(Cizí) Stará kovárna

Založil gearcs, 09.11.2010, 10:53:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

gearcs

Tohle můžu přirovnat pouze ke kladivu na ostatní díla do CCC. Absolutně překrásné.
Galerie: http://www.flickr.com/photos/45244184@N04/5158499249/#/

Robbed

Opravdu nádherné a realistické!

Hardegon

Zdi z Round plate 1x1 se mi moc nelíbí. Ale tahle stavba je super. Nestačím zírat na ty dřevěné konstrukce.

Anatyt

:o :o :o :o
Má tam aj ďalšie stavby. Je to perfektný staviteľ!

Daniel

No i jeho starší (většinou pirátské) stavby jsou luxus - má hodně charakteristický styl :). To že začal stavět i Castle věci je super - je na co se koukat ;).
Ale v CCC bude extra trvdou konkurencí...

mizdas

Gibur

Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Ryxe

Ano, Derfel Cadarn je opravdu výborný stavitel, domnívám se, že to zcela určitě bude jeden z favoritů CCC, má výborný a velmi charakteristický styl a na jeho stavby je vždy radost pohledět :)
Tohle je snad nejlépe zpracovaný hrázděný dům, který jsem kdy viděl! :o

SpCasPi000

:o :o :o :o
Pozrel som všetky jeho výtvory, stavby nádherné, príroda na nerozoznanie od skutočnej, úplne všetko do detailov a akoby to naozaj žilo. Keď sa odlepím od monitora, z vačšej diaľky neverím že je to lego.
Už som predtým na neho narazil náhodou, ale až teraz som si pozrel toho viac a zvlášt tie hradové ma dostali - dnes spať asi nebudem  ;D

Mixmax

Vypadá to fakt super ale nám se to nemůže vyrovnat,nám myslím Čechům
,,Toho Boh dá nebude, aby český král z boje utíkal" Jan Lucemburský bitva u Kresčaku

Colonel32

Ty střechy jsou černé nebo DkBrown?

FilipS

Citace od: Colonel32 kdy 09.11.2010, 21:44:59
Ty střechy jsou černé nebo DkBrown?
Já si myslím, že jsou černé.

Johny650

ano černé. Jinak si myslím, že je to opravdu luxusní práce :)

linhi

Já bych jen slintal a slintal.... ale střecha je dark brown  >:D

Anatyt

Podľa mňa je strecha tiež dark brown.

Hardegon

Citace od: Anatyt kdy 09.11.2010, 22:23:24
Podľa mňa je strecha tiež dark brown.

Dark brown jsou ty podpory (dalekohledy) pro komín. Střecha je Black.

Matošo

Vzhledem k tomu, že díl 3044 se v Dark Brown nedělá, tak to vypadá, že střecha je černá. I když to na první pohled není úplně jasné.

Každopádně výborná stavba.

SpCasPi000

Tak takéto diela by mali vychádzať jednoznačne ako Exclusive (to by bolo nešťastníkov ktorí by makali aj v troch prácach len aby to mohli všetko kúpiť do zbierky!!!), alebo aspoň návod keby sa dal kúpiť/stiahnuť z webu (a pokojne aj za poplatok ako v prípade mp3)...

Siegnord

Mě osobně se tahle stavba příliš nezdá. Ano, je nádherná a skvěle propracovaná. Jenže v zájmu větších detailů stavba autorovi poněkud narostla do většího než minifigového měřítka. Figové tam jsou jako trpaslíci a ne jako běžní uživatelé kovárny. Buď to měl udělat bez figů nebo použít figy z Toy Story a dát jim vlastní potisky.  :P

Anatyt

Vidíš, to som si ani neuvedomil. :) Fakt je to trochu "oversized" proti figúrkam. :) Ale kvalita stavby ho ospravedlňuje. ;)

gearcs

Citace od: Mixmax kdy 09.11.2010, 21:41:30
Vypadá to fakt super ale nám se to nemůže vyrovnat,nám myslím Čechům
To je sice odvážně vlastenecké, ale na něho nikdo nemáme. Můžu předvést různé opičárny s terénem a úhly staveb, ale neudělám to nikdy takhle realistické. Ten jeho baráček stojí na 48x48 baseplate, na tu samou podložku jsem chtěl postavit 2 domky, pár plavebních kanálů, mostů a stromů... ale teď mi úplně přešla chuť to postavit.  :P

Mixmax

Ja bych aji někoho měl neříká vam něco jméno Linhi? :D
,,Toho Boh dá nebude, aby český král z boje utíkal" Jan Lucemburský bitva u Kresčaku

Hardegon

Citace od: gearcs kdy 10.11.2010, 12:33:58
To je sice odvážně vlastenecké, ale na něho nikdo nemáme. Můžu předvést různé opičárny s terénem a úhly staveb, ale neudělám to nikdy takhle realistické. Ten jeho baráček stojí na 48x48 baseplate, na tu samou podložku jsem chtěl postavit 2 domky, pár plavebních kanálů, mostů a stromů... ale teď mi úplně přešla chuť to postavit.  :P

Když to vzdáváš i ty, tak ani nevím, jestli svou stavbu, zamýšlenou do stejné kategorie a kterou už mám skoro hotovou, vůbec fotit. Na druhou stranu se rád zúčastním CCC a prohrát s touhle kovárnou mi vadit nebude.  >:D

gearcs

Citace od: Hardegon kdy 10.11.2010, 13:58:44
Když to vzdáváš i ty, tak ani nevím, jestli svou stavbu, zamýšlenou do stejné kategorie a kterou už mám skoro hotovou, vůbec fotit. Na druhou stranu se rád zúčastním CCC a prohrát s touhle kovárnou mi vadit nebude.  >:D
Ale já to nevzdávám, jen mi přijde, že asi letos bude hodně těžké dostat se mezi nejlepší. Jestli to kvůli něčemu vzdám, tak spíš kvůli času, mám ho zpropadeně málo.

Aki

Citace od: Daniel alias Legacek kdy 10.11.2010, 13:29:42
Jinak s tím měřítkem, jsem si taky říkal, že je to nějaký krapet přerostlejší...

Ani mi nepřijde. Měřítko vidím, až na přerostlý komín, jako vcelku realistické.
Stavbička je to pěkná a je to poprvé co se mi líbí hrázdění z předsazených tile.