(Cizí) Dobývání masivní pevnosti ve skále

Založil Gibur, 09.11.2010, 20:19:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Gibur

Ouu,tak to je maso, prostě úžasné... :D :o
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=451354
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

mizdas

Je to dobrý, ale né tak, aby se to vyrovnalo naším castle stavitelům  >:D.

Mixmax

Citace od: mizdas kdy 09.11.2010, 20:32:42
Je to dobrý, ale né tak, aby se to vyrovnalo naším castle stavitelům  >:D.

Nemůžu než nesouhlasit (pro někoho samozřejmě že souhlasím)
,,Toho Boh dá nebude, aby český král z boje utíkal" Jan Lucemburský bitva u Kresčaku

S.t.a.l.k.e.r.

Je to akcia maďarského AFOL klubu, výstava prebehla 6.-7.11.2010. Tu je galéria z akcie:

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=451284

Hardegon

Takhle jsem si jako malý kluk představoval dokonalou skalní pevnost. Je to nádherné.

Petronel

Výborné dílo! Krásná stavba a pěkné armádky :)

Jediné co mi tam tak trošinku nesedí jsou ty loďky na vodě převážející vojsko. Převážet armádu tyhle dva metry vypadá divně, když už ten příkop je tak úzký, tak bych to vyřešil pomocí klád, mostu nebo tak, místo lodě. Představit si to v reálu, že deset chlapů se nahrne do loďky a za 5 vteřin zase ven, to je docela úsměvné  ;D
Ale důležité je, že dílo je skvělé. A ta kombinace se skálou se také povedla.

gearcs

Není to špatně rozvržené, i to pěkně vypadá. Detailů a technik tam ale moc nemá, zaujme to hlavně velikostí.

Colonel32

Citace od: gearcs kdy 10.11.2010, 12:36:18
Není to špatně rozvržené, i to pěkně vypadá. Detailů a technik tam ale moc nemá, zaujme to hlavně velikostí.

Buďme realisti - zaujmout velikostí i propracovaností může jen skutečný génius nebo blázen.

Daniel

Citace od: Colonel32 kdy 10.11.2010, 13:06:57
Buďme realisti - zaujmout velikostí i propracovaností může jen skutečný génius nebo blázen.
Viděl jsem spoustu staveb, kde stavba byla obrovská a i propracovaná parádně (tohle teda není ten případ)...a nemyslím, že by stavitelé museli být nutně géniové, nebo blázni - stačí aby uměli stavět a měli hodně kostek ;).

artus12

Překrásná stavba, moc se mi líbí. Jediné co mě moc nezaujalo je rozmanitost armád. Osobně mám rád, jeden erb vs. rduhý erb :) Ale i tak moc propracované a jezeru urostřed pevnosti dazající jako vydopád je skvělé!