(vlastní) Pick up

Založil Plutoone, 05.10.2010, 19:15:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Plutoone

Ahoj všichni,
nedávno se mi na aukru povedlo vydražit podle mě suprová kola. Už jen zbývalo k nim postavit něco odpovídajícího. Rozhodl jsem se pokusit se o svůj první Pick up. pohon 2x XL přímo do zadních kol a M na zatáčení, 1x reciever, 1x BB, 3x PF světla (kvůli místu svítí pouze za jízdy) V6 na kapotě je pouze pro parádu. dveře i zadní čílko se dají otevřít, kyvná přední náprava, zadní je odpružená, volant točí při zatáčení kol. Koukněte na fotky a pokud budete mít nějaký nápad, jak to vylepšit budu jen rád. díky  P.S. v reálu je trošku hezčí, než na fotkách ;D

Sugarfree

Povedená prácička, ale nehodil by se do střechy ještě jeden panel 11x5 ? ;)
LEGO TECHNIC ...it´s my style...

Plutoone

Citace od: Sugarfree kdy 05.10.2010, 19:26:03
Povedená prácička, ale nehodil by se do střechy ještě jeden panel 11x5 ? ;)
hodil, ale nemám ho.  ::)

Tomik

Pěkná práce. Jen si myslím, že by ty kola víc slušely nějakýmu nadupanýmu sporťáku...
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Plutoone

Citace od: Tomik kdy 05.10.2010, 22:21:10
Pěkná práce. Jen si myslím, že by ty kola víc slušely nějakýmu nadupanýmu sporťáku...
Když jsem je vyhrál, měl jsem s nimi oumysl supersportu. Ale kyž jsem rozbalil zásilku, trochu mě zaskočila jejich velikost. Nicméně, třeba se k tomu odvážím. (osobní auta mi totiž vůbec po desingové stránce nejdou)

Arheonx

Skús postavať dáky chopper s tým zadným kolesom by vyzeral parádne.

Plutoone

hadato

Celkem se mi to líbí, ale mám dotaz na ten Fake motor. Asi není funkční, co, když jsou XLka přímo na kola?

Plutoone

Citace od: hadato kdy 15.12.2010, 22:21:29
Celkem se mi to líbí, ale mám dotaz na ten Fake motor. Asi není funkční, co, když jsou XLka přímo na kola?
Díky. Ano je tam pouze pro parádu.