Bad ass LEGO Tattoo

Založil Vasyk, 31.07.2010, 14:41:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vasyk

Osobně úpravy Lega nemusím, ale toto je opravdu dokonalý.

Togaran

Mno to je úžasná mikropráce  :o  ta tužka, kterou to dělal je taky moc zajímavá, to se asi nesežene v normálním papírnictví...
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Steve23

mně se to nelíbí, některá "tetování" mají ne logiku, např:Harley Daveydson(nevím jak se to píše) má na tetování normální lebku, já bych bral spíš lego hlavu s potiskem lebky  >:D

germik

No musím říct že ho obdivuju, ale k Lego hranatým tvarům se ty ladné tvary moc nehodí ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

otaznik

Citace od: Vasyk kdy 31.07.2010, 14:41:01
Osobně úpravy Lega nemusím, ale toto je opravdu dokonalý.
To by mě zajímalo, jak to vyráběl!  :o

stepan

Přijde mi to jako udělaný ve photoshopu.

Anatyt

Tiež som mal tento dojem, len som to nechcel napísať. Nikde ani kvapka roztečená... To by muselo byť nejaké extrajemné gravírovanie do plastu.

eNTy

Je to tam přece napsané! Je to reklama na extratenké pero. Samozřejmě je to photoshop

Anatyt

Ja by som dokonca povedal, že ani nie tak Photoshop, ako že celé tie figurky sú generované nejakým 3D Studiom, alebo iným CADom. Všimnite si toho motorkára - to určite nie je skutočný LEGO minifig!  >:D

Togaran

Citace od: Anatyt kdy 01.08.2010, 09:49:18
Ja by som dokonca povedal, že ani nie tak Photoshop, ako že celé tie figurky sú generované nejakým 3D Studiom, alebo iným CADom. Všimnite si toho motorkára - to určite nie je skutočný LEGO minifig!  >:D
Pravda - teď když to píšeš vidím, že ta pacička, kterou drží řidítka rozhodně není normálni Lego ručička.
Jestli je to render, pak sakra povedenej  :)

Colonel32

Na 99.9%  jsou to fotky skutečných panáčků - protože pokud by to byly rendery, musel by si ty díly udělat kompletně celé sám a znova, protože pochybuju, že současně dostupné 3D díly skutečně emulují ty drobné výrobní vady, které jsou na fotkách vidět.

Anatyt

Citace od: Colonel32 kdy 01.08.2010, 11:15:43
Na 99.9%  jsou to fotky skutečných panáčků - protože pokud by to byly rendery, musel by si ty díly udělat kompletně celé sám a znova, protože pochybuju, že současně dostupné 3D díly skutečně emulují ty drobné výrobní vady, které jsou na fotkách vidět.

Tak si pozri ruku toho motorkara a povedz mi cislo toho dieliku. :)

winring

Podle mého názoru je to klasická ručička, která je však uříznutá. A díky směru ze kterého se to fotilo, není vidět že jí nemá nasazenou.

Colonel32

naopak na té samé fotce si prohlédni všechny výrobní nedokonalosti na těch řidítkách: http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=30031

Anatyt

Tak páni, toto na 100% nie je LEGO ručička. :)

stepan

No tak dodělal kousek ruky ve photoshopu, to nic nemění na tom že ty panáčci sou focený.

Anatyt

Vo Photoshope určite nie. ;D Tá ruka je render. A myslím si, že aj zvyšok. Prečo by kvôli jednej fotke robil pomerne zložitý render ruky? Navyše ruka pekne nadväzuje na rameno. Veď môžte niekto skúsiť napísať autorom, ako to robili. Myslím, že by to prezradili.

Hardegon

Můžete mi někdo poradit, která tužka umí udělat tak tenké čáry?  ::) Reklama je reklama. Proč hledat zrovna v tomhle složitosti?

Togaran

Citace od: Hardegon kdy 01.08.2010, 18:01:54
Můžete mi někdo poradit, která tužka umí udělat tak tenké čáry?  ::) Reklama je reklama. Proč hledat zrovna v tomhle složitosti?
Tak tenké čáry umí teoreticky Pilot Extra-fine  ;) poptám se na ní až někde budu. Pochybuju, že to bude TAK tenký, ale myslím, že i tak by to mohlo být zajímavý náčiní na kreslení / rýsování
A složitosti v tom hledáme, protože třeba mě by by to zajímalo, jak to udělal. Řidítka i figové celkově vypadají reálně, například ta nedostatečná hloubka ostrosti v některých obrázcích, to není zrovna jednoduché nasimulovat (as far as I know), ale zas ta ručička je nereálná. Tak je to taková hádanka :)

winring

Citace od: Anatyt kdy 01.08.2010, 17:54:43
Tá ruka je render. A myslím si, že aj zvyšok. Prečo by kvôli jednej fotke robil pomerne zložitý render ruky?

Tohle je zajímavá logika. Proč to celý dělají podle tebe render, když i ta samotná ruka (která je z toho podle mě úplně nejjednodušší) je tak složitá? :)

Navyše ruka pekne nadväzuje na rameno.

No pokud vidím správně, tak v tomto úhlu není vidět že navazuje, protože jsou přes to místo řídítka. Klidně tam může být mezera.

Togaran

Citace od: winring kdy 01.08.2010, 19:32:25
No pokud vidím správně, tak v tomto úhlu není vidět že navazuje, protože jsou přes to místo řídítka. Klidně tam může být mezera.
To je konečně nápad! Mohla by to být uřízlá samotná "dlaň" a nasazená na řidítko a za tím ruka bez dlaně s mezerou

Anatyt

Tá ruka je render. A myslím si, že aj zvyšok. Prečo by kvôli jednej fotke robil pomerne zložitý render ruky?

Tohle je zajímavá logika. Proč to celý dělají podle tebe render, když i ta samotná ruka (která je z toho podle mě úplně nejjednodušší) je tak složitá? :)

Navyše ruka pekne nadväzuje na rameno.

Tak neviem, ako to robili, len dokola tvrdím, že tá ruka nie je na 100% z LEGA.  ;) A to nadväzovanie som nemyslel fyzické, ale vizuálne. Mňa by tiež zaujímalo ako to spravili, len som lenivý im napísať.  :P

Anatyt

Citace od: Togaran kdy 01.08.2010, 19:35:54
To je konečně nápad! Mohla by to být uřízlá samotná "dlaň" a nasazená na řidítko a za tím ruka bez dlaně s mezerou

To tiež nie.  ;) Tá ruka má iný tvar "prstov" ako minifigova ruka.

winring

Citace od: Togaran kdy 01.08.2010, 19:35:54

Viz má první úvaha: :)
Citace od: winring kdy 01.08.2010, 13:28:42
Podle mého názoru je to klasická ručička, která je však uříznutá. A díky směru ze kterého se to fotilo, není vidět že jí nemá nasazenou.

winring

Citace od: Anatyt kdy 01.08.2010, 19:39:54
To tiež nie.  ;) Tá ruka má iný tvar "prstov" ako minifigova ruka.

Představ si ručičku minifiga, pouze jako její uchopovací část. Uvidíš pak, že ji lze natočit tak, aby takto vypadala. Být řezač, tak to snad i vyzkouším  >:D

Anatyt

Nie, nie... minifig ruka to isto nie je. :) Ale mohla by to byť Technic fig ruka, a to bez úprav.  :P

winring

Máš pravdu, že je zaoblená z obou stran a ne jen z jedné, jak je zvykem. To je ale ve Photoshopu snadnější udělat než jí renderovat. Plus když už by jí řezali, tak by jí i klidně sbrousili :P

GNOSIS

Po prvním prohlédnutí mně spadla čelist, ale po druhém prohlížení něco nehraje.
Hned na první fotce je zarážející že "potetované" části jsou méně rozmazané jak ostatní potisk na minifigovi.
Na přiložené fotce je jasně vidět rozmázání pravé části a opravdu si nemyslím, že v reálu by to bylo tak moc rozmazané. I když se klidně můžu mýlit.

FilipS

Citace od: GNOSIS kdy 03.08.2010, 14:07:15
Po prvním prohlédnutí mně spadla čelist, ale po druhém prohlížení něco nehraje.
Hned na první fotce je zarážející že "potetované" části jsou méně rozmazané jak ostatní potisk na minifigovi.
Na přiložené fotce je jasně vidět rozmázání pravé části a opravdu si nemyslím, že v reálu by to bylo tak moc rozmazané. I když se klidně můžu mýlit.
Já bych to rozmazání přikládal spíš zaostření objektivu.

Papiňák

při tomhle přiblížení (teda pomocí optiky, ne digi zoomem) je to rozmazání podle mě reálný. Ale asi to bude jen dobrej render, v dnešní době je tohle možný i na domácím PC (ale výpočet renderu by trval odhadem přes 6h :-D)