(Vlastní) NewArcastle

Založil artus12, 13.08.2010, 12:59:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

artus12

Zdravím, na Kostky.org chodím dlouho, ale spíš se dívat :) Ani moc nekomentuju, protože se v tom tolik nevyznám jako někteří. Konečně jsem se ale odhodlal sem dát jeden ze svých výtvorů. Je to velice amatérský výtvor a také nemám tolik dílků, takže prosím berte to v úvahu, ale zajisté chci slyšet kritiku, abych se zlepšil :)

Hrad je sestaven snad ze všeho co mám, ale ještě mi spousta dílků zbylo, takže možná ještě připojím předhradí (trh, vesnici a nějaké ty věcičky).

-----> na vévodovo věži (ta největší) ještě chybí střecha, protože mi ještě nepřišli...

-------> dál si můžete detailně prohlédnout více fotek na mém webu: www.byznysweb-lego.blog.cz :)

Můžete vidět vévodovu věž, kasárnu, jezírko, kovárnu, atentát na jakéhosi "mafiána", rodinku na návštěvě hradu, a spoustu dalších věcí, dal jsem si záležet, tak snad se bude alespoň trochu líbit :)

Steve23

dobrý, lepší než jsem myslel, ale tu černou střechu klidně nech, vypadá dobře :)

artus12

Citace od: Steve23 kdy 13.08.2010, 13:02:55
dobrý, lepší než jsem myslel, ale tu černou střechu klidně nech, vypadá dobře :)

Když už jsem si ty dílky objednal tak jí tam dám, ale jinak díky :)

Hardegon

Citace od: artus12 kdy 13.08.2010, 12:59:12
Hrad je sestaven snad ze všeho co mám, ale ještě mi spousta dílků zbylo, takže možná ještě připojím předhradí (trh, vesnici a nějaké ty věcičky).

Tohle skutečně je poznat na každé fotce. Méně je někdy více.

(Ještě někomu přijde takový příval hradů v tak krátké době a tak podobných konstrukcí zarážející?  :o)

Colonel32

KFOLové mají místo školy prázdniny a tak jedou...  >:D

Věšák

No, abych řekl pravdu, tak se mi z těch novejch hradů tenhle líbí asi nejvíc... 8)
Jo - je tam trochu přelidněno a možná x zbytečností, ale má to celkem pěknej tvar a prvky, za který by se leckdo nemusel stydět... :P
Zároveň je vidět snaha o co nejlepší výsledek(dokupování dílů)... :)

Takže jen tak dál :)

artus12

Citace od: Hardegon kdy 13.08.2010, 14:14:03
Citace od: artus12 kdy 13.08.2010, 12:59:12

Tohle skutečně je poznat na každé fotce. Méně je někdy více.

(Ještě někomu přijde takový příval hradů v tak krátké době a tak podobných konstrukcí zarážející?  :o)

No já, George a ještě Blackdemon se známe z internetu, jako dříve a jelikož jsme ještě "děti" tak asi stavíme stejným stylem a na vás dospěláky ještě nemáme, ale snad se mezi ty nejlepší brzy zapojíme :)

Colonel32

Jakmile začnete cíleně nakupovat díly s tím, že z nich plánujete postavit konkrétní věc, tak o vás mít strach nemusím.

Steve23

Tak pozor Artuši :D já jsem taky "blogař" nezapomeň >:D

artus12

Myslíte že má cenu dělat druhé předhradí, ikdyž nebude na to tolik dílků??? Udělal jsem jedno předhradí, ale tam se mi nevešlo všechno co jsme chtěl, tak jsem udělal ještě jedno, ale na to už moc nejsou dílky, jako na terén, co vy na to? Prosím napište :)

gearcs

Já bych se hlavně věnoval postavení střechy na věži, tahle plochá ti to kazí, zkus s tím něco udělat. Hodně to pak prokoukne ;)

artus12

Citace od: gearcs kdy 17.08.2010, 22:24:47
Já bych se hlavně věnoval postavení střechy na věži, tahle plochá ti to kazí, zkus s tím něco udělat. Hodně to pak prokoukne ;)

Čekal jsem na dílky :) Už došly, takže už mám krásně rudou střechu :) Ted se zaměřuju na to okolí... :)

artus12

Tak zde přikládám další fotky již s hotovým předhradím, je nehorázně přeplácané, ale je tam všechno co jsem chtěl  >:D, akorád nemám bohužel více prostoru, tak mi prosím řekněte chyby atd.  :)

Kdybych to měl profocovat bylo by to asi víc jak 100 fotek, tak si povšimněte detailů, snažil jsem se, ale např.: na severní království/ pařízek to nemá  >:D

------> Můžete vidět (v předhradí) pivovar,venkovní posezení u hospody, pracovníky, dokončující bránu+hradbu+kamenou cestu, vůz se senem, vězeníčko ve skále, skálu s hlídkovnou, za skálou je armáda vikingů chystající se napadnout hrad, rybáře, obchodníky, velvyslance, a mnoho další :)

Rád bych slyšel vaší kritiku, abych se do přáště zlepšil :)

Steve23

rybář asi cestuje v čase, jinak by kšiltovku nezískal :-*
tvrz je to ale docela ucházející, ale příště bych nakoupil na bricklinku nějaké zelené bricky a plates ;)

artus12

Citace od: Steve23 kdy 26.08.2010, 14:18:25
rybář asi cestuje v čase, jinak by kšiltovku nezískal :-*
tvrz je to ale docela ucházející, ale příště bych nakoupil na bricklinku nějaké zelené bricky a plates ;)

No ta kšiltovka... :D Bohužel nemám dostatek pokrývek hlav, kromě přileb, mám velice málo vlasů atd. Plates budu nakupovat zelené, modré, a hnědě... Na vodu potřebuji, ale nakupovat budu později, teď mám jiný cíl než lego ;)

Steve23

nakupuj hlavně to co budeš potřebovat a né:"todle je cooooooooooool, koupím si to"

artus12

Citace od: Steve23 kdy 26.08.2010, 14:24:20
nakupuj hlavně to co budeš potřebovat a né:"todle je cooooooooooool, koupím si to"

Já nakupuju vždy to co potřebuju Smajl A "tohle je cool" to si koupim jenom když mám nějaký peníz navíc >:D

Steve23

v tom případě se o tebe bát nemusíme ;)

multihunter