(Vlastní) Letopisy severních králů

Založil artus12, 16.09.2010, 15:16:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

gearcs

Myslím, že jsi na dobré cestě stát se úspěšným stavitelem, líbí se mi detailíky, žije to opravdu pěkně.

artus12

Takže v "Obležení severní pevnosti" je dobojováno. Vikingové vyplenili a vydrancovali pevnost a nyní si užívají v jedné ze svých pevností na severu. Ale pozor! rytíři si to nenechají jen tak líbit a tak jdou podniknout sabotáž >:)

Moje další stavba by nebyla ani tak pevnost, spíše jak hora, na které je hlídková pohraniční věž... Pokusil bych se udělat i schodiště, ale to mi dá zabrat, takže to je až v plánu B.. Prosím napište, jestli se o tom mám vůbec pokoušet, nebo jestli to nemá cenu... Sám si beru velké sousto ;)

"Věž Mountaindrew stavba"

PS: hrubý večerní náčrtek :)

Steve23

Točitá skála je výzva, radši bych normální skálu s normálním schodištěm, jinak ten hrad na hoře je docela dobrý, trochu připomíná Luftpost :D

Kuba

Pokud na to máš kostky, tak to určitě vyzkoušej. Vypadá to zajímavě a ve výsledku by to mohlo být hodně dobré.  ;)

artus12

Zdravím. Po asi 5tidenním stavění jsem došel až k tomuto. Napište co vám senedí. Plánoval jsem že hora bude vyšší, ale nakocen jsem se přecejenom přecenil :) No kritizujte  >:D

"Věž Mountaindrew stavba"

artus12

Nikdo neměl připomínky tak jsem pokračoval  >:D Stavba má dokončené zdi, vrata, a pomalu má i konstrukci střechy. Ta je místo červené hnědá, aby to nebylo jajko ostatní stavby. Takže brzy až dodělám střechu uplně sem hodím fotky. Pak už jenom finální ladění, skla, figů, a máme další stavbu..

Rhox

Mixmax

Citace od: Rhox kdy 04.10.2010, 22:18:53
Na co je tam ten most?

tam bude zřejmě nějaká hlídačská věžička nebo něco

Jinak to vypadá fantasticky :) těším se na finální podobu
,,Toho Boh dá nebude, aby český král z boje utíkal" Jan Lucemburský bitva u Kresčaku

Aki

Citace od: Mixmax kdy 05.10.2010, 13:45:46
Na co je tam ten most?
tam bude zřejmě nějaká hlídačská věžička
Typuji na přistávací runwey pro draky.  >:D

artus12

Citace od: Aki kdy 05.10.2010, 16:56:46
Citace od: Mixmax kdy 05.10.2010, 13:45:46
Na co je tam ten most?
tam bude zřejmě nějaká hlídačská věžička

Ou, krásné nápady jste mi dali... Ale na draky ani věžička to není. Je to myšleno, jako připojení k jiné skále, kde je už výstup na skálu. jakoby je to uříznuté. Most by pokračoval a tam by byla velká skála. Asi tak...

Colonel32

Citace od: Aki kdy 05.10.2010, 16:56:46

Typuje se tak možná do klávesnice...

artus12

Zdravím, teď jedu na týden pryč, tak jsem včera pohnul se stavbou ať sem hodím alespoň ten nejhlavnější základ. Střecha, budova jsou hotovy. Nyní budu jenom dodělávat skálu, figy a okolí. Zkusil jsem také nějaké střílny. Zkombinoval jsem tam snad všechny střílny které jsem viděl, a jsem s nimi celkem spokojen. Tak se také podívejte. :)

moiki

je to pěkný a zajímavý výtvor postavíš něco dalšího