rozhodnutie medzi setmi

Založil Arheonx, 25.06.2010, 21:37:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Arheonx

Blíži sa vysvedčenie a ja neviem aký set si mám vybrať rozhodujem sa medzi 8258 Autožeriav, 8295 teleskopický manipulační stroj a set štyroch 66318 kde je (8294, 8293, 8290, 8259)

Bery

Dej sem anketu, ale já bych volil 8258.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Arheonx

Kiko97

Aj ja si myslím že LEGO 8258.

Bery

V liště kde se píše: upozornění, zaslat téma, odpovědět, tisk je taky přidat anketu na to klikni a pak už je to jednoduchý. ;)
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

OtaH

Já jsem taky pro 8258  ;D, ale doporučoval bych ti přečíst si toto téma. Řešil se tam podobný problém a myslím, že se tam toho hodně řeklo (napsalo).

hadato

Taky jsem se rozhodoval mezi  8295 a 8258. nakonec jsem se rozhodl pro 8258, který mi došel minulý týden. Na fotkách se to ani nezdá, ale když leží tento set postavený na stole, tak je fakt obrovský, navíc je v něm spousta užitečných dílů, které se při stavbě budou hodit, třeba nové rámy. Není sice dotažený k dokonalosti, ale je to super volba.

JIRKA9

Vysavač, nejhorší nepřítel Lega

Arheonx

Ďakujem za rady berem 8258

Arheonx

Nezobral som ani jeden ani druhý set. Počkal som a na morelega som našiel set 8043 ktorý už mám aj objednaný a veľmi sa naň teším.

OtaH

Citace od: Arheonx kdy 30.07.2010, 13:13:12
Nezobral som ani jeden ani druhý set. Počkal som a na morelega som našiel set 8043 ktorý už mám aj objednaný a veľmi sa naň teším.

To si myslím, že je dobrá volba. Já se na něj taky těším, ale musím počkat až na 24.12.  :(

fero

Citace od: Arheonx kdy 30.07.2010, 13:13:12

Tieto LEGO sety 8258,8295,8043 atď. vyzerajú ako lacny činsky šmejd mal si si objednať na BL klasicky KVALITNY TECHNIC napr.8859,8860,8862,8865,8868,8880,8459 atď. daju sa kupiť aj za dobre ceny v dobrom stave ak by si nevedel ako sa na BL objednáva určite by sme Ti s tym pomohli.Ak by si mal v buducnosti záujem kľudne ma kontaktuj.

tRilobit

Prosimtě, viděl jsi někdy čínské stavebnice podobné legu? Já si jednu jak jsem byl malej koupil a mělo to asi 10různých vad...: Kostky nedosedávaly dobře na sebe, velice se lámaly, i kostky chyběly...barvy byly na každé kostce rozdílné....Ikdyž je pravda, že starší techniky byly pevnější a odolnější..Ale nové jsou i tak dost povedené
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"

Anatyt

Fero asi narážal na to, že bezstudový Technic už nie je ten pravý Technic.  :P

Arheonx

Nemyslím si že vyzerá ako čínska hračka a jeden starí set už mám 8062 a ak si budem chcieť objednať s BL tak ti napíšem.