Úvaha nad SW 2005 - proč zmizely ?

Založil Police collector, 11.09.2005, 20:56:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Police collector

1) růžové figurky - pro mnoho lidí jsou prostě JEDINĚ ŽLUTÍlegáčci (minifigs)ti praví ! Takže u příležitosti uvedení epizody III na DVD se budou minifigy přebarvovat na barvu pravou - žlutou !

2) Nové epizody nejsou pro SW fanoušky (nejen AFOLY) ty pravé SW. Jednička a dvojka - přiznejme si nic moc ! Trojka je lepší - ale jen proto že je to prequel k "milované klasické trilogii". I pan Lucas ji má rád, jinak by ji nevylepšoval stále znova a znova.

3)Epizody IV-VI v sobě mají duši - je tam láska, válka, intriky, senzační odhalení. vesmírné bitvy jsou inspirovány druhou světovou - však si pusťte bitvu o Midway, bitvu o Británii nebo Hells angels a srovnejte to s epizodou IV-útok na hvězdu smrti.  I-III vykrádají starou trilogii-nejvíc trojka.

4)Klasika - důvod proč jsou  POPULÁRNÍ IV-VI. Nezapomeňte vyrostly na nich už čtyři generace ! Já poprvé viděl SW před šestnácti lety v roce 1990 ! A právě pro mě jsou SW JEN A POUZE IV-VI - a z  MOŹNÁ  trojka z nových...

5) Epizody I-II nemají slavné hlášky či scény- trojka jedinou Kde je Amidala ?
Z klasické trilogie je neslavnější Já jsem tvůj otec ! 

6) Abych potvrdil svoji teorii - pročpak se dělají reedice lodí z klasické trilogie?
X-wing, snow speeder,A-wing, B-wing,Y-wing, Tie fighter, Tie Bomber nebo tie collection... Lambda shuttle A samozřejmě Millenium Falcon. No ?

7) Co se dělá  jako UCS ? Hlavně ? (Pominu Naboo fighter) - no samozřejmě velké a legendární potvory z epizod IV-VI ! Kdo si kupuje tyhle sety ? Zazobaní a do SW zažraní  AFOL´s ! Proč není UCS třeba já nevím imperial gunship, droid fighter atd ? Protože by se to neprodalo !

8) Když se řekne hvězdné války a jejich technika - co se vám vybaví jako první ? X-wing nebo Naboo fighter ? Tie fighter nebo  fighter ? Wookie katamaran nebo Milenium Falcon ? A o tom to je ! AT-TE nebo Droid transport tank blednout před slávou a majestátností AT-AT ! Nehledě na to že se loďky nepřenášejí do dalších epizod. (Krom gunshipu). A hráli jste někdy hru Jedi fighter vs. ATR - 170 ? Ne ? A co takhle X-wing vs. Tie fighter ? Hráli, nebo aspoň slyšeli, což ?

9) Universum star wars - hlavní a legendární jsou prostě IV-VI - ty zná skoro každý. Známá jsou i ta místa. Hodně her je situováno právě sem - na třeba star wars galaxies - v datadisku jsou opět věcičky z klasické epizody, ve strategii imperium at war bude opět klasické trilogie. A třeba takoví Knights of the old republic se odehrávají úplně někdy jindy než celá movie série.

10) Prostě epizody I-III BYLY jeden VELKÝ OMYL. Možná byly úspěšné, vydělaly peníze ale fanouškům SW k srdci nepřirostly. Tam je už skoro dvacet dlouhých let zažrané úplně jiná trilogie - které začala před třiceti lety - tedy pardon v dávno a dávno v jedné daleké galaxii.

Proto Lego asi tyhle sety stahuje - líbily se možná pár dětičkám ale jakmile ty přičichnou k původní trilogii na nějaké nesmysly z I-III zapomenou. Takže tak. (prosím adminy aby to nemazali) Dík.

IV-VI Forever and for ever, Epizode III - certainly good Epizode I-II - a big big s*****

Terminated.

myth

PC objavil Ameriku...

Je všeobecne známe že bojové scény v SW boli inšpirované druhou svetovou vojnou.

EDIT!!!
Pred týmto príspevkom bol bol "objavný" príspevok o inšpirácii SW druhou svetovou vojnou od Police Collectora. Keďže ten bol zmazaný, môj príspevok vyzerá akoby nemal zmysel.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Police collector

O to nejde, jde o to proč se neprodávají nové sety z ep III.
Terminated.

rdk

Citace od: Police collector kdy 12.09.2005, 22:15:14

Protože je lego nestíhá vyrábět. Rozhodně ne proto, že by je stahovali, že se neprodávaj!

Police collector

Já myslel že je lidi nechtějí. Nejsou aspoň zprávy že by příští rok byly žluté figurky ?
Terminated.

rdk

Citace od: Police collector kdy 12.09.2005, 22:19:00
Nejsou aspoň zprávy že by příští rok byly žluté figurky ?

Těžko.

Mě osobně teda ne-žlutý hlavy neuráží.  8) ;D

Police collector

Hm jenže když máš všechny panáky žlutý... Škoda :(
Terminated.

otaznik

Citace od: Police collector kdy 12.09.2005, 22:42:04
Hm jenže když máš všechny panáky žlutý... Škoda :(

O tomhle jsme se tady bavili přece asi před rokem; LEGO musí používat reálnější barvu na hlavy postaviček, které jsou tvořeny podle skutečnosti (filmová licence, NBA apod.)

Lomax

Citace od: rdk kdy 12.09.2005, 22:16:23
Citace od: Police collector kdy 12.09.2005, 22:15:14

Protože je lego nestíhá vyrábět. Rozhodně ne proto, že by je stahovali, že se neprodávaj!

rdk, je to jisté?
Jindroush a Katka Legáčková totiž tvrdí něco jiného.
Píšu to sem vzhledem k tomu, že nevzájem nereagujete v těch opačných vláknech a také že jde o tak závažné téma.  :) (Vážně.)
Před odesláním příspěvku jej obohaťte automaticky o odkazy na Lugnet, nebo dokonce o české názvy, ceny a výpočet slevy.
Nechte svůj Firefox vyhledávat sety pravým myšítkem na serverech Lugnet, Peeron a dalších.

Anakin

Citace od: Police collector kdy 11.09.2005, 20:56:34
1) růžové figurky - pro mnoho lidí jsou prostě JEDINĚ ŽLUTÍlegáčci (minifigs)ti praví ! Takže u příležitosti uvedení epizody III na DVD se budou minifigy přebarvovat na barvu pravou - žlutou !

2) Nové epizody nejsou pro SW fanoušky (nejen AFOLY) ty pravé SW. Jednička a dvojka - přiznejme si nic moc ! Trojka je lepší - ale jen proto že je to prequel k "milované klasické trilogii". I pan Lucas ji má rád, jinak by ji nevylepšoval stále znova a znova.

3)Epizody IV-VI v sobě mají duši - je tam láska, válka, intriky, senzační odhalení. vesmírné bitvy jsou inspirovány druhou světovou - však si pusťte bitvu o Midway, bitvu o Británii nebo Hells angels a srovnejte to s epizodou IV-útok na hvězdu smrti.  I-III vykrádají starou trilogii-nejvíc trojka.

4)Klasika - důvod proč jsou  POPULÁRNÍ IV-VI. Nezapomeňte vyrostly na nich už čtyři generace ! Já poprvé viděl SW před šestnácti lety v roce 1990 ! A právě pro mě jsou SW JEN A POUZE IV-VI - a z  MOŹNÁ  trojka z nových...

5) Epizody I-II nemají slavné hlášky či scény- trojka jedinou Kde je Amidala ?
Z klasické trilogie je neslavnější Já jsem tvůj otec ! 

6) Abych potvrdil svoji teorii - pročpak se dělají reedice lodí z klasické trilogie?
X-wing, snow speeder,A-wing, B-wing,Y-wing, Tie fighter, Tie Bomber nebo tie collection... Lambda shuttle A samozřejmě Millenium Falcon. No ?

7) Co se dělá  jako UCS ? Hlavně ? (Pominu Naboo fighter) - no samozřejmě velké a legendární potvory z epizod IV-VI ! Kdo si kupuje tyhle sety ? Zazobaní a do SW zažraní  AFOL´s ! Proč není UCS třeba já nevím imperial gunship, droid fighter atd ? Protože by se to neprodalo !

8) Když se řekne hvězdné války a jejich technika - co se vám vybaví jako první ? X-wing nebo Naboo fighter ? Tie fighter nebo  fighter ? Wookie katamaran nebo Milenium Falcon ? A o tom to je ! AT-TE nebo Droid transport tank blednout před slávou a majestátností AT-AT ! Nehledě na to že se loďky nepřenášejí do dalších epizod. (Krom gunshipu). A hráli jste někdy hru Jedi fighter vs. ATR - 170 ? Ne ? A co takhle X-wing vs. Tie fighter ? Hráli, nebo aspoň slyšeli, což ?

9) Universum star wars - hlavní a legendární jsou prostě IV-VI - ty zná skoro každý. Známá jsou i ta místa. Hodně her je situováno právě sem - na třeba star wars galaxies - v datadisku jsou opět věcičky z klasické epizody, ve strategii imperium at war bude opět klasické trilogie. A třeba takoví Knights of the old republic se odehrávají úplně někdy jindy než celá movie série.

10) Prostě epizody I-III BYLY jeden VELKÝ OMYL. Možná byly úspěšné, vydělaly peníze ale fanouškům SW k srdci nepřirostly. Tam je už skoro dvacet dlouhých let zažrané úplně jiná trilogie - které začala před třiceti lety - tedy pardon v dávno a dávno v jedné daleké galaxii.

Proto Lego asi tyhle sety stahuje - líbily se možná pár dětičkám ale jakmile ty přičichnou k původní trilogii na nějaké nesmysly z I-III zapomenou. Takže tak. (prosím adminy aby to nemazali) Dík.

IV-VI Forever and for ever, Epizode III - certainly good Epizode I-II - a big big s*****

vieš nechcem sa pliesť do toho ale na KOTOR 1 a KOTOR 2 je to všetko postavené! >:( Ved Akadémia na Dantooine,alebo Korriban.Ved to je hlavná planéta Sithov.Sú tam hrobky úplne prvých Darthov.Kde by sa potom naučili jediovia používať silu?myslím že su tam dobré postavy ako Darth Malak http://rpggamer.org/shippics/darthmalak.jpg
Alebo Darth Nihilus http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/5c/Darthnihilus.JPG
Alebo Visas Marr(moja oblúbená ;)) http://starwars.wikicities.com/images/c/c8/Visas1.jpg
Alebo Darth Traya(alebo Kreia) http://starwars.wikicities.com/images/thumb/7/7e/180px-Kreia_art.jpg
Alebo Darth Sion http://starwars.com/gaming/videogames/news/img/20040714_bg.jpg
Alebo Darth Revan http://www.isleofimagination.com/fanart/revan.JPG

Mellory

Anakin: Fanoušek KOTORů? Já jsem jím docela taky. Je to pravda, že v KOTORu se vyskytují odkazy na budoucí dobu, ale KOTOR (1 i 2) byl uvolněn o hodně později než první (stará) trilogie. Jo a první sith byl Exar Kunn, který jako učedník přešel na temnou stranu síly. ::)

Jinak je to hra dobrá. ;D
Nothing is true. Everything is permitted.

Anakin

Citace od: MELLORY kdy 24.11.2005, 21:06:38
Anakin: Fanoušek KOTORů? Já jsem jím docela taky. Je to pravda, že v KOTORu se vyskytují odkazy na budoucí dobu, ale KOTOR (1 i 2) byl uvolněn o hodně později než první (stará) trilogie. Jo a první sith byl Exar Kunn, který jako učedník přešel na temnou stranu síly. ::)

Jinak je to hra dobrá. ;D
že a tie fotky :)
chod na starwars.wikicities.com/wiki/ tam je všetko o Star Wars(doslova)