Kvalita balení

Založil linhi, 04.11.2010, 10:45:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

linhi

Chtěl jsem se zeptat zda se již někomu podařilo najít stejně zabalený návod k setu.
Při třídění dílků ze setu 10193 jsem s radostí zjistil že se lego dalo na dobrou cestu,návod včetně samolepek
byl podložen tvrdým kartonem a zabalen v igelitovém sáčku,který byl ještě přelepen,takže už by se nemělo stát že
by byl hned po koupení setu zmačkaný. Vidím v tom velké plus,jen tak dál!

peter

Osobně jsem se s něčím takovým ještě nesetkal. Jediné na co mám již delší dobu štěstí je, že pokud set obsahuje samolepky, jsou vložené v návodu :)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Micho

Citace od: linhi kdy 04.11.2010, 10:45:18
Chtěl jsem se zeptat zda se již někomu podařilo najít stejně zabalený návod k setu.
Při třídění dílků ze setu 10193 jsem s radostí zjistil že se lego dalo na dobrou cestu,návod včetně samolepek
byl podložen tvrdým kartonem a zabalen v igelitovém sáčku,který byl ještě přelepen,takže už by se nemělo stát že

Tak to je zaujímavá a výborná správa.  :D Pokiaľ to zavedú plošne, tak to bude super.  8)

winring

Doufám, že to je nastávající trend. Ještě jsem se s tím nesetkal, tak snad se brzy setkám.

FilipS

Set 10193 jsem koupil o letních prázdninách přes Vasyka z Německa. Bohužel návod a samolepky byly do krabice pouze vloženy a nijak zvlášť zabaleny.

Vaz2112

I já jsem si asi před měsícem pořídil set 10193, návod sice obsahoval vložené samolepky, ale byl do krabice pouze volně vložen.

otaznik

Citace od: linhi kdy 04.11.2010, 10:45:18
Že by opravdu zafungovalo to, co jim píšu při každé vhodné příležitosti?  ;)

Johny650

Já jsem to tak měl při koupi setu 10199 :)

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: otaznik kdy 04.11.2010, 19:37:02
Že by opravdu zafungovalo to, co jim píšu při každé vhodné příležitosti?  ;)

Pekna predstava, ale zatial tomu nic nenasvedcuje. Vedel by som si predstavit ze by to tak bolo minimalne pri setoch, ktore obsahuju viacero navodov. A hned by to mohol byt zavesny obal do sanonu, ale to je uz uplne sci-fi...  >:D

Valentin Dobrotivý

Promo sety Racers z roku 2009 mají také nálepkový aršík chráněný kartónem.

linhi

Hlásím další návod s kartonem a zabalený ,takže to bude snad nastálo...

Micho

Citace od: linhi kdy 05.11.2010, 09:39:48
Hlásím další návod s kartonem a zabalený ,takže to bude snad nastálo...

To asi vyrobili špeciálne pre teba, zatiaľ si jediný.  ;D

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: Valentin Dobrotivý kdy 05.11.2010, 07:06:12
Promo sety Racers z roku 2009 mají také nálepkový aršík chráněný kartónem.
Dobre ze si spomenul Racers, aj Ferrari F430 malo zabaleny nalepkovy arch. FXX uz nie...

Měch

Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

linhi

Další set se speciálně zabaleným návodem je set 10199,zajímalo by mě jak to že je to jak kdy,že by to dělala jen některá z lego poboček?

AdamKo

Citace od: Johny650 kdy 04.11.2010, 21:07:56Já jsem to tak měl při koupi setu 10199 :)

Citace od: linhi kdy 11.12.2010, 09:34:20Další set se speciálně zabaleným návodem je set 10199,zajímalo by mě jak to že je to jak kdy,že by to dělala jen některá z lego poboček?

Set 10199 jsem si pod stromeček nadělil taky.  Můj návod byl do krabice pouze vložen jak jsme na to klasicky zvyklí. Pomačaký sice nebyl, ale v duchu jsem se těšil na to nové "ochrané opatření".
Vlastně to nejspíš potvrzuje linhiho hypotézu.

Zásilka byla posílána ze SRN, protože karonová krabice s černými potisky LEGO byla obouchaná od DHL nějakou Berlínskou adresou a vevnitř byla vystlána zmuchlanými německými novinami a slevovými letáky.

Robbed

Možná jsi narazil na nějaké starší balení. TLC tohle zavádí pro všechny sety nad 1000 dílků. viz tady první bod.

edit: aha, tak koukám, že set 10199 ani nemá přes 1000 dílků. Takže spíš naopak je zajímavé, že se to tam vůbec objevilo :)