Vývoj lttt speciálu

Založil Satanda, 19.06.2010, 14:33:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Satanda

tak sem se rozhodl po několika pokusech postavit něco pořádného na nějaké ty závody.Zatím to je jen verze 1.0 v nové verzi budeou vidlice pohon všech kol atd.
VERZE:1.0
ovládání: PŘES IR
pohon:2X4
nápravy:obě sou natvrdo
řízení:1x M MOTOR
pohon:1x XL MOTOR
VERZE:1.2Ůprava nic moc
ovládání: PŘES IR
pohon:2X4
nápravy:obě sou natvrdo
řízení:1x M MOTOR
pohon:1x XL MOTOR

tRilobit

A co třeba foto? Ani nevím jestli myslíš Trial Truck, Rally Car či Indoor...mohl by jsi to prosím trochu více popsat?

Fuzi
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"

Satanda

Satanda

myslite ze by byl pouzitelnej spodek z 8297

tRilobit

Já osobně si myslím, že kdyby jsi tu zadní nápravu z 8297 trochu předělal a zpevnil tak by to mohlo dobře jezdit..

Off-Topic: Nehrál jsi ty GTA: San Andreas Multiplayer? Protože od tebe jsem zrovna lego nečekal :-D

Satanda

hrál jsem asi pred 1 rokem

dwo

Píšeš pohon všech kol a podvozek 8297 - v tomhle setu nejsou součástky na pohon 4x4, tj. je potřeba dokoupit minimálně Steering CV Joint.
Nicméně pak vznikne problém s malým poloměrem zatáčení - a odhaduju i přes absenci praktických zkušeností ze soutěží, že to bude handicap.

Kiko97

Ak dobre viem tak nepísal že to má 4x4 ale 4x2. LEGO 8297 mám a veľmi dobre viem že sa stých súčastiek nedá urobiť 4x4 ;)

Shmade

Citace od: Kiko97 kdy 21.06.2010, 17:21:08
Ak dobre viem tak nepísal že to má 4x4 ale 4x2. LEGO 8297 mám a veľmi dobre viem že sa stých súčastiek nedá urobiť 4x4 ;)

Z 8297 samozřejmě 4x4 udělat musí jít, jen musíš udělat minimálně zadní nápravu vlastní... :)

Kiko97

Navrhni a potom ti uverím aj keď by sa to dalo ale to by už nebolo 8297.  ;)

dwo

Citace od: stanikstanda kdy 19.06.2010, 14:33:21
tak sem se rozhodl po několika pokusech postavit něco pořádného na nějaké ty závody.Zatím to je jen verze 1.0 v nové verzi budeou vidlice pohon všech kol atd....

Reagoval jsem na toto a zmínku o 8297 v dotazu pod tím.

Jde to udělat samozdřejmě i bez dokupování, ale pak ztrácí smysl ty ramena.

Satanda

tak asi po deseti pokusech se mi povedlo udělat něco co jezdí pruží  zatáčí  :o .
Je to skoro tatra 813 verze 4x4 trial, auto je rozdělané chybí tam druhý xl motor,
první xl motor dát dopředu, dodělat kabinu atd.foto přibyde.

Satanda

přidávám fotky(omlouvám se za design mam jenom off roadera a f1 taktze moc kostek neni) 
http://stanikstanda.rajce.idnes.cz/lttt/

tRilobit

Na poprvé povedený.
PS: Grohl má pravdu.

Satanda

Shmade nevadí že jsem trochu čerpal z tvé tatry.(jenom přední nápravu)

grohl

Uložení XL motoru je pro jízdu v terénu špatné a stejně tak ti bude s autem házet battery box umístěný vysoko a ještě postavený na výšku.

Satanda

je to moje prvni stavba

Satanda

Citace od: grohl kdy 06.08.2010, 17:28:26
Uložení XL motoru je pro jízdu v terénu špatné a stejně tak ti bude s autem házet battery box umístěný vysoko a ještě postavený na výšku.
ale jestli si koukal na ty poslední fotky tak tam je veprostřed(ty fotky to neni jenom jedna tatra to je vývoj)
 Zamysli se nad interpunkcí a slohem!

otaznik

Konstrukce je špatná, axles, které pohánějí strany vozidla, nejsou v osách polonáprav a jízdní vlastnosti to tedy rozhodně vylepšovat nebude.

Satanda

Napadlo mě že bych si udělal tatru 813 verze 8x8 kolos, přemýšlím jestli má cenu rvát tam 7 diferenciálů??

Satanda

Přidány nové fotky.

Plutoone

No vzhledem k tomu, že máš M motor napřímo do zatáčení bez jakéhokoliv převodu, tak ti to moc dobře zaráčet nebude.

Plutoone

Citace od: Plutoone kdy 10.08.2010, 07:31:53
No vzhledem k tomu, že máš M motor napřímo do zatáčení bez jakéhokoliv převodu, tak ti to moc dobře zaráčet nebude.
zatáčet :)

tRilobit

Ano je to pravda, buď motor neutáhne kola bez diferenciálů nebo, prostě zatočí, ale vždy až na doraz.