(Vlastní) pevnost koster

Založil buzz lightyear, 11.09.2010, 18:14:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

buzz lightyear

Toto je moje pevnost koster, jak sami uvidíte,pevnost má: stáje
                                                                                             katapult
                                                                                             pevné opevnění.
A na závěr, má bránu ve tvaru lebky.

Steve23

ty kulaté věže postav spíš z roundů a 1x3 bricků ;) , hrad bych postavil spíš jako zříceninu, a
zkusil udělat necromanta protože Undeadi bez necromanta nejsou undeadi ;)

Siegnord

Na nekromanta se vykašli je to tvůj svět a v něm platí tvá pravidla.  :P
  Jinak pevnost se mi moc líbí. Je to sice všechno z velkých dílů, ale podle mě se ti to moc povedlo. Ty stáje ti chválím. Na takovéhle přízemní věci spousta lidí myslí až nakonec.  :)

Steve23

no já myslel že má Undeady kteří normálně myslí a jelikož jsem ovlivněn představou že inteligence obživlích mrtvol=nějaký mág který je řídí tak mi nekromant přišel jako dobrej nápad, např. stačí fig s černou tunikou, pláštěm, kápí a možná i kouzelnou holí ;)

Tomas123

ja vždycky stavim nejdřív hospodu

tuvok07

Já nevím jak vy, ale já tam nekromanta vidím, ten kostroun v plášti s kápí může být lich, což je v podstatě vyšší nekromant, druhá fáze :)

tuvok07

Citace od: Tomas123 kdy 19.11.2010, 17:31:57
ja vždycky stavim nejdřív hospodu
Jo, ale ta je kostrám jaksi k nčemu :) Jíst nepotřebujou a pivo vyteče na zem  >:D

alt

Já bych měl jenom 1 výtku.
A to je ta zeď za bránou ;) ta se mi tam nelíbí. No spíš jenom t aspodní část protože pak navazuješ částí kde to celé posíláš do předu takže se tam tvoří "díra".  Jinak dost povedený