(Vlastní) Hrad Lvík

Založil BlackDemon, 11.09.2010, 19:21:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

BlackDemon

Upravený donjon(dřevěnou část a střechu dodělám zejtra ;)) a zase sem trochu hnul s purkrabskym palácem.Není teď bohužel tolik času jako bylo v léte :-\.
V tom pajzlu jsme v haj-lu.

BlackDemon

Nikdo k tomu nic nemá jo? ;D

Eddie

Hrad vypadá zajímavě, jen bych ho rád viděl i z jiného úhlu. Nemáš fotky z druhé strany?
Víc stavitel, sběratel a kecal (nejvíce), než vystavovatel..

BlackDemon

Citace od: Eddie kdy 04.10.2010, 00:04:00
Hrad vypadá zajímavě, jen bych ho rád viděl i z jiného úhlu. Nemáš fotky z druhé strany?
Stačej dvě fotky?

artus12

Zatím se to vyvýjí zajímavě, ale pochopil jsem z těch předchozích fotek že se toho moc nezměnilo. pracuj pracuj, těšíms e na finální podobu  >:D

BlackDemon

Citace od: artus12 kdy 04.10.2010, 18:52:06
Zatím se to vyvýjí zajímavě, ale pochopil jsem z těch předchozích fotek že se toho moc nezměnilo. pracuj pracuj, těšíms e na finální podobu  >:D
Začínaj už docházet díly takže s tim moc už nehnu a hlavně bych si chtěl tedkoň sehnat spíš náký díly pro Trains :-\.

Vlada

Citace od: BlackDemon kdy 16.09.2010, 18:55:39
Jen taková informace k hradu-Objednal sem dneska díly z německa na hrad(600 bricků 1x2 s technic pinem v starý šedý), (...)

Ahoj, vidím, že linhiho metoda nachází uplatnění i u dalších stavitelů - hradařů. Já tuto koncepci nikterak nezatracuji. Tyto bricky jsou poměrně levné, na stavbu hradu/ů dobře poslouží. Ale to jen za předpokladu, že stavitel se nechce věnovat interiérům. U mně tomu bude právě naopak, nosím v hlavě myšlenku na hradní stavení, samozřejmě se pokusím i o interiéry, tak jsem sám zvědav, co se z mé myšleny stane realitou  ;).

Citace od: BlackDemon kdy 27.09.2010, 11:01:40Víc fotek až bude BS.

Co nechápu, leč ani logiku v tom nanacházím, je ten fakt, proč umísťovat na BS fotografie nedokončené stavby. A to jakékoliv. Ano, řeknete, vždyť BS galerie je určená k prezentaci Lego MOCů, ale člověk by se měl v některých případech nad sebou alespoň trošku zamyslet. Prezentovat na BS nedokončenou stavbu, je pro mně poněkud nepochopitelný počin. Jen málokdy stavitelovi návštěva této galerie přinese něco přínosného.

Nic bych nenamítal už při takové koncepční prezentaci, kdy by byl, v tomto případě libozvučně pojmenovaný hrad Lvík, prezentován v celé své kráse (rozumějte prezentace dokončené stavby), načež kdy tato galerie by obsahovala podsložku, ve které by byl vyobrazen sled vývoje celého hradu. Člověk pak v případě zájmu může shlédnout tuto galerii, či jen galerii samotného hradu. Ale to je jen můj názor  ;).

Citace od: BlackDemon kdy 30.09.2010, 21:12:01
Nikdo k tomu nic nemá jo? ;D

Dle mého názoru se hrad vyvíjí v celku dobře. Rozestavěno je, stavební práce pokračují, uvidíme, co přinesou další etapy vývoje hradu Lvík. Co bych v první řadě vytknul, tak je ta skutečnost, že ty nedocvaknuté bricky moc celkovému vzhledu nepřidají, i když někdo by to mohl pojmout jako spáry v kamenivu, zapřičiněné "zubem času", takříkajíc.

Co mi moc oku v této stavbě též nelahodí, tak je imitace použití jiného druhu kamene do zdiva. Prokládat zdivo postavené z LG či LBG bricků bricky DG či DBG, je poněkud nešťastné řešení. Přechod odstínů je do očí až bijící a poněkud až moc přímočarý. Možná by zde pomohla tu přímočarost DG či DBG bricků rozbít různá vhodná plate tohoto odstínu, nebo by se nechala možná pro tuto imitaci i využít béžová (Tan) či tmavě béžová (Dark Tan) barva plate. Toť můj názor. Samozřejmě přeji hodně úspěchu v dalším vývoji Tvého hradu Lvík.

BlackDemon

Tak zatím používáním LG,LBG,DG a DBG si stojim, protože na každym hradu ve skutečnosti nebyl odstín kamene IMHO vždy stejný......

Colonel32

Citace od: BlackDemon kdy 04.10.2010, 20:28:34
Tak zatím používáním LG,LBG,DG a DBG si stojim, protože na každym hradu ve skutečnosti nebyl odstín kamene IMHO vždy stejný......

Vlada naráží spíš na hranatost těch kamenů, než barvu...

Vlada

Citace od: Colonel32 kdy 04.10.2010, 20:30:27Vlada naráží spíš na hranatost těch kamenů, než barvu...

Ano, přesně tak, pochopil jsi mně dobře. Proti barvě nic nenamítám, ba osobně jsem zastáncem takovýchto imitací.

Aki

Citace od: BlackDemon kdy 04.10.2010, 20:28:34
Vzhledem k tomu, že hrady byly prakticky vždy omítány, tak se bavit o barevnosti kamenů je hloupost.  :P