PayPay x PayPayInc

Založil Jindroush, 28.10.2009, 23:43:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Dostal jsem dva maily. Jeden od PayPay, který říká, že PayPayInc sou hajzlové. Druhej teď od PayPayIncm kterej říká, že PayPay sou hajzlové.

Má někdo nějaký lepší informace (a co dělat s penězma na PayPay účtu...)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

eNTy

Nápodobně. Nicméně dle článků na internetu a indicií na stránce, to vypadá, že podvodnící jsou paypayinc.com.
Verisign seal má paypay.com
HTTPS používá paypay.com

Každopádně nechápu, že ať je to ten nebo ten, nebojuje všemi prostředky proti tomu podvodnému webu. Tudíž ať má pravdu, kdo chce, u mně absolutně ztratil veškerý kredit, protože není schopen chránit soukromé údaje svých zákazníků ani svou pověst.
Přihlásil jsem se na paypay.com a všechny peníze převedl do banky. Peníze překvapivě přišly, což by asi podvodník neposlal. Každopádně jsem s paypay skončil.

GNOSIS

Našel jsem tohle ohledně toho mailu : Toto je email ich byvaleho programatora, ktory zneuzil emailovu databazu. Vsetko je OK, platby sa vykoanvaju, informoval nasledne PayPay.... tak nevím.

eNTy

Citace od: GNOSIS kdy 30.10.2009, 13:14:39
Našel jsem tohle ohledně toho mailu : Toto je email ich byvaleho programatora, ktory zneuzil emailovu databazu. Vsetko je OK, platby sa vykoanvaju, informoval nasledne PayPay.... tak nevím.

Tak to je informace stylu jedna paní povídala. I kdyby to byla pravda, nemění to nic na skutečnosti, že je v provozu scam stránka paypayinc.com (která je mimochodem v daném mailu uvedená jako ta správná a pravá). Tato má sice nově HTTPS, ale certifikát od CODOMO, takže jako by nebyl. PayPay.com má normální certifikát a Verisign seal.

GNOSIS

I přes nevyjasněné informace kdo je kdo jsem posílal platbu přes původní paypay.com 2.11. a do německa přišla 6.11. takže služby fungují......

šipka

Dnes po zadání paypay se zobrazilo že chyba zabezpečení stránky a nic >:D nemáte někdo náhodu bližší info? že by skutečně def. konec?

eNTy

Mně paypay normálně běží. U paypayinc už prohlížeč varuje před fishingem.

Colonel32

PayPay.com  mě chce přesunout na jakési transfers.com a že prý účet už tam mám vytvořený. Je to jen u mě nebo je to běžná záležitost?

otaznik

25.1.2010 jsem odesílal peníze již z transfers.com (nástupce PayPay.com) a dnes (30.1.2010) mi prodejce napsal, že mu dorazily. Tak snad vše zase funguje jak má.

Jindroush

A zase přišel mail, že jsou PayPay. Tak uvidíme, jak se budou jmenovat příští týden.  ;D
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

pryb

Citace od: otaznik kdy 30.01.2010, 14:17:38
25.1.2010 jsem odesílal peníze již z transfers.com (nástupce PayPay.com) a dnes (30.1.2010) mi prodejce napsal, že mu dorazily. Tak snad vše zase funguje jak má.

PayPay se opět rozbil - před dvěma týdny jsem poslal platbu, příjemce jí stále nemá. Helpdesk na dotazy nereaguje. S problémem zřetelně nejsem sám:
http://www.aukro.cz/phorum/read.php?f=315&i=251011&t=251011
Nákup se mi tedy poněkud prodražil  >:( Pokud byste někdo v dohledné době plánovali PayPay použít, důrazně nedoporučuji.
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

pryb

Tak PayPay nakonec zafungoval, platba po 14 dnech dorazila. Na do tazy na helpdesk žádná reakce. Nazval bych to štěstím, dle příspěvků v diskusi na aukru jsem mohl čekat taky přes 2 měsíce.
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

otaznik

Citace od: pryb kdy 30.07.2010, 07:47:35
Nazval bych to štěstím, dle příspěvků v diskusi na aukru jsem mohl čekat taky přes 2 měsíce.
Přesně tak, Paypay je dead.