(Vlastní) Doplňky k MOCům

Založil FilipS, 26.08.2010, 23:51:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

FilipS

Zdravím, při stavbě viňete se soustřeďuji hlavně na detaily. Vzhledem k tomu, že hodně z nich nakonec nevyužiji, budu je publikovat zde pro inspiraci ostatním. Budu se snažit, aby si na své přišli hradaři, vláčkaři no prostě všichni.
U každé věci napíši jestli je moje vlastní nebo převzatá. Vlastní (V), Cizí (C) .
Jako první várku tu pro vás mám:
-Pick Up (V)
-RC Letadlo (V)
-Váleček na těsto (funkční) (C)

FilipS

Druhá várka:
-vodní dýmka (V)
-stolička (V)
-židle(C)
-židlička(V)

Rhox

Vodárna je naprosto luxusní:)

smiky

Tak vodní dýmka mě opravdu dostala :D . Jen tak dál, určitě budeš inspirací pro hodně z nás.

Ryxe

Výborná práce! Obdivuji lidi, kteří jsou i z naprostého minima kostek, postavit, takhle zajímavé a pěkné věci. Jak psal smiky, toto téma bude zcela jistě hodně inspirativní pro mnoho z nás ;)
Jinak u mě jsou zatím jasnými favority RC letadlo a vodnice.

FilipS

Díky moc, pozitivní reakce člověka vždy nakopnou k tvoření něčeho dalšího. Já nemám ambice na to abych tvořil velké MOCy, plně mě uspokojuje hraní si s detaily.
-Mám zde jeden tip. Kdyby se někdo rozhodl postavit pivovar, tak toto je ideální řešení pro vytvoření tanku. (V)

-Další jsou odpadky, tento díl krásně napodobuje černé odpadkové pytle. (C)

AdamKo

Vodní dýmka byla fajnová, ale měděná VARNA na pivo ;D ...mám z toho najednou sucho v krku...
Rozhodně své inspirace zveřejňuj dál !  >:D

Daniel

Varna, či tank je fakt dobrá práce - palec nahoru  :)

FilipS

Jsem rád, že měděný tank zaujal. Nevím proč, ale tato možnost mě napadla hned po té co jsem viděl PoP střechy.
Nyní tu mám pár dalších věcí tedy už čtvrtou várku. Tady je :

Kombík (V)
Chtěl jsem si připomenout éru klasických 4-studových aut která mě tak trochu minula.

Kuše (V)
Sci-fi kuše, byla součástí MOCu který jsem nedokončil.

Letecká puma (V)

Steve23

Sci-fi kuše nemusí být sci-fi, třeba trpajzlíci v fantasy klidně tudle kuš můžou mít 8) pokud ovšem bere někdo trpaslíky za technicky vyspělejší než např. lidé :D

germik

Ve Warhammeru ji mají i lidé (Veidt) a v Zeměploše třeba vrazi >:D
Díky za nápad, použiju, ale SAKRA :o :( nemám kosmonauta... musim co nejdřív napravit.. ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Steve23

A v mém fantasy jí mají Ma'erlenové >:D alespoň jeden ;) :D
(ten kdo chce vědět co je maěrlen pípejte na SZ)

mizdas

Všechno je velice pěkné těšim se na tvůj příští výtvor.

FilipS

Tentokrát tu mám jen dvě drobnosti:
Pračku (V)
Lavici (V)

Hardegon

Citace od: Diidy kdy 16.09.2010, 20:47:15
Tentokrát tu mám jen dvě drobnosti:
Pračku (V)
Lavici (V)

Pračka je super. Jen mě nenapadá, co to je za díly (ten buben). Ale budu nad tím ještě chvíli přemýšlet.

FilipS

Hardegon

AdamKo

Citace od: Hardegon kdy 16.09.2010, 22:51:35
Citace od: Diidy kdy 16.09.2010, 22:37:13Jedná se o tento díl ;) http://www.peeron.com/inv/parts/41533
Aha. Děkuju. Tenhle dílek neznám. :o

Diidy, hezky ses s tou pračkou popral.

Tento dílek jsem taky ještě neviděl - člověk asi nikdy nic nemůže poznat dokonale

Vím, že to tu už kdysi bylo...berte to proto jako doplnění tématu, že buben jde sestavit i jinak ;)

mizdas

Jak jsi prezentoval pračku taky jsem si hned vzpomněl na tuto vignetku Diidy máš to bezvadný  :o.

FilipS

Ahoj po dlouhé době přidávám nějaké svoje nápady.

Akvárko s Bettou. Tohle akvárko jste mohli vidět v mojí poslední vinětě.

Pak tu mám dvě dekorace. První je taková futuristická vázička a druhá klasická zlatá váza.