prefarbovanie

Založil matt251, 06.09.2010, 21:33:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

matt251

Chcel by som sa spytat ci ste niekto uz prefarbovali lego?
mam polarneho medveda z 6586  a rad by som ho prefarbil na hnedo a potom by sa celkom hodil napr k hradu ako kralovska polovacka na medveda ai.

otaznik

Barvy na LEGO aplikuje jen LEGO barbar, a ten se tu, doufám, nevyskytuje.

Vlada

Už jsem o této variantě, že z bílého ledního medvěda se "vytvoří" hnědý chlupáč, někdy četl, nutno ale podotknout, že doposud bylo vše ve stádiu úvah a skutečnou realizaci jsem "naštěstí" neviděl. Nicméně můj názor je takový, že na Lego se jakákoliv barviva neaplikují, zvláště pokud se jako v tomto případě jedná o medvěda, jakožto dílu hůře dostupného a celkem i drahého.

Matošo

prefarbovanie? NIE !

FilipS

Přebarvení Lega v 95% případů dopadá katastrofálně. Rozhodně ti to nedoporučuji. Pokud máš nutkavou potřebu použít medvěda, zkus postavit třeba diorama ze seriálu Ztraceni.

otaznik

Citace od: Diidy kdy 06.09.2010, 22:39:30
Přebarvení Lega v 95% případů dopadá katastrofálně. Rozhodně ti to nedoporučuji. Pokud máš nutkavou potřebu použít medvěda, zkus postavit třeba diorama ze seriálu Ztraceni.
Z 95%? Spíše ze 100% a pokud se to náhodou povede, tak je to jen výjimka potvrzující pravidlo.  ;D

FilipS

Citace od: otaznik kdy 06.09.2010, 22:41:35
Z 95%? Spíše ze 100% a pokud se to náhodou povede, tak je to jen výjimka potvrzující pravidlo.  ;D
95% je katastrofa zbylých 5% jen hrůza.  ;)

Marty713

Ale jo, dejte mi kompresor a pistoli nebo tamiyáckej sprej ve vhodnym odstínu, polomatnej a lesklej lak a nikdo nic nepozná. 8)

matt251

Tak asi od toho upustim teda , este troska pogooglim ze ako a s cim na to a uvidim.
je to velka skoda ze lego nerobi hnedeho (pripadne aj pandu =cierno-bieleho), myslim ze viaceri by ho vedeli vyuzit do roznych prostredi

peter

Citace od: matt251 kdy 07.09.2010, 14:04:08
Tak asi od toho upustim teda , este troska pogooglim ze ako a s cim na to a uvidim.
je to velka skoda ze lego nerobi hnedeho (pripadne aj pandu =cierno-bieleho), myslim ze viaceri by ho vedeli vyuzit do roznych prostredi

Ale jooooo ;D

• panda
  • medvěd
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

hobby

Citace od: matt251 kdy 06.09.2010, 21:33:58
Chcel by som sa spytat ci ste niekto uz prefarbovali lego?
;D No to je mi otázka! ;D
Je vidět, že jsi tady nově..
Kdybych ti měl potichu poradit, tak bych řekl: dělej si s tím co chceš, je přece tvoje. Ale zeptat se tady? To je jako rouhat se proti Bohu ;D

matt251

no zas duplo som nemyslel :D

Ano som novy, este potrebujem zaucit :-)  vsimam si ako sa niektory stavaju k nejakym  vlastnym  upravam, ja som tiez len za original ale co uz.  hnedy maco mi jednoducho chyba, hned ma napadaju aj dve  humorne vingnetty a tam sa polar nehodi.