(Vlastní) Město Radrim

Založil Steve23, 14.08.2010, 12:44:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Steve23

Slunce vstává časně, Arnold Hřebejk zalívá svou zahrádku.Vojáci Dračího řádu přicházejí do města Radrimu spolu se svým vůdcem jehož jméno nezná nikdo.Žoldáci z útesu hledají "nějakou fušku" pro své krvelačné zbraně, Slunce svítí na město a dobrodruzi vyrážejí za dobrodružstvím!

výtvor jsem dělal tak 2 dny, první část jsem měl hotovou a na takovou dolaďovačku jsem potřeboval díly tak jsem koupil u Linhiho pár plates with no studs a torso barbara+dračího vojáka, doufám že se líbí, je to docela propracovaný  ne :D

Steve23

Hardegon

Z takových fotek nemám absolutně o ničem představu ani přehled.  ::)

FilipS

Zaujala mě pouze ta okýnka.  :-\

Steve23

mizdas

celkem good, hodně by ti chválili na blogách např. georgovo , ale tady...

Ryxe

Citace od: mizdas kdy 14.08.2010, 13:40:31
celkem good, hodně by ti chválili na blogách např. georgovo , ale tady...

No, toto myslím záleží na každém jedinci, zdali si raději nechá pochlebovat a vychvalovat dílo, které si to tak úplně nezaslouží, nebo spíše přijme kritiku a pokusí se jí řídit.
Osobně bych byl pro možnost druhou, protože jen tak se člověk může zdokonalovat.
Kdybychom si tady na fóru jen slepě všechno chválili, tak by jsme pravděpodobně zakrátko uvízli na mrtvém bodě, protože proč se zdokonalovat když konečný produkt stejně vždy všichni pochválí ať už bude jakékoli kvality.

K dílu: Vzhledem k Tvému věku to není zase tak špatné. Záleží na tom, jestli se má jednat spíše o stavbu na hraní nebo model, který má něco znázorňovat. Bohužel město bych v tom zrovna nepoznal. Pro příště by to možná chtělo zaměřit se na danou určitou věc (stavbu) a tu se snažit co nejvíce propracovat. Například městská brána, nějaký domek, malý kostelík.... . Stavba samotná nemusí být velká, ale zkoušej si hrát s detaily okoukávat od ostatních a prostě si s tím pohrát, uvidíš, že pak se stavba bude nejen více líbit ostatním, ale i ty z ní budeš mít jistě větší radost ;)
Takto to totiž působí hrozně chaoticky a jak píše Hardegon nemá v tom pak člověk téměř žádný přehled.
Co ale hodnotím kladně je pokus o nějaký příběh, děj. ;)

Steve23

Děkuji, pokusím se zítra nafotit nějaké lepší fotky protože z těch které jsou momentálně zde se nedivím že z toho nejde nic poznat >:D .
"Město" mělo původně domeček, jenže ten nevypadal dobře tak jsem ho přetransformagorioval do opravdové fantazie : Podsebytí z kamene :D >:D

artus12

Pěkný, ale nevyznám se v tom, možná by se hodili lepší fotky :) Profot ještě víc vnitřek, vypadá to tam zajímavě x)