(Vlastní) Pokus o hrad "Richtemberg"

Založil Fox666111, 13.08.2010, 12:22:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Fox666111

Tak jsem se nudil a stavěl jsem něco, co by jste mohli vzít jako ucházející.
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

Steve23

Fox666111

Chtěl bych spíše návrhy na vylepšení. Musím si koupit kostičky takže potřebuji inspiraci co dál.
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

mizdas

Jo, jde to, hlavně za tu věž máš u mně velký plus.

Steve23

Dílky?kup nějaké na nějaké zamíjavé střílny, třeba tuto

BlackDemon

Vypadá to zatim dost dobře ale taková otázka: na 3. obrázku je ta hradba nedokončená schválne nebo z nedostatku kostek? :D
V tom pajzlu jsme v haj-lu.

Colonel32

Steve23

Fox666111

Budu zadělávat až budu mít čas. Také hodlám nějaké rozšíření okolí o kopeček atd.
BlackDemon: nemám kostičky a také tam budu ještě něco dělat.

FilipS

Já bych oživil nádvoří třeba nějakým stánkem s rybami, nebo kovárnou.

Gibur

Pěkně jsi udělal tu dřevěnou hradbu,ale ten terén není zas tak špatný jak C32 psal.

EDIT. :-[
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Colonel32

Citace od: Dog-Čum kdy 17.08.2010, 17:02:04
Pěkně jsi udělal tu dřevěnou hradbu,ale ten není zas tak špatný jak C32 psal.

Co se ti nezdá? komentoval jsem v tomle vláknu pouze cirkusový terén, o hradbě nepadlo ani slovo.

gearcs

Já bych být tebou poskytl ostatním víc fotek z profilu, takhle z ptačí perspektivy se to moc hodnotit nedá. Ale je tam vidět pokrok, je to barevně sjednocené, pokud pominu ty výztuhy terénu, ty určitě ještě zakryješ. Dodělal bych cimbuří, aby krylo obránce na hradbách.

Gibur

Citace od: Colonel32 kdy 17.08.2010, 22:11:01

Co se ti nezdá? komentoval jsem v tomle vláknu pouze cirkusový terén, o hradbě nepadlo ani slovo.
Sry,terén mi vypadl při psaní,ten terén se mi ale celkem na množství použitých součástek líbí.
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."