Tuna lega na prodej na Ebay

Založil Jonas, 29.08.2010, 08:04:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jonas

Lego se začíná prodávat už nejen na kila ale i na tuny.
Zde je odkaz.

Říkám si, kolik z nás jednou takto skončí.
Jonas - Můj Brickshelf

Anatyt

Ale tá cena...  :o
Ale asi primeraná.

Rhox

Ta cena je právě naprosto ujetá...většinou se kiloware prodává +/- za 10 euro,ale tady v tom případě je to dost mimo....

Matošo

... a tak vznikl nový výraz: TW = ToneWare ...

www.hracky-kong.cz

Podle mého ta cena není moc ujetá ;-)
nakupte na našem shopu www.hracky-kong.cz a získejte slevu 2% při použití slevového kupónu "AFOL"

Ondra

Pán má evidentně peníze a evidentně se i to to lego stará.Z toho důvodu mi to ani jako přehnaná cena nepřijde, když tam vidím plno panáčku kteří by šli samotně prodat i za stovku ne-li více nemluvě o setech.

Avšak by mě zajímalo, kde má případný kupující jistotu, že je to opravdu váha kolem tuny?Jedině to naložit na předem zvážené auto a jet s tím na váhu...

bartas

Citace od: Ondra kdy 29.08.2010, 14:08:30
Pán má evidentně peníze a evidentně se i to to lego stará.Z toho důvodu mi to ani jako přehnaná cena nepřijde, když tam vidím plno panáčku kteří by šli samotně prodat i za stovku ne-li více nemluvě o setech.

Avšak by mě zajímalo, kde má případný kupující jistotu, že je to opravdu váha kolem tuny?Jedině to naložit na předem zvážené auto a jet s tím na váhu...

Když to sbíral 40 let, tak je to zřejmě pozůstalost :)

5o

Citace od: Jonas kdy 29.08.2010, 08:04:52
Myslíš s takouto zozbieranou hromadou, alebo s predajom takejto zbierky?
Preto lebo Lego...

hobby

Citace od: Jonas kdy 29.08.2010, 08:04:52
Lego se začíná prodávat už nejen na kila ale i na tuny.
Zde je odkaz.
Tady je vidět, že cokoliv, co se přehání nemůže mít jiné, než patologické vyústění. Tomu člověku se lego muselo tak zošklivit a sbírání ho zřejmě tak vyssálo a zotročilo, že vidí vysvobození jen v okamžitém prodeji. Jenže to se mu nepovede, protože to nikdo nekoupí; snad jedině silně pod cenou a po částech, takže se s tím bude muset i nadále potýkat. Nebo darovat (také řešení, které bych udělal já). 
Mě tohle doufám nepotká, hlídám si to. Ale řekl bych, že je tu pár adeptů na podobné vyústění ;D.

www.hracky-kong.cz

Nechtěl bych takhle skončit (je jedno jestli zmagořit nebo umřít)
nakupte na našem shopu www.hracky-kong.cz a získejte slevu 2% při použití slevového kupónu "AFOL"

Colonel32

Citace od: Maeglin kdy 30.08.2010, 15:49:47
Nechtěl bych takhle skončit (je jedno jestli zmagořit nebo umřít)

Jasny. Kdo chce umrit, at se prihlasi...

Steve23

a co když je to nějakej sběratel kterej si pamatuje všechny čísla setů a dokonce i jejich váhu >:D to už by mohl dojít k tuně ne?