(Vlastní) Turecký dům a česká vilka

Založil mizdas, 19.07.2010, 14:23:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mizdas

Mé nové dva MOCy jsou turecký dům a česká vilka. Hobby mi opět pomohl s fotkami. Chtělo by to více kostek, ale musím stavět z toho, co mám.
Ať se vám oba mé MOCy líbí!

mirek

Pěkné, až budeš mít více kostek, vyřeš vchod z půdy na terasu.
Když ho mají Turci, proč ne i Češi ?

Icewalker

Český domek je krapet jednodušší, ale to holt ony takové jsou i ve skutečnosti. Jinak, dal bych na mirkovu radu, a nějak vyřešil tu terasu ;D

Ta turecká vilka je jiná káva. Oceňuji v rámci fóra vzácný námět. Navíc, strohost stěn, zdobná střecha a klimatizační zařízení mě vracení na mé loňské prázdniny na Maltě. Díky ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

mizdas

Citace od: mirek kdy 19.07.2010, 14:59:36
Pěkné, až budeš mít více kostek, vyřeš vchod z půdy na terasu.
Když ho mají Turci, proč ne i Češi ?
No to hnědé na terase jsou otevírací dveře které se otevírají a pod nima je žebřík na terasu  ;). Jinak děkuji za komentář. 

PS: Děkuji i icewalkerovi

hobby

Jistě by se na tom dalo ještě pracovat a vylepšovat; v rámci možostí je to dobré a to chválím. Je vidět, že tě to baví a že si hledáš různá témata. Ten Orient je zajímavý - kde jsi hledal inspiraci?
Jen tak dál a bude z tebe dobrý stavitel. ;)

Hardegon

Turecký domek výborný. Podobné věci se moc často nevidí a proto mě zaujal víc než ten druhý.  ;)

FilipS

Také mě více zaujal Turecký dům, myslím že dobrým stavitelem jsi už teď. Máš cit pro detail a dokážeš stavbu pěkně oživit.

mizdas

Děkuji velmi moc všem.

Hobby: Jen tak jsem si stavěl z nudy a vzniklo mi z toho toto, ani nevím jak jsem zrovna na tohle mohl já přijít  ;D.

Johnysed

Přidávám se k ostatním Turecký Dům je opravdu hezký jen tak dál

Jarda

Oboje je moc pěkné. Na tom tureckém domě oceňuji ty detaily, jako klimatizace atd. ;)

Škoda, že si to nemohl udělat větší. Vzhledem k tomu jak se ti povedlo tohle, by větší provedení bylo určitě ještě mnohem zajímavější.