(Vlastní) Hrad Lvík

Založil BlackDemon, 11.09.2010, 19:21:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

BlackDemon

Tak sem zboural rozestavěnej hrad Krakovec a pouštim se do stavby nového hradu.Hrad sem pojmenoval Lvík(na počest českého lva ;D), Lvík bude královskym hradem a bude zcela vymyšlenej.Hrad bych chtěl dostavit a doufám že ho nezbourám jako to bylo u Krakovce. ;D Zatim je psotavenej na ploše 32x32 donjon(přidávám fotky slabší kvality), na donjon sem zapracoval pár pro mě nových věcí-vitráž,prevét.K donjonu budou přilehnuty 2 hradby ale jen z jedné se bude moct do donjonu vcházet.No to je asi zatim vše ;D.
V tom pajzlu jsme v haj-lu.

Gibur

Z těch obrázků z toho nejde moc vyčíst,ale dřevěný vrchol věže vypadá skvěle :-*
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Steve23

Vitráž nevidím, jinak vypadá to docela obstojně ale zlepši kvalitu ;) .

BlackDemon

Citace od: Steve23 kdy 11.09.2010, 19:27:34
Vitráž nevidím, jinak vypadá to docela obstojně ale zlepši kvalitu ;) .
2. obrázek nad skálou...

mizdas

Bezvadný z toho bude dobrý hrad a jsem rád že jsi dal na moji radu ;D.

BlackDemon

Citace od: mizdas kdy 11.09.2010, 19:32:16
Bezvadný z toho bude dobrý hrad a jsem rád že jsi dal na moji radu ;D.
Dík, no já sem ten donjon stavěl 2 dny z nichž sem ten druhej jen dělal střechu takže sem si myslel že je to takový narychlo ;D.Co se týče tvé rady tak na ní sem dal když sem viděl půdorys krakovce postavenej u mně na stolíku (zabral mi celej stůl ;D), tak sem si řek že asi fakt bdue lepší postavit něco jinýho.

Hardegon

No páni. Pokud je jen donjon na 32x32, tak bude zbytek hradu macek. Ale zatím dobrý. Vitráž se mi líbí. Asi jí taky někdy použiju.  >:D

BlackDemon

Citace od: Hardegon kdy 11.09.2010, 19:38:38
No páni. Pokud je jen donjon na 32x32, tak bude zbytek hradu macek. Ale zatím dobrý. Vitráž se mi líbí. Asi jí taky někdy použiju.  >:D
Donjon meří na základech 22x22, když nastupuje dřevěný vrchol má 24x24 a když nastupuje střecha dostahuje 26x26  ;D >:D.

Marty713

Neni moc nízko? Pokud je vitráž na obvodový zdi, nebyl by problém s žebříkem dobýt hrad! ;D

Steve23

hmm, asi ve sví vesničke taky postavím hradík, a za národnost budou asi češi co?A nechtěl bys použít i křížovou střílnu?
http://www.brickshelf.com/gallery/EofAlshire/Bits/arrow1.jpg

BlackDemon

Citace od: Márty kdy 11.09.2010, 19:42:00
Neni moc nízko? Pokud je vitráž na obvodový zdi, nebyl by problém s žebříkem dobýt hrad! ;D
Z tý strany bude skála a voda (ta na fotkách není moc vidět).

BlackDemon

Citace od: Steve23 kdy 11.09.2010, 19:44:15
hmm, asi ve sví vesničke taky postavím hradík, a za národnost budou asi češi co?A nechtěl bys použít i křížovou střílnu?
http://www.brickshelf.com/gallery/EofAlshire/Bits/arrow1.jpg
Ano správně hrad bude patřit čechům ;D.Bude to hlavní sídlo mého krále kterého sem ješte nevybral.Křížovou střílnu možná použiju ale víc se mi zamlouvá klíčová >:D.

Steve23

dej odkaz na lego-klíčovku, když jsem ti poslal tu křížovou pls, aspoň přez SZ >:D

BlackDemon

Jen taková informace k hradu-Objednal sem dneska díly z německa na hrad(600 bricků 1x2 s technic pinem v starý šedý), takže až přijdou tak budou nový fotky s upgradem a snad už s lepší kvalitou ;D.

EDIT: tady máte URL webu: http://www.bricklink.com/store.asp?p=Babba

BlackDemon

Prototyp podsebití pro hrad Lvík.
Konečně sem měl čas a taky už pořádnej foťák ;D.

mizdas

Dobrý už se nemůžu dočkat!

BlackDemon

Citace od: mizdas kdy 22.09.2010, 20:05:44
Dobrý už se nemůžu dočkat!
Teď čekám na díly z Německa a začnu zase stavět ;D, jinak rozhod sem se že ješte teda přetvořim donjon.Hlavně dám teda na jiný místo tu vitráž... ;D

artus12

Výborný jenom pokračuj  >:D

BlackDemon

Přišly díly od našich sousedů tak sem s tím zase malinko pohnul ;).Zatim je hotov donjon a hradba spojující donjon a purkrabský palác.Z dílů co zbyli sem si udělal půdorys purkrabského pálace a královského paláce, kde se také bude nacházet kaple Sv. Panny Marie.
Víc fotek až bude BS.

nesquick

Není to na špatné cestě, ovšem příjde mi, že ta věž je poněkud obrovská.
Ale jsem zvědaví jak to dopadne :)

linhi

Máš na věži ta okna proklatě nízko,takhle by to v reálu moc dobře nedopadlo - proč útočit na hradbu,vlezeme tam oknem :-)

BlackDemon

Citace od: linhi kdy 27.09.2010, 14:20:23
Máš na věži ta okna proklatě nízko,takhle by to v reálu moc dobře nedopadlo - proč útočit na hradbu,vlezeme tam oknem :-)
Zejtra to zkusim nějak upravit ;)

BlackDemon

Citace od: nesquick kdy 27.09.2010, 14:17:24
Není to na špatné cestě, ovšem příjde mi, že ta věž je poněkud obrovská.
Ale jsem zvědaví jak to dopadne :)
O to mi jde a by byla obrovská má to být donjon(obytná věž) a přišly by mi blbý kdyby byla malá  ;)

Marty713

Citace od: Márty kdy 11.09.2010, 19:42:00Neni moc nízko? Pokud je vitráž na obvodový zdi, nebyl by problém s žebříkem dobýt hrad! ;D

A když jsem to říkal já, tak to bylo dobrý! ;D >:D

BlackDemon

Citace od: Márty kdy 27.09.2010, 14:55:16
Citace od: Márty kdy 11.09.2010, 19:42:00Neni moc nízko? Pokud je vitráž na obvodový zdi, nebyl by problém s žebříkem dobýt hrad! ;D

A když jsem to říkal já, tak to bylo dobrý! ;D >:D
Ale stejně sem vitráž dal pryč  ;).

Marty713

Tak to už je jedno čim tam vlezou, ne? ;)

BlackDemon

Citace od: Márty kdy 27.09.2010, 14:56:59
Tak to už je jedno čim tam vlezou, ne? ;)
Spíš mi jde o to aby tam nikdo nevlezl  ;D.

Steve23

A bude dobývání?
Pokud jo, tak bych doporučil okno s díru 1x1 a do díry strčit kopí >:D.

Ryxe

No, je to vcelku dobré, jen je škoda, že hrad není postaven na nějaké vyvýšenině. Když už by jsi upravoval ten donjon, možná bych si zkusil pohrát i trochu s asymetriíí těch oken, takhle symetricky umístěné mi přijdou trochu divné, možná bych je zkusil i nějak zapustit do zdi, vypadalo by to zajímavěji. Jinak velikostně mi přijde donjon v pohodě.
Jsem zvědav na další vývoj ;)

mizdas

Mě se to teda moc líbí a je mi fuk že je tam velký donjon, nebo okna nízko, prostě si mně s touto stavbou potěšil už se těšim na další pokrok.