(Vlastní) Číslo Jedna Trial Jeep

Založil tRilobit, 30.07.2010, 08:50:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tRilobit

Takže, todle je můj nejnovější a nejlepší trial car..vyjede a sjede skoro vše, v plánu přestavba na IR, teď vedeno z BB připevněnýho na ovladači do příjmače přes prodloužený drát. Těžiště je taky hodně nízko kvůli kabiny s panelů.

Technická data:
Délka: 34Studů
Šířka:24Studů (Počítám i piny, jako disky)
Výška:17,5Studů
Rozvor:21Studů
Rozchod:16Studů

Závěr: Moje nejlepší TT auto, prostě je nej..
Zpřevodování: 4,8x od XL Motoru
Zpřevodování na řízení: 4,8x od M Motoru na hřeben.

Fotky:http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=439888
Video: (Bude)
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"

peter

Jestli máš zájem, tak jeho kvality si můžeš nesoutěžně otestovat v blížícím se třetím závodě letošního ročníku LEGO Technic Truck Trial. ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Shmade

A jestli to nemáš daleko, tak buď zítra v 9:30 na stanici metra B Lužiny a budeš to mít i s odvozem.  ;)

Jinak auto pěkný. :)

tRilobit

Daleko to mám teda dost, a navíc se musím balit na dovolenou :) Možná pojedu z Měchem na 4. závod :)
PS: Asi auto předělám na zatáčení i zadní nápravy.

mike.kup

Dvě věci: to autíčko musí být asi hodně rychlé, však? 2) je tak konstrukčně jednoduché, že se až bojím, aby se ti vešlo váhově do S1 kategorie (>800g) nebo P (>600g).

tRilobit

Já se ho snažil udělat co nejjednodušší...ale kdyby tak můžu přidat BB

Měch

Poznávám náznak svých náprav  ;D ale dobrá práce. Škoda, že nemůžeš na závod. Už se těším až to tvoje auto uvidím naživo.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

tRilobit

Teď ho předělávám do tmavě šedé a předělávám design kabiny.

Woyta

Docela bych se bal o pevnost naprav.
Jinak proti kategorii Offroad nejsem. Taky ted jednu potvoru stavim.
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

tRilobit

Takže video bohužel, nebude..Auto má jednu špatnost-má tendenci vyjíždění náprav z úchytů..v nejbližší době se chystám na LTC (Lego Technic challange)
Pevnost náprav byla dobrá..nic se nerozletělo.

r3d0x

S akeho setu mas tie kolesa? :o  zisli by sa na moj HUMMER H1 lebo tam mam kolesa zo setu 6752 ( hasicke auto ) a tie su prilis male  :'(...ale to twoje auto je fakt sila :)

tRilobit

81.9Kola jsou ze setu 8265, a ještě mám 1pár z traktoru 8274, a poslední 8295, takže jich mám 10.