(vlastní s pomocí syna) hasičská stanice

Založil Radek Hejret, 01.09.2010, 21:05:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Radek Hejret

Jak již pozorný uživatel Kostek poznal, jsme celkem početná LEGO rodina. Jak už v nějakém příspěvku padlo, nemáme doma TV a tak si ve volných chvílích (mimo jiné) stavíme. Někdy jen tak pro radost a pro vyblbnutí, jindy cíleně. Před nedávnem nás pohltila hasičská tematika a protože se Legu povedl set 7208, pořídili jsme si jej jako zásobárnu dílů. Kluci už za sebe něco prezentovali, nyní je řada na mně  ;)

Snaha byla vytvořit celkem reálnou hasičskou stanici hodící se do celkem reálného LEGO města, pro hratelnost jsme však zachovali na střeše přistávací plochu pro vrtulníky, což v krajině české reálné není.
Hasičům jsme dopřáli kromě pěkné přijímací haly i dostatečné prostory pro trávení volných chvil. Stavěl jsem ji s pomocí syna Michaela (multihunter)

Hlavní inspiraci jsem obdržel při procházení budov hasičského záchranného sboru Dopravního podniku hlavního města Prahy, pro nějž jsem realizoval několik signmakingových zakázek.

Kiko97

Hneď sa mi to zdá byť realnejšie než originálne LEGO sety. :D

Vasyk

Pěkný doplněk do města, navíc reálný se zachovanou hratelností.

winring

Pěkný automat na kolu. Ta druhá průhledná skříňka je mikrovlnka a hřeje se v ní pizza našikmo, nebo je to něco jiného?  ;D

BlackDemon

Citace od: winring kdy 01.09.2010, 21:32:22
Pěkný automat na kolu. Ta druhá průhledná skříňka je mikrovlnka a hřeje se v ní pizza našikmo, nebo je to něco jiného?  ;D
Třeba mrazák ;D.
Jinak je to moc povedené jak realisticky tak hratelně  ;).
V tom pajzlu jsme v haj-lu.

Radek Hejret

Citace od: winring kdy 01.09.2010, 21:32:22
Díky za pochvalu. Tyhle detaily interiéru stavěl Michael. Musím se ho zeptat, zda je to mikrovlnka nebo chladicí box. Třeba vymyslel mikrovlnku s levitující pizzou, kde se prohřívá díky naklopení rovnoměrněji  ;D ;D

Petronel

Nikdy mě moc nebrali hasiči, policejní stanice a podobně. A přiznám se, že doma vlastně nemám ani žádný set s touto tématikou. Ale zároveň musím podotknout, že tohle vaše dílo mě opravdu dostalo. Nádherná práce. Je vidět, že když v tom jede celá rodina, tak to stojí za to  ;)

Jeden z vrtulníků vypadá sice malinko nepatřičně, ale jinak stavba se moc povedla.

PS: automat je výbornej  8)

AdamKo

Z hotové stavby je vidět spolupráce - krásně se prolíná jednoduchost a hratelnost s reálností a promyšleností stavby ;)
Automat na Colu mi hned padl do oka.

mizdas

Super vzhled to má dobrý, líbí se mi i automat  ;D.

Berndthardt

Moc hezké, supr detaily, a jak již naznačili přispěvatelé přede mnou, AUTOMAT RULEZ  :D

Bender

Je to hezčí než lego city sety.Krásnej ten automat.

mirek

Líbí, líbí, líbí. Učím se, učím se, učím se.

Radek Hejret

Citace od: mirek kdy 02.09.2010, 16:27:58
Líbí, líbí, líbí. Učím se, učím se, učím se.

Díky moc za kladné ohlasy, Mirkovo vzkaz beru jako velkou poctu!

kryst.off

ten vrtulník napravo - naprostá klasika. To bylo moje druhý nebo třetí lego ze všech :) Jen si nejsem jistej jestli vypadal přesně takhle - podle mě měl červený čumák
kryst.off