(Vlastní) kaple

Založil dave98, 26.08.2010, 09:58:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

dave98

Jednou jsem si prohlížel na Kostkách ruzné stavby:hrad pařízek ...A tak jsem si řekl to je nádhera ,zkusím si něco takového postavit a začal jsem stavět kapličku.Zatím jsem postavil jenom první část kterou mužete vidět na fotkách.

germik

uvidíme jak bude pokračovat, ale zatím mi přijde až moc nepravidelná. :-\
Kaple a podobné stavby byly většinou symetrické ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Póža

No já nevím... mě to teda jako kaple moc nepřipadá...

BlackDemon

Taky mi to jako kaple nepřipadá, ale co já bych osobně ale vyměnil hned je vitráž, já nevim jak ostatnim, ale mne se tahleta ke kostelům apod. moc nehodí mám totiž radši když se to dělá přes takový zábradlíčko a trans plate a nebo ze slopes 1x1 v trans barvách.
V tom pajzlu jsme v haj-lu.

FilipS

Dave, na tvůj věk stavíš moc hezky. U této kapličky mi ovšem nesedí tvar, udělej ji klasicky hranatou a bude to vypadat mnoudem lépe.

Steve23

no :-\ nevím nevím, nezdá se ti ta kaplička taková...děravá? >:D
Skus radši osvědčenou techniku brick+round brick ;) a potom budeš mít krásnou rotundu :D

BlackDemon

Citace od: Steve23 kdy 26.08.2010, 11:23:57
no :-\ nevím nevím, nezdá se ti ta kaplička taková...děravá? >:D
Skus radši osvědčenou techniku brick+round brick ;) a potom budeš mít krásnou rotundu :D
jo tahle technika je osvědčená ale řek bych že asi nemá moc velkej počet brick roundů, pokud se pletu tak sorry ;D.

Steve23

tak ať si je koupí na bricklinku ne ???

mizdas

Příde mi to jako malí domek zničený Němci během druhé světové války  ;D ::). Ale to jenom teď třeba z toho bude něco dobrého  8).

BlackDemon

Steve23

hele, já nemůžu za názor mého otce který je někdy až k puknutí :-X
nedokážu mu ani vysvětlit co je kredit a on :"Já ty pedofily na kostkách nechápu, ty poctivě vyhraješ soutěže(o kterých si myslí že musí být podání ceny z očí do očí) a výhra je jen 5 dolarů který se přičtou k ceně?No fuj, nechápu že mezi ty pedofily chodíš :P "

dave98

Tak takhle to dopadlo.

Steve23

Gibur

Sice je ta střecha kostrbatá,a kazí celkový dojem,ale základna je opravdu povedená,s úhly sis poradil dobře,ale když bys sis je trochgu odpustil,tak střecha asi vypadala líp a bylo by to super.
Ale i tak je kaplička povedená. ;)
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

FilipS

Kaple teď vypadá jak po nájezdu pohanů. Vzal si si moc velké sousto, nic méně snaha se cení. Pokud ji chceš vylepšit a zachovat kulatou základnu. Udělej jí pravidelně. Třeba takto:

Hardegon

Já v tom kapli vidím jen vzdáleně. Střecha to celé kazí. Ani nechápu proč na tak malou věc je potřeba 20 fotek.  ::)

dave98

Já tu kapli ale stavět kulatou nechtěl, má to být originální kousek.  ;)

Steve23

ale neměla by být schopná stát a ne todle která by se od fouknutí zřítila?

Radek Hejret

Tak je fakt, že opravdová sakrální stavba typu kaple by asi opravdu vypadala jinak, ale mně se tahle stavbička moc líbí. Je tam spousta pěkných detailů, navíc střecha z podložek minifigů mi přijde bezva nápad. Myslím, že jsem to ještě nikde jinde neviděl. Kdyby na střeše nebyl kříž, stavba jako by vypadla z komiksů o Asterixovi a Obelixovi  ;D