Otevírání "The LEGO Hall of Heroes"

Založil PsychoWard666, 11.12.2010, 10:58:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

PsychoWard666

Video z otevírání nového LEGO obchodu v Mall of America, všechny velké modely se stavěli u nás na Kladně.

http://www.youtube.com/watch?v=SftR2HOlOv8

Jenom pro představu rozměry modelů:

Šavlozubý tygr  5m
Helikoptéra       5m
Robot              12m

Vasyk

WOW !! Půlku toho jsem viděl v modelárně na Kladně na vlastní oči a už tam to byl úctyhodný masakr.

PsychoWard666

Jo bylo to pěkný, já sem se podílel na stavbě toho tygra, agenta co visí z vrtulníku a některých částech robota

Marťas

To je neskutečný...  :o Nějak si nedokážu představit, jak se něco takovýho staví...

Lukino

Vlada

Opravdu pěkné a úchvatné video :o. PsychoWard666, vznesl bych na Tebe, jakožto na spoluautora díla dotaz, a to sice takový, zda by jsi mi mohl vysvětlit zrod takovýchto překrásných modelů. Zabývejme se např. tím prvním modelem, kterým je nádherný šavlozubý tygr. Kde je počátek zrodu tohoto modelu? Představa se rodí pomocí grafického návrhu v PC, či se vychází při stavbě pomocí předem daného měřítka z reálného modelu? Jak se tyto modely pak kompletují, to vím, ale prvotní myšlenka a pak následná realizace, je mi zatím velkou neznámou  ??? :D. Předem Ti děkuji za odpověď.

peter

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

PsychoWard666

Tak peter odpověděl místo mě, většinou to takhle chodí, aspoň v dnešní době.

Jinak já sem model nenavrhoval, ale jsem jeden z lidí co ho stavěli.

Vlada

Peter a PsychoWard666, děkuji Vám oběma za odpověď. Má domněnka byla tedy správná, akorát jsem netušil, že ve 3D softwaru se vymodeluje podoba modelu, která se vzápětí "překostičkuje" a poté ztvární do reálné podoby. Původně jsem se domníval, že model se navrhuje ve formátu 3D přímo v programu, načež pomocí jednotlivých segmentů se pak model lepením sestavuje.

Citace od: PsychoWard666 kdy 12.12.2010, 10:30:27Jinak já sem model nenavrhoval, ale jsem jeden z lidí co ho stavěli.

Ano, to jsem z Tvého příspěvku pochopil, reagoval jsem v tom smyslu, že když jsi se na stavbě podílel, tak by jsi mohl prvotní zrod modelu znát. Díky.