(Vlastní) Shadow Hunter

Založil Robbed, 01.09.2010, 09:13:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Zdravím
Tuhle loď jsem postavil do soutěže MOC Madness 2010 na FBTB.com. Zadání bylo postavit vymyšleného námezdního lovce, jeho loď a jeho kořist.
Už dlouho jsem přemýšlel o tom, že postavím nějakou černou, napůl biologickou loď s červeným sklem. Tohle mi přišlo jako dobrá příležitost, takže tady je.

Brickshelf galerie a nebo flickr

Snad se bude líbit :).

Shmade

Moc pěkný, líbí se mi celková nesymetričnost a hromada detailů, které ale v žádném případě nepůsobí přeplácaností.  Fakt povedený.

Robbed

Díky :), tohle je vlastně můj první nesymetrický MOC. A musím říct, že je to lepší, než se neustále snažit o symetričnost, otevírá to nové možnosti.

Steve23

neispiroval  si se náhodou Black-fantasy žánrem?
jinak je to strašně horrorové ;) v dobrém smyslu ;)

mizdas

Daniel

No na té černé spousta detailů zanikne - asi by se mi to líbilo více v nějakém odstínu šedé, ale i tak se mi to velmi líbí a přeji hodně štěstí v soutěži!! ;)

Robbed

Děkuji za kladné ohlasy :D.

Steve23: máš pravdu, že to vypadá jak black fantasy, ale na to jsem během stavby nepomyslel. Hlavně jsem chtěl, aby to vypadalo tak trochu strašidelně a ďábelsky, proto jsem zvolil toto barevné schéma.

Daniel: díky, když vidím ostatní soutěžní modely, tak ho určitě budu potřebovat. Ta soutěž je vedená ve stylu turnaje, tak jsem zvědav, jak brzo odpadnu >:D.

germik

Úchvatný, ostatně jako od tebe všechno ;D :o
Jen se chci zeptat - co je za dílek ta tm. šedá tryska hl. motoru(asi ???). Není to náhodou pneumatika obrácená naruby >:D ???
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Kiko97

Aj mne sa zdá inač skvelý výkon postaviť niečo také. Ako dlho ti to trvalo.  ;)

Robbed

Díky za komentáře ;).

germik: ano, je to převrácená pneumatika. Používá se to docela často.

Kiko97: tak 4-5 dnů, jsou přece prázdniny >:D.

Anatyt

Perfektné!  ;) Trochu mi to pripomína oldschool Space sety, len v čiernej farbe. K tej nesymetrickosti - aj samotné originál LEGO sety boli mnohokrát asymetrické.

Gibur

JE to..co mám řříct?
PRostě nádhera,ty tvary,mňam. :D
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

FilipS

Krásná loď, připomíná mi loď Plenitelů z Firefly. Moc se mi líbí jak si vyřešil pohon, vězení a celkový tvar lodi.
Pouze mě zaráží, že lovec je takový jednoduchý. Mohl si se na něm taky trochu vyblbnout.
Jinak ti dávám 9z10 bodů!  :)

Mart5ty

Moc pěkné, opravdu z toho jde strach. Ten systém turnaje je zvláštní, prohlížel jsem ostatní modely a je tam několik opravdu také velmi povedených, ale jsou tam i podstatně slabší, tak mě napadá, že by bylo třeba škoda, kdyby se dva dobré postavily hned na začátku proti sobě a jinde třeba dva slabé. Ale nečetl jsem podrobnosti, takže to možná mají nějak ošetřené.

Robbed

Děkuji, jsem rád za kladné ohlasy :D.

Diidy: pravda, s lovcem samotným jsem si mohl vyhrát víc.

Mart5ty: To jsem si taky původně myslel, ale je to ošetřené. Všech 89 (!!!) soutěžních modelů je rozděleno náhodně do čtyř skupin, kde z každé se vybere anketou 8 nejlepších. Takže do samotného turnaje postoupí jen nejlepších 32 modelů.

Věšák

Impozantní dílo...vážně se ti moc povedlo :)
Jak si tak prohlížím tu soutěž, tak pěkných výtvorů je tam dle mého názoru dost, rozhodně víc než těch slabších...nebude jednoduchý vybrat 8 za skupinu :)
Ovšem inspirace letouny ze Star Wars je u spousty výtvorů zřejmá (teď mě bodlo do očí: jasnej X-wing nebo Z-95

tRilobit

Au, tvůj výtvor mě tak oslnil, že mám teď vypálené oči, nicméně ohodnotit ti to musím PERFEKTNÍ tak pěknou hvězdnou loď jsem ještě neviděl.
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"

AdamKo

Krásné černé žihadlo. OPRAVDU DOBRÁ PRÁCE! 8)
(jak již bylo přede mnou zmíněno) i mně se líbí spousta různých detailů na plášti, které dodávají lodi šťávu.

Popřeju ti taky hodně štěstí do soutěže ;)

Marty713

Moc pěkný, je to trochu děsivý a taky dost COOL, ale příště to chce odvážnější barvu! ;D ;D ;D ;)

Robbed

Děkuji všem za komentáře, jsem rád za tolik kladných ohlasů :D.

Márty: tak to by bylo opravdu hodně děsivé, ale trochu jiným způsobem, než jsem původně zamýšlel >:D.

gearcs

Na první pohled hodně povedená loď se spoustou detailů, které ale černé tak nevyniknou. Líbí se mi, i zvolené barvy. Tak přeju hodně úspěchu v soutěži! Některá díla konkurentů jsou taky skvostná...

Petronel

Výborná práce, skvělé ;) A černá mi nevadí, s tim červenym sklem to vypadá božsky.

PS: dej pak sem nějak vědět jak dopadla soutěž, tu si toho všimnu, jinak bych se pak zapomněl podívat na ty stránky ;)

Robbed

Výsledky prvního kola jsou oznámeny - v anketě jsem skončil dvě místa pod čarou, takže nepostupuji mezi prvních 32. Každopádně děkuji za podporu. Tahle soutěž mě docela bavila a jsem zvědav kdo nakonec vyhraje :).

grohl

Loď je opravdu moc pěkně sestavená, jenom barevné schéma by si zaloužilo oživení. Černá je, co se týče detailů, velmi nevděčná. Stačily by třeba bílé pruhy nebo light bley doplňky. Z detailů se mi nejvíce líbí převrácená guma a pásy jako součást zadní trysky.