace od: danny01 kdy 11.01.2011, 06:18:53
Bačkúrky dorobím, robil som to včera podľa predlohy kde to bolo takto a nevšimol som si to. Moja vina  :D
S farbami je to naozaj ošemetné, paddy má napríklad žlté auto, ja strieborné a určite sa nájdu medzi nami aj majitelia čiernej a bielej farby...
Môžeme teda urobiť dve farby, alebo biely podklad s čiernym figom, alebo aj magnetky by sa mi páčili. V každom prípade sa dalšiemu hlasovaniu o návrhoch nevyhneme...
5o - máš teda kontakt v tlačiarni, to mi ušetrí googlenie  :D

Magnetky? myslíš takový ty jak jsou u jogurtů kostíci?
Ty by byli do druhého dne pryč. je strašně moc nenechavců. A myčka by si ji asi taky vzala...

danny01

Citace od: MeNadruhou kdy 11.01.2011, 23:55:30
Magnetky? myslíš takový ty jak jsou u jogurtů kostíci?
Ty by byli do druhého dne pryč. je strašně moc nenechavců. A myčka by si ji asi taky vzala...
Nemyslim si, Paddy (rodinny prislusnik tu z fora) ma magnetku krtka a co viem ma ju tam uz niekolko rokov.
Danny

5o

Asi nikto okrem majiteľa nevie, že je to magnetka. Ale reálne sa bavme o nálepke. Teda aspoň ja som skôr za nálepku.
Preto lebo Lego...

Thrawn

JJ, taky mám dlouho na autě magnetku, kterou mi nikdo neukradl. Akorát to chce holt hlídat myčku, no  :)

blackrabbit

Mě se líbí ta Mirkova silueta s logem KOSTEK. Možná bych to logo udělal taky černobíle/bíločerně.  :P

paddy

moj nazor momentalne:
silueta : kontura - 55% : 45%
(u oboch by mali byt oci a usmevom, logo kostky na minifigu sa mi zda uz take trosku natlacene, nic by som tam uz radsej nedaval)
obidva navrhy vyborne, mozno na aute ked to uvidim priklonim sa viac ku konture ...

magnetka vs nalepka, nalepka sa nalepi na magneticku foliu a je z toho magnetka, takze kazdy si to moze realizovat ako sa mu paci,
magnetka ma vyhodu v tom, ze clovek moze menit identity, jeden den je AFOL, druhy den lyziar :)

vyrezat si to kazdy dokaze aj vo vlastnej rezii si myslim, kazdy urcite pozna niekoho kto mu to vie vyrezat ...

P.S. magnetka drzi v pohode, akurat mi ju stale niekto obracia hore nohami :)

Thrawn

Další výhodou magnetky (magnetiké fólie) je možnost dalšího použití i při výměně vozu.

danny01

Citace od: paddy kdy 13.01.2011, 22:27:57

P.S. magnetka drzi v pohode, akurat mi ju stale niekto obracia hore nohami :)

Musim ta opravit, stale ti ju niekto prehadzuje na druhu stranu, nie hore hlavou  ;D

Nalepka bude mozno posobit uhladenejsie.
Danny

Jamesek

Jelikož je tiskárně jedno, zda tiskne přímky nebo křivky, nebylo by lepší mít figa v pohybu než strnulou figurku zepředu? Na obkreslování je tady expert C32, ale za pět minut jsem obtáhnul na ukázku dva obrázky, aby bylo jasné co myslím. Omlouvám se za kvalitu .. :D

MeNadruhou

danny01

Danny

MeNadruhou

Takže, jak to vypadá, bude nějaká anketa a hlasování o nejlepší návrh?

danny01

Určite! Hovoril som si. že anketu nechám mesiac dva a uvidíme. Nečakal som až taký ohlas  :D.
Edit: HOTOVO!
Danny

MeNadruhou

Ve finále pak budou dvě barevná řešení? černo bílá a bílo černá? ( pro tmavá a světlá auta?)

danny01

Citace od: MeNadruhou kdy 05.02.2011, 19:21:33
Ve finále pak budou dvě barevná řešení? černo bílá a bílo černá? ( pro tmavá a světlá auta?)
Asi tak nejako.
Danny

danny01

- Jamesku, vieš hodit tvoj návrh do vektorovej podoby?
- Dáme robiť všetko na jednom mieste a potom to rozpošleme. Chcel by som vedieť, či máte niekto kontakt na tlačiareň, ktorá by vedela spraviť dobrú cenu.
- záleží od ceny, ale predbežne objednám 100ks.
- na leto už budeme značkovaní :)
Danny

5o

Kontakt v tlačiarni máme. Zisťujem v akej forme je možné priniesť / poslať návrh. Ešte pár detailov ako farba a velkosť a možme sa baviť aj o cene. Počet kusov nie je limitovaný, aspoň zatiaľ.
Preto lebo Lego...

danny01

Navrh budu chciet v krivkach. Pre mna osobne najlepsie z Corel-u.
Velkost je tiez dobra otazka, navrhujem na vysku 10cm.
Danny

danny01

Vsetkym zaujemcom sa ospravedlnujem za pasivitu, zial pracovne povinnosti mi nedovolia pokracovat v realizacii. Snad do leta sa to zlepsi!
Danny

phoenicis

Už teraz sa na ne neviem dočkať  >:D