TOYS 'R' US

Založil KLF, 13.09.2005, 12:29:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

KLF

Bol som teraz 2 tyzdne v Taliansku a navstivil som aj 3 predajne TOYS 'R' US. Je to najvacsia siet hrackarstiev na svete. Myslim, ze americka. Zasol som nad tym, aky vyber hraciek maju. A najviac ma zaujimalo samozrejme LEGO. Vyber bol obrovsky. UCS sety normalne vylozene na regaloch, vratane starsich, Mindstorms sety, vratane rozsirujucich setov na regaloch, Spiderman krabica obsahujuca vsetky 3 najvacsie Spiderman (minifig) sety za 99 Eur... No a vypredaj - Star Wars Landspeeder (prve vydanie!) za 4 Eura... a podobne srandy...

Zaujimalo by ma, preco TOYS 'R' US nie je aj u nas ?!?!?! Pred cca 3 rokmi, ked mali v Bratislave otvarat Shopping park AUPARK, mala tam byt aj predajna TRU. Dokonca som ju videl aj na planiku, co davali do schranok este pred otvorenim. Ale na moj podiv tam nakoniec nebolo TRU, ale Dracik ! Neskor som sa dozvedel, ze Dracik (najvacie a de facto monopolne hrackarstvo na Slovensku) zabranil prichodu TRU na Slovensko nejakou "obchodnou" cestou. ;(

Ako to je teda s TRU ? Mozno by nam pani Novackova vedela viac povedat, nakolko predpokladam, ze v Cechach TRU tiez nema predajnu. Ze by boli drahy neverim, lebo v Rakusku a v Taliansku maju ceny NIE VYSSIE ako slovensky Dracik, alebo Tesco. NAVYSE maju cenove akcie, o akych na Slovensku mozme len snivat !!!

Myslim, ze TRU by asi zlozilo nasich predajcov. Aspon co sa Slovenska tyka.
Terminated.

Mates

Nevím, zda je to přesně to o čem píšeš, ale asi ano, že jo?

Toys R Us, Inc. je speciální maloobchodník s hračkami, produkty pro kojence a dětskými oděvy. K 31. lednu 2004 společnost operovala v 1501prodejních obchodech na celém světě. 927 obchodů se nachází ve Spojených státech, 685 obchodů je s hračkami (zahrnujících čtyři obchody Geoffrey), 198 speciálních kojenecko-mladistvých obchodů pod jménem Babies R Us a 44 obchodů s dětským oblečením pod jménem Kids R Us. Toys R Us také prodává své produkty přes internetové stránky www.toysrus.com, www.babiesrus.com, www.imaginarium.com, www.sportsrus.com a www.personalizedbyrus.com.Všechny obchody Kids R Us budou zavřeny během roku 2004.

Zdroj je zde

Cavelon

Citace od: Mates kdy 13.09.2005, 12:54:40
Všechny obchody Kids R Us budou zavřeny během roku 2004.
Zdroj je zde

Tak asi je ten zdroj na *****, keď v takej predajni KLF bol minulý týždeň. :-\

KLF

No ja som bol v TOYS 'R' US a oni pisu, ze zavreli KIDS 'R' US... ;) To mali asi len nejaku pobocku pre kojencov a tak. TOYS 'R' US normalne funguju dalej po celom svete.
Terminated.

lukas.21

Nerád otváram 6 rokov starú tému, no nechcem zakladať ďalšiu. Vie mi niekto poradiť, ktorý z ich obchodov je s najväčším výberom alebo je najbližšie ku stanici?(podľa mapy sú v centre až 3 obchody) Poprípade či sa nedá s nimi dohodnúť, že si ho vyzdvihnem na predajni? Konk. mám záujem o set SW 8129 AT-AT Walker.

Anatyt

Ku akej stanici ??? V akom meste ???

lukas.21

Citace od: Anatyt kdy 26.06.2011, 12:41:05
Ku akej stanici ??? V akom meste ???

Žíš som na to úplne zabudol ;D Vo Viedni ku vlakovej. Ku ktorej presne neviem ale pri niektorej kde stoja vlaky, kt. idú z BA.

Anatyt

winring

Hele kingu, ty z toho Googlu poznáš, kde mají největší výběr? Myslím, že umístění si najde sám.

Anatyt

Výber majú zhruba rovnaký všade a to veľký. Niekde majú to, inde zas iné... Nedá sa povedať, kde majú vyslovene najväčší výber.

mesje

AT-AT walkera som kupoval v Toys R Us v Shoping city sud pred par mesiacmi, a pred tyzdnom, ked som tam bol zas, tak ho este na 99% mali...

lukas.21

Ďakujem pekne za odpovede
no akurát ten v SCS je najďalej od stanice. Tam sa určite nedostanem takže skúsim jeden z tých 2.

Sokol

Neviete niekto či plánuje TRU otvoriť aj niake predajne na Slovensku? :D Podla mna by to bol dobrý nápad.Práve teraz som skúsil či majú TRU aj Poliaci a vidím že áno.14 Februára 2011 u nich otvorili prvú predajnu TRU v Polsku vo Varšave. http://www.pl.toysrus.pl/prasa/2011/toys-r-us-coming-soon-to-poland-112.html to si skôr myslím že dajú TRU najprv do Česka než na Slovensko lebo Češi sú v S@H. :'(

Anatyt

Pokiaľ viem, TRU chcelo vstúpiť na Slovenský trh pred pár rokmi, keď sa stavalo jedno z Bratislavských shopping centier. Vtedy bolo TRU zamedzené vstúpiť na náš trh spoločnosťami All Toys a Dráčik.
Dokonca sa pamatám, že v reklamnom letáku na dané shopping centrum ešte pred jeho otvorením, bol TOYS 'R' US vyznačený už ako jeden z obchodov !

mesje

klasika, u nás je vždy problém s normálnym trhovým prostredím - či už ide o mobily alebo hračky.

Anatyt

Až teraz čítam úplne prvý príspevok v tomto threade a tam je potvrdené, čo som napísal aj ja! hehe.  ;D

Sokol

Ale nemylím že to u nás bude tak skoro kedže naši susedia Polsko,Česko a Madarsko sú v S@H a zatial má iba Polsko TRU ako najnovšia krajina ale aj Rakúsko ho má a nieje v S@H tak neviem ako to riešia kedže som vyššie čítal že sú tam aj normálne položené Exkluzívne sety.  ???

Anatyt

LEGO S@H nemá s TRU nič spoločné.

dado

V  TOYS 'R' US vo Viedni v SCS som nikdy nevidel exclusivne sety. Ostatne predajne v rakusku alebo v inom state som zatial nenavstivil.

Anatyt

Nebol som tam už asi 2 roky, ale predtým tam mali exclusive sety. Svojho času som tam videl Cafe Corner a Santa Fe snáď všetky vlaky...

Sokol

A zo Star Wars tam majú čo?Sú tam klasické sety čo sú v Dráčiku a Alltoys, alebo aj niečo iné  ???.A inak podla mna aj keby sa v Bratislave mat TRU určite oplatilo, Viedeň nieje daleko :).

mesje

zo star wars tam majú pár vecí, čo vôbec nevidno u nás, či už v dráčiku, all toys alebo tescu a pod... napr. at at walker, x fighter (to som čumel, lebo je to asi už staršia vec, a tam toho boli kopy, nie že nejaky jeden osamotený kus)...

Anatyt

Vravím - dlhšie som tam nebol - ale svojho času tam mali bežne UCS modely.

Sokol

A ceny sú lepšie či horšie ako u nás v Dráčiku alebo Alltoys.Ja sám neviem posúdiť ale mám posit že Alltoys je skoro na rovnakej úrovni TRU. ??? :)

mesje

ceny sú cca niekde medzi dráčikom a all toys...
ale v TRU mali pred pár mesiacmi akciu -20 %, a to už bola iná káva...
v zásade ale asi najlepšie ceny sa nájdu vyhladávaním v eshopoch cez vyhladávače najlepších cien... ak nemá daný obchod zlavu...