(Vlastní) WolfsBurg

Založil Kuba, 26.09.2010, 16:29:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Kuba

Konečně jsem nastřádal větší množství šedých kostek, proto jsem se pustil do stavby mého nového a zatím největšího hradu. Nebudu zatím experimentovat s úhly, to zkusím až další stavbu. Na přiložených fotkách je to co jsem stihnul za pátek a sobotu. horší kvalita, protože jsem se musel spokojit jenom s mobilem. Zatím toho nic moc postaveného nemám, ale dnes a o svátku na tom ještě zapracuji  :)

Po dokončení, budou tento hrad obývat, jak je již podle názvu patrné, Vlčí vojáci.

Siegnord

Čeština je katastrofální. Jinak hrad vypadá nadějně. Spíš pošli fotky z pokročilejší fáze stavby a taky kvalitnější. Teď ještě není na co koukat.

mizdas

Není to špatné myslím že našlápnuto máš dobře, ale jak říká Siegnord udělej něco s těma fotkama  ;).

artus12

Vypadá to zajímavě... :) Bude z toho zajisté něco moc pěkného. Přeju hodně úspěchu :)

Kuba

Za neděli jsem zvládl kus práce, a mám až na nějaké drobnosti cca. půlku hradu hotovou. Jenom béžová budova je stále nedokončená, protože ještě čekám na okna, která budu mít nejdříve o víkendu :) na vstupní věží mi chybí 2 x šedý díl (Slope 45 2 x 2 Double Convex) Myslel jsem že jej mám 4x a bohužel jsem se mýlil, mám ho jenom 2x  ???. Pokusím se ho do dokončení hradu sehnat, pokud je někdo máte navíc, klidně se ozvěte :), díl jsem zatím nahradil červeným. Momentálně jsem začal pracovat na druhé půlce hradu, konkrétně na druhé věži, která vyroste na skalním útesu. Dnes jsou fotky pořád z mobilu, ale zítra už snad bude foťák doma, tak dodám i kvalitnější fotky.

Petronel

Hrad vypadá dobře a mohl by to být pěkný kousek. Ale počkal bych si na ten foťák jak píšeš. Prezentace fotek v této kvalitě ti to trochu kazí...

Kuba

JJ, fotky v teto kvalitě jsou nic moc. ja vím, ale chtěl jsem si to zdokumentovat od zrodu, jelikož to je moje první rozsáhlejší stavba :), tak ať mam památku.  ;D Bohužel s foťákem odjel brácha a doveze ho dnes, takže budou i lepší fotky. Už je hotová i včera zmiňovaná vysoká věž, jen mi trochu nesedí ke zbytku hradu. No posoudíte sami, až budou fotky :)

Kuba

Pár dalších foteček, již v lepší kvalitě. Sice mě na hradě čeká ještě kus práce, ale pro foto jsem to trochu oživil minifigy. Vstupní věž jsem trochu zvýšil, zdála se mi poněkud malá vůči nově postavené věži. Pořád se mi ta výška, ale nějak nezdá, buď jednu ještě zvýšit, nebo druhou ponížit. Nebo to mám nechat už tak??  ???

Hardegon

Líbí se mi to. Jak rozložení v půdorysu, tak i provedení. Těším se na finále.  :)

Ale v bráně se mi zdá spousta bricků nedocvaknutá.

Kuba

No, máš pravdu. Něco stím docvaknutím udělám, vzniklo to asi tím, jak jsem zvyšoval vstupní věž. Udělal jsem něco, co by se asi dělat nemělo, a to, že jsem před zvýšením oddělil větší kusy a ty už jdou pak vždy hůř do sebe. 

Ale jinak díky za pochvalu.

artus12

Hezký! Snad se bude ještě dodělávat okolí. Jinak nechápu smysl oštěpů na věži? To je jenom ozdoba?.. By to někomu mohlo spadnout na hlavu :D

Steve23

Ty oštěpy se dávají na věž ze stejného důvodu proč štíty nad bránu, na hlavu by to nemělo spadnout...nemělo 8).

Mixmax

Hezký ale taky nevím na co ty kopí a štíty , ale jinak moc hezký :)
,,Toho Boh dá nebude, aby český král z boje utíkal" Jan Lucemburský bitva u Kresčaku

FilipS

Citace od: Mixmax kdy 28.09.2010, 20:07:16
Hezký ale taky nevím na co ty kopí a štíty , ale jinak moc hezký :)
Je to prostě ozdoba vstupní brány.
Co se týče hradu myslím, že si počínáš víc jak dobře. Už se moc těším na finální podobu.

Kuba

Přesně tak, oštěpy a štíty budou ozdobou věží. Holé je to takové prázdne? Možná misto těch oštěpů vymyslím něco jiného, přece jenom hrad je ve vývoji :)

Co se týče dokončení samotného hradu, mám dost dílku, ale na okolí?? to zatím strádam, a asi dlouho ještě budu... musím to nějak chytře vymyslet, třeba doplnit nějakou budovou (pilou, mlýnem) nebo tak nějak a vysadit hodně stromku, aby to nevypadalo moc prostě... a hlavně kolem vody to nějak zvlnit, aby to nebylo moc rovné. (pár zelených a hnědých plates přece jenom mám), tak mám výzvu a pokusím se  udělat z mála, hodně...   ;)

Ryxe

Hrad vypadá celkem dobře, oproti předchozím výtvorům jednoznačně velký krok vpřed ;)
Oštěpy asi měly sloužit jako dekorace, ale já bych je tedy sundal, nesedí tam.

Kuba

Pořád jsem hrad nedokončil, jelikož stále nemám okna na béžovou budovu, okna jsem vyhrál na aukru, ale teď jsem si u toho člověka přihodil ještě na pár věcí (především na věci co by se bodly na okolí hradu), tak to ještě chvíli potrvá než příjdou. No ale zkusil jsem pohnout alespoň s druhou budovou vedle vysoké věže. No a potřeboval bych nějaký Váš názor jestlí se tam ta bílá nástavba hodí, či né?? jestli to tak ponechat, nebo to mám raději rozebrat a vymyslet něco jiného? Mi to totiž příjde jako pěst na oko  :)

Hardegon

Nástavba jako taková mi přijde fajn. Ale červená okna a červené pruhy mi to kazí. bez nich by to bylo lepší...

Kuba

Já už jiná než červená okna neměl :) uvidím jestli něco seženu...

Siegnord

Nástavba je opravdu super. A nejvíc se mi na ní líbí právě ta červená okna a červené pruhy. V kombinaci s bílou a černou je to dokonalé, neboť takto tvůj dům ctí barvy erbu Vlčích rytířů. Jen tak dál. Těším se na další pokračování.

germik

No, já se spíš přikláním k Hardegonovu názoru, ta červená mi tam moc nesedí, jestli ji tam chceš nechat, možná by se k tomu hodila ještě nějaká černá.
Taky se snaž dávat pozor abys neměl spáru na spáře. ;)
A ještě jedna připomínka - u toho minivikýřku by možná bylo lepší udělat tu střechu trochu větší, aby přečnívala.
Jinak se mi ale hrad líbí, jen tak dál.
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Aki

Citace od: germik kdy 03.10.2010, 15:15:17
...u toho minivikýřku by možná bylo lepší udělat tu střechu trochu větší, aby přečnívala.
vikýř je něco jiného, máš asi na mysli arkýř. Ovšem připomínka je zde na místě. Tašková střecha by opravdu měla o trochu přesahovat. Pouze pokud by jsi střechu dělal kamennou, tak ta by přesahovat neměla. Jak ale vyplynulo z germíkovy připomínky chtělo by to celý arkýř zvětšit.
Hrázděné patro bych poněkud zesílil dřevem, ta konstrukce je moc řídká. U červeného pruhu moc nechápu jeho smysl. Vůbec mi tam nesedí. Zato červená okénka jsou zcela v pořádku. Ty bych tam určitě nechal, možná bych je jen vylepšil jinobarevným ostěním - tak jako jsi to udělal o patro níž. Jen barvu ostění v hrázděném patře bych zvolil černou. O to víc tam pak vyniknou ta červená okénka.
Howg.

Kuba

Konečně se mi podařilo dostavět hrad.  Nástavbu domu vedle vysoké věže jsem uplně změnil, a tento víkend jsem dodělal okolí hradu. Doufám že se bude hrad aspoň trochu líbit.  :)