(Vlastní) Naraburg II

Založil Siegnord, 13.06.2010, 18:09:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Siegnord

Zdravím kostkaře a zvláště hradaře. Tak mi nedávno skončilo zkouškové a já jsem začal s touženou rekonstrukcí hradu.  ;D Rekonstrukce se hlavně týká změny územního plánu, což mě nutí k postupnému rozkopání většiny hradu. Avšak jelikož hrad je složen z modulů, tak ze začátku stačilo jenom moduly přeskládat do nové variace.  ;)
  No a teď už přestavuji jednotlivé moduly tak, abych měl v budoucnu celý hrad, jak si ho představuji.
  Zatím jsem zboural 2 budovy: haus Nord a haus Nara. Moduly s těmito budovami stály přímo na místě, kde měly být silnice z dvou hradních bran. Nové budovy, které je nahradily, už mají 'vykrojený' průjezd se silnicí a neblokují tak dopravu v Naraburgu.
  Těším se na vaše komentáře.

haus Nord II
haus Nara II

Ještě přikládám celkové foto hradu ze začátku rekonstrukce. Červeně jsou vyznačeny budovy, které byly nahrazeny novými.

Gibur

Tak  myslím že je to opravdu pokrok oproti minulé stavběprvní nový dům mi připomíná něco arvbaského a drůhý zase trochu viktoriánskou anglii.
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Frco

obidva sa mi velmi pacia. Ale este by som pridal na baseplate nejake plate 1x1, pripadne round 1x1 :)

Siegnord

Děkuji za reakce.

to Dog-Čum
  Domy jsou oba dva konstrukčně stejné, ale na jednom se výrazně podepsal nedávný nákup setů PoP.

to Frco
  Mám takovou dlažbu v návrhu, ale pro uskutečnění zatím nemám kostky.  :)

Siegnord

Tak jsem přestavěl další budovu. Tentokrát jde o haus Sven. Nová budova je v prvé řadě obohacena o dva průjezdy do dvou stájí, které leží za domem v útrobách hradeb. Snad se bude líbit. :)

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=4522234

Siegnord

Omlouvám se za znovuotevření takto starého tématu. Ale rád bych znal názory ostatních na bránu, kterou jsem pro svůj hrad nedávno postavil.
  Ke stavbě nové brány mě motivoval skvělý mechanismus padací mříže u nového hradu 7946, který jsem hned chtěl zabudovat do své vlastní brány. A zde je výsledek. :-[

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=4605569

Drakyr

Super moc se mi to líbí, jen tak dál. ;) Ty domy  se mi moc líbí a ta brána je  super :o.Těším se na další prezentaci.Bude  další rozšíření ?Nebo předělání?Určitě to bude čím dál tím lepší.

Gibur

Ta mříž je hezká,ale to Star Wars okénko a zahradní plot jsou né moc vhodné.
Taky bych zkusil odstranit všudepřítomnou zlatou.
Jinak už to má podstatně lepší charakter než minulé stavby. :)
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Petronel

Dobrá práce :) Vypadá to celkem dobře, líbí se mi i barevné zpracování, kombinace modrých je taky fajn a zlatá mi tam taky nevadí. Myslím si že tu zlatou odsuzuje spousty lidí jen kvuli tomu jak TLC ji všude nacpalo, hlavně u Pirates apod. Prostě sety plné těchto zlatých doplňků místo nějaké normální barvy. Taky mě to dost štvalo. Chce to se na toto podívat nezávysle a bez těchto myšlenek  ;D Zde se mi celkem líbí, nevim proč...

A to Star Wars okno jsem tedy ještě u Castle Mocu neviděl, ale taky je to zajímavé. Líbí se mi ten nápad a určitě ho neodsuzuju, zas tak uplně futuristicky nevypadá aby se nedalo použít. Ale spíš bych ho chtěl vidět, jak by to vypadalo jako stropní výklenek. No ale stavitel jsi ty...  ;)

Allconel

Samozrejme je to veľmi hezké, novými vrátami sa chváliť je treba hneď. Ale to TIE okienko, sa mi tiež moc nepáči, v castle mám radšej farebné mozaikové výplne okien, ale taká mozaika by bola nad hlavnou bránou nelogická. ... a objektívne dávam palec hore staviteľovi

artus12

hezké, já sjem sice přikloněn ke klasickým branám, ale tuta železná mříž je zajímavá :) Jinak mě celkem zaujal ten prak na pravé straně brány z našeho pohledu. Moc pěkná stavba, i s předchozím to tvoří překrásný komplet, bude se dál rozšiřovat?? .)

gearcs

Není to špatné, sice je tam ta pestrobarevnost, ale je to první stavba, která se mi líbí víc, než ostatní ;)

Siegnord

:o Tak takhle pozitivní reakce jsem nečekal. Díky za ně. Ta zlatá mi tam taky moc nesedí, ale jiné mřížky do oken či zdobení vimperku jsem neměl, ale do budoucna určitě předělám. Kruhovou vitráž jsem tam dal úplně neplánovaně. Chtěl jsem mít štít brány bohatě zdobený a kruhové vitráže mi poslední dobou přilnuly k srdci. Myslím si, že není příliš velký problém ani v bezpečnosti, neboť v podlaží za vitráží není kromě městského zvonu nic, co by mohlo být ohroženo.
  to artus12: Vlastně o žádné rozšiřování nejde, ale o rozsáhlou přestavbu. Hrad či nyní už opevněné město má 26 modulů a 13 z nich jsem předělával. Brzy by mělo být vše hotové, tak sem postnu fotky hotového celku.