(vlastní) městské nádraží

Založil Pitrago, 10.09.2010, 08:38:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pitrago

Zdravím všechny kostkaře!
Budu rád za veškeré komentáře k mé stavbě!
Případné další fotky můžu dodat!

Luky1987

Velice zdařilé první představení, jen tak dál.
Líbí se mi, že to máš pěkně čisté, téměř bez viditelných studů a taky pěkné detaily.
Těším se na další stavby.

peter

Pěkné představení se! Ze stavby na mne krásně dýchá jižanská architektura. Pro příště bych se ještě pokusil doplnit střešní hřeben a když už máš i interier, tak doplnit schodiště do druhého podkrovního patra ;) Každopádně ale jinak je tvá stavba pěkná a jistě nejen já se budu těšit na tvé další modely.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

hobby

Stavba je to hezká, to ano, i když mi spíš než nádraží připomíná jiný typ stavby. Malý detail, když už tam máš interier: WC (je to doufám WC) nepotřebuje taková okna, ba je to na závadu. Jinak pokračuj, jsi na dobré cestě.
PS:
Ty fotky přidej, zajímá mě zadek i boky.

Pitrago

Děkuju za všechny odpovědi!:)
Hřeben bych rád dodělal, ale zatím mi k tomu chybí pár dílků...
Jinak vím, že wc by mohlo být lépe umístěné!

Pitrago

A tady posílám ještě pár fotek!Kvalita není nejlepší, za to se omlouvám!

Daniel

Super uvedení se! :)
Z venku pěkné, má to život, pěkný interiér (jen to okno vedle WC mě taky hned praštilo do očí, ale to je jen drobnost). Stav dále, máš určitě co předvést ;).

Pitrago

Citace od: Daniel alias Legacek kdy 10.09.2010, 10:07:28
Super uvedení se! :)
Z venku pěkné, má to život, pěkný interiér (jen to okno vedle WC mě taky hned praštilo do očí, ale to je jen drobnost). Stav dále, máš určitě co předvést ;).

Díval jsem se na tvoji galerii a je to opravdu úžasný!!!
Něco takového bych rád taky jednou vlastnil, ale jsem dost limitován množstvím bricků:(
Ještě jednou klobouk dolů:)

Marty713

Ahoj, opravdu moc pěkná stavba. Dovolím si ale nadhodit jeden nápad:

Být tebou, zrušil bych zeď oddělující bufet, pochopil jsem dobře, že je samoobslužný? V tom případě je tam zbytečná a na její úkor bych navrhoval rozšířit prostor pro sezení. Navíc bude snadnější přinést si jídlo ke stolku. No a kdyby jsi měl pocit, že by ti mohli jídlo krást, dej tam pani sedící u kasy, teď by se tam mohla vejít.

U WC zkus předělat aspoň na "luxfery" a ještě bych prodloužil a ztenčil přepážku. Já si na záchodě rád pokecám, ale někomu by to mohlo vadit. ;)

edward193

Ahoj, super uvedenie  ;) Možno by stálo za pokus prerobiť kanceláriu na okienka pre výdaj cestovných lístkov, ktoré by na stanici asi nemali chýbať...

Pitrago

Děkuji za další návrhy:)
Bufet samoobslužný nemá být, je pravda, že tam chybí prodovačka:)ale zatím jde spíš o ilustrativní foto:)
Jinak to z fotek asi moc vidět není,ale automat na lístky už tam je a stojí přímo pod kamerou,která veškeré dění monitoruje pro případný zásah zdejšího strážníka:)
Ale okénko by se jistě dalo taky udělat:)

Radek Hejret

Velmi podařená stavba. Interiér vkusný, je v tom i vtip :-) Nechal jsi se inspirovat nějakým konkrétním nádražím, nebo jsi ho celé projektoval od základu sám?

Pitrago

Citace od: Radek Hejret kdy 14.09.2010, 22:31:28
Velmi podařená stavba. Interiér vkusný, je v tom i vtip :-) Nechal jsi se inspirovat nějakým konkrétním nádražím, nebo jsi ho celé projektoval od základu sám?

Ahoj,
děkuju za kladné hodnocení:)
Ničím jsem se neinspiroval, jen co jsem měl v hlavě, tak jsem stavěl a výsledek je takový jaký je:)

Ještě posílám dodělávku střechy, konečně jsem mohl dodělat hřeben!

grohl

Velmi, ale velmi povedené nádraží.

Pitrago

Citace od: grohl kdy 21.09.2010, 12:37:39
Velmi, ale velmi povedené nádraží.

Děkuji moc za pochvalu:)