(vlastní) LTTT-Vývoj

Založil Fairytale, 16.08.2010, 18:49:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Fairytale

V pravidlech je psáno ,že vozidlo musí mít jedno tažný zařízení (naviják) a pak vepředu a vzadu díly na uchycení háku, nebo je to jinak chci si být jist .

peter

Citace od: Fairytale kdy 20.08.2010, 12:41:08
V pravidlech je psáno ,že vozidlo musí mít jedno tažný zařízení (naviják) a pak vepředu a vzadu díly na uchycení háku, nebo je to jinak chci si být jist .

Citace od: Pravidla LTTT - bod 4.Všechna vozidla musí být vybavena jedním vyprošťovacím nebo tažným zařízením na přední a zadní straně. Pro upevnění "háku" při vyprošťování je povinný důkladně připevněný a zároveň dobře přístupný díl #3176 nebo #2905 nebo #32069. Dále každé vozidlo musí mít během jízdy připevněno takové vyprošťovací lano, kterým je daný soutěžní vůz možno vytáhnout, převrátit apod. a jeho minimální délka musí být 30cm.

Prostě na autě musíš mít minimálně vpředu a vzadu dobře připevněn jeden z výše uvedených dílů, aby se tvé vozidlo dalo v případě problémů vytáhnout. Dále na autě musíš mít upevněné lano. Jestli lano rovnou uchytíš do jednoho z těch vyprošťovacích (záchytných) dílů (ok), nebo jej připevníš někde jindě či ho budeš mít na navijáku, je už tvá volba.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

germik

to Peter: díky, toto byl taky jeden z mých plánovaných dotazů ;) ;D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Fairytale

Tak jsem dodělal tak nějak provizorně kabinu .... nevypadá moc hezky ,ale měl sem na ni asi jen 100g.
model jak je na fotkách váží 1294g ... musím eště někde ubrat abych dodělal úchyty na reklamy a naviják/provázek .
Omlouvám se ,ale na závody v Praze  11.9 se nedostanu ... mám v ten termín jiné závody (soutěžím v lodním modelářství ... "prostě si postavím z kusu překližky lod na RC z kterou pak jezdím slalom[trat] něco jako u LTTT akorát na vodě  xD )-(ale to zas odbočuju... toto je Lego forum)

Budu se na vás těšit 2.10. to na 98% přijedu a jestly máte někdo na prodej technic figa tak ho přivezte.

Dík
P.S. na fotkách vypadá hůř!

peter

Citace od: Fairytale kdy 25.08.2010, 19:49:39
Omlouvám se ,ale na závody v Praze  11.9 se nedostanu ... mám v ten termín jiné závody (soutěžím v lodním modelářství ... "prostě si postavím z kusu překližky lod na RC z kterou pak jezdím slalom[trat] něco jako u LTTT akorát na vodě  xD )-(ale to zas odbočuju... toto je Lego forum)

Ani moc neodbočuješ, viz LSR - LEGO Ship Racing ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

tRilobit

Pěkný stroj..technicky podobný na můj Jeep myslím techniku karosérie/nástavba s panelů.
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"

buzz lightyear

Je to nádhera!Doufám že to do závodů stihneš.

Fairytale

Zdravím .... tak na seriálovém závode na kterým jsem byl ted přes víkend jsem postoupil na mistrovství světa do Madarska xD

Přemýšlel jsem předělat tatru na Tyre RC Race Buggy 81.6 x 38 R kola při testech to uspělo líp ,ale chtěl bych znát váš názor.

Měch

Kola 81.6x38 R jsou lepší jak kdy (skála..), někdy se zase hodí větší (bahno, velké překážky...), ale pak bys měl dát nárazník co nejblíž k nim, jinak se ti může stát že nárazník narazí na překážku,ale kola se k ní už nedostanou aby ju vyjely.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!