6-té setkání v Brně

Založil Mičánek, 28.08.2010, 15:47:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Zvolte které chcete datum - nejvíce hlasů vyhrává

18.9.2010
2 (33.3%)
25.9.2010
5 (83.3%)

Celkem hlasů: 6

Mičánek

Je konec prázdnin a tak by se mělo pokračovat v pravidelných schůzkách. První schůzka po prázdninách by mohla být 11.9.2010 v obvyklém čase a místě. Někteří šťastlivci prý mají ještě prázdniny a tak bych byl rád, kdyby bylo hlasováno. To datum, které dostane nejvíce hlasů bude platné. Součástí setkání bude malá přednáška o mojí návštěvě továrny Lego v Kladně.

MeNadruhou

Robbed mi má donést pár kostek a já jemu peníze za ně ;)
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Robbed

MeNadruhou: jj a nejsi sám ;). Bohužel 18.9 jsem pryč, takže bych byl radši, kdyby se hospoda konala toho 11.9.

Rhox

Ehm,potřeboval bych změnit hlas...

Mičánek

Citace od: Rhox kdy 05.09.2010, 20:41:31
Ehm,potřeboval bych změnit hlas...

Napiš který chceš den a já přičtu hlas. Nyní je to 50 na 50 a tak třeba rozhodneš.

Rhox

Mičánek

Citace od: Rhox kdy 05.09.2010, 23:00:57
25.9.:)
Mám obavu, že Tvůj hlas je pro tento den jediný a tak asi bude schůzka 18.9.2010. Pro tento den se zatím přiklonilo 6 hlasů. Budeš se asi muset přizpůsobit. 

Rhox

Holt se budete muset obejít beze mě :(

MeNadruhou

já jsem taky pro 25, ale svůj hlas změnit nemůžu :(
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

Mičánek

Citace od: MeNadruhou kdy 08.09.2010, 23:32:54
já jsem taky pro 25, ale svůj hlas změnit nemůžu :(
Již od začátku tam bylo 25.9. a nikdo žádný hlas nedal. Kolik zájemců je ještě pro 25.9.2010? Jestli bude ještě někdo pro, tak vyhlásím novou anketu aby v tom nebyl zmatek. Zítřek, 11.9. se pro menší zájem definitivně ruší a zatím zůstává 18.9.2010.

Robbed

No teď je v tom pěkný zmatek :). Já hlasoval pro 11, ale tohle datum definitivně padá. Takže bych asi udělal novou anketu. 
(hlavně povolit změnu hlasu a povolit výběr více možností)

Allconel

tak keby môžeme očakávať tú novú anketu, mne osobne to počas víkendu 25.9. nevyhovuje. budem mimo Brna, kvôli povinnostiam z katedry

Mičánek

Citace od: Robbed kdy 10.09.2010, 11:35:51
No teď je v tom pěkný zmatek :). Já hlasoval pro 11, ale tohle datum definitivně padá. Takže bych asi udělal novou anketu. 
(hlavně povolit změnu hlasu a povolit výběr více možností)
Přesně toho jsem se obával. Nastal zmatek. Proto jsem zadal novou anketu. Platí do čtvrtka 16.9.2010. Potom platí datum, které bude mít více hlasů. Pečlivě si proberte, které datum chcete. Změna se už nepřipouští.

Siegnord

Tak kdy to tedy vlastně bude? ??? Anketa je nerozhodná a alespoň já se jí nemohu zúčastnit (chyba, uzamčena, ...)

Mičánek

Citace od: Siegnord kdy 15.09.2010, 16:25:34
  Tak kdy to tedy vlastně bude? ??? Anketa je nerozhodná a alespoň já se jí nemohu zúčastnit (chyba, uzamčena, ...)
Každý kdo v této nové anketě ještě nehlasoval, by měl mít možnost přihodit svůj hlas. Když jsem udělal novou anketu tak mi to fungovalo. Protože ten hlas na 18.9.2010 je můj, tak se ta schůzka neuskuteční (přece tam nebudu sám). Jestli se na 25.9.2010. závazně nepřihlásí aspoň 3 účastníci, tak se v září žádné setkání neuskuteční.

MeNadruhou

Citace od: Mičánek kdy 16.09.2010, 13:34:37
Každý ... by měl mít ... svůj ... klas ... (přece ... nebudu sám). 

;D ;)

Robbed

Dneska jsem se stavil u Červeného draka a bylo mi sděleno, že tento víkend mají zavřeno. Rezervoval jsem tedy stůl U Prokopů. Je to kousek od draka- viz přiložená mapka.

Takže zítra u Prokopů, 14:00, na jméno Latta.

Allconel

Dostalo sa ku mne, že posledné stretnutie v Brne sa príliš nevydarilo, ja sám sa ho nemohol zúčastniť lebo som nebol v meste. Určite by som si však rád vypočul prednášku pána Mičánka a tak apelujem na zorganizovanie ďalšieho stretnutie, ktoré by sa malo zaobísť bez predošlých kompilácii komplikácii.

Dúfam, že nie som sám kto má o takéto stretnutie záujem.

blackrabbit

Také bych si rád poslechl přednášku pana Mičánka. Na šesté setkání jsem se nemohl dostavit, jelikož nám právě začalo vinobraní...  :(