LEGO 7953 KINGDOMS a LEGO 7955 KINGDOMS Kouzelník

Založil Mixmax, 01.06.2010, 19:03:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mixmax

Ke koupi mě přimela nová serie tak jsem si z internetu objednal dva malé sety kouzelníka a šaška
.

Sety jsou výborné
,,Toho Boh dá nebude, aby český král z boje utíkal" Jan Lucemburský bitva u Kresčaku

Mixmax

tady další  8)
,,Toho Boh dá nebude, aby český král z boje utíkal" Jan Lucemburský bitva u Kresčaku

Shmade

::) 1/10 edit 1/20 fotek lehce zajímavá ač kašpárka tu všichni znaj, zbytek zbytečný balast

No jsem zvědav co přibude za text edit: jestli je vůbec nějaký v plánu...

Mixmax

A ASI ZBYTEK

Shmade

Marty713

Já se tady veřejně za zelenáče přimlouvám. Sice nemá v profilu ani věk, ale poučit by ho šlo určitě i přes SZ a ne tady. Ať se tohle téma zbytečně nestane dalšíma volbama. ;)

Mixmax

Omlouvám se jestli jsem něco udělal špatně ale dávám jsem první věc  :-[

Hardegon

Citace od: Mixmax kdy 01.06.2010, 19:19:06

Na tohle tu je normálně odpovídáno větou: "Stačí se kouknout na již uveřejněné." Tam pochytíš styl.

Jinak je dobře, že takhle rychle se tu objevuje recenze na nové sety. I když jsem se těšil, že na nové hrady napíšu recenze.  >:D Jsi ale rychlejší.

Shmade

Citace od: Mixmax kdy 01.06.2010, 19:19:06

omluva se přijímá. :)

Já jsem taky normálně ten hodnej, ale tak přijde mi, že každý musí mít nějakou soudnost. Já jsem se třeba na fórum zaregistroval ve věku 25 let a trvalo mi asi tři měsíce než jsem se tady rozhlídnul a zjistil co a jak a pak jsem teprve nesměle vstoupil do diskuze. Já proti nováčkům nic nemám, ale druhý den po registreci udělat recenzi, která neobsahuje žádný text jen 30 fotek a ptát se co je špatně je prostě špatně všechno. :) Doufám, že tě to neodradí a vezmeš si z toho ponaučení. Třeba kvalitu fotek nemáš úplně nejhorší a práci ti to určitě dalo, jen si ji vynaložil možná až zbytečně moc. 

otaznik

Citace od: Márty kdy 01.06.2010, 19:16:23
Já se tady veřejně za zelenáče přimlouvám. Sice nemá v profilu ani věk, ale poučit by ho šlo určitě i přes SZ a ne tady. Ať se tohle téma zbytečně nestane dalšíma volbama. ;)
Diskuze o volbách byla věcná a pohodová, nebyl v ní problém.

bartas

Jen mám připomínku k poněkud drastickému otevírání setu v lepené krabici, obr.  SDC10867.JPG.
Osobně zasunu nůž do lepeného spoje, najdu místo, kde je nejméně lepidla a nůž jde vložit nejhlouběji a pak pozvolna s citem objedu celý vlez do krabice, aby se mi nůž nezakousl do jedné či druhé stěny.
Takto se dá pak krabice i znovu do jisté míry zavřít a působí nepoužitě :)

Micho

Citace od: bartas kdy 02.06.2010, 00:02:58
Jen mám připomínku k poněkud drastickému otevírání setu v lepené krabici, obr.  SDC10867.JPG.
Osobně zasunu nůž do lepeného spoje, najdu místo, kde je nejméně lepidla a nůž jde vložit nejhlouběji a pak pozvolna s citem objedu celý vlez do krabice, aby se mi nůž nezakousl do jedné či druhé stěny.
Takto se dá pak krabice i znovu do jisté míry zavřít a působí nepoužitě :)

Robím to tiež tak. Krabice považujem za cennú súčasť setov.  ;)

Steve23

Tak tě zdravím Mixmaxi, to jsem já, Noogai123 z tvýho blogu 8)
recenze je fakt na  :-X když u ní není text ale jen fotky.Jinak snad to s tebou nedopadne jako s milióny zelenáčů kteří zruší účet za 2 dny
(možná si říkáte že sem to mněl poslat přez Sz ale když jsme se znali a známe tak toto nemažte :) )