Technic díl pro Bulk order

Založil eNTy, 18.01.2010, 15:46:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Který Technic díl bys nejraději měl ve velkém množství?

Rámy 7x5
12 (63.2%)
Téčka
10 (52.6%)
Panely 5x11
10 (52.6%)
Dlouhý tančík
5 (26.3%)
Velký perpendicular
3 (15.8%)
E.T.
1 (5.3%)
Tenký liftarm 1x2
5 (26.3%)
Jiný (napiš do tématu)
2 (10.5%)

Celkem hlasů: 19

Hlasování ukončeno: 18.05.2010, 11:21:18

vasek

Jindroush má jasně napsáno že z 85 je 35 podporovatelů, to se limit dá snadno přepočítat a pokud někdo z nevystavovatelů neobjedná nebo nenaplní limit (jako např. já) tak se navýší limit vystavovatelům, žádná věda. Měl bych k tomu i další připomínky, ovšem zajišťuje to Jindroush, tak ať to udělá jak jemu to vyhovuje, já si buď objednám a nebo ne. Jak již bylo napsáno, celý tenhle program je určen pro získání dílů kterých je třeba mnoho a špatně se shánějí, u technicu je podle mne těhdle dílů minimum.

MeNadruhou

já objednával jen technic a nějaké plates a tile, za zbytek si vybíral brácha. chtěl jsem si objednat ty pásy, ale to by na něj nic nezbylo a musel bych si to zaplatit já sám ;D .  Hlavní bráchův sponzor by nám nic nepřidal ;D a limit 2000 ( sak um prásk) je pro dva moc málo...
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

grohl

Výsledky mě celkem překvapujou. Rámy jsem poprvé použil až na autě na TT a i tak mi jich z rolby a crane trucku přebývá dost. Nevím, co bych dělal s násobky padesáti.
Ty řetězy asi neprojdou, ale je to celkem škoda, protože přes dvě koruny za článek na BL je dost.

Jamesek

Citace od: grohl kdy 18.05.2010, 13:07:58
Výsledky mě celekm překvapujou. Rámy jsem poprvé použil až na autě na TT a i tak mi jich z rolby a crane trucku přebývá dost. Nevím, co bych dělal s násobky padesáti.
Ty řetězy asi neprojdou, ale je to celkem škoda, protože přes dvě koruny za článek na BL je dost.
Taky myslím, že ty rámy nejsou na BO nejvhodnější. Bohužel jich mám sám málo, ale až koupím nějaký novější set, tak budou ... a časem jistě víc než dost ...

peter

Osobně si myslím, že kupovat rámy, panely a další podobné díly je k ničemu. Nikde jich nikdo nevyužijete ve stavbách víc, jak jednotky kusů, takže počty 50 a více jsou naprosto šílené.

Spíše bych se proto též zaměřil na díly, kterých je při stavbě potřeba hodně a které navíc v setech v moc velkých počtech nejsou. V minulém kole byla výborná volba na gumídky, axle 4 se stopkou či pindíropiny. V tomto kole bych se tedy též přiklonil a apeloval za články řetězu. Dalšími případnými adepty by mohly být brejle, E.T. a tančíci. Ostatních dílů bude mít z normálních setů každý stavitel dříve či později, více než dostatek. :P
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Měch

Já dal hlas tenkýmu liftarmu 1x2 mám jich málo a občas se hodí, jinak mám všeho dostatek. Myslím, že většinu z toho seznamu každý sežene z různých setů a na stavby to stačí. Tady se jedná o desítky kusů a jak je tu psané např. panely 11x5 stačí mít tak 2-3.
Mrzí mě jenom, že jsem se nezúčastnil prvního kola. V hloubi duše doufám že kdyžtak zbyde 20 osek 4 nebo těch spojek pi-díra-pin.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

eNTy

Přiznám se, že jsem výsledky ankety překvapen. Opravdu si nedovedu představit, co bych dělal s 50 velkými panely v jedné barvě  ???
Asi jsem se neměl nechat překecat a nedávat je tam. Nicméně výsledky hlasování je platné, rušit nic nebudu. Já však požadované díly dle výsledků hlasování Jindrouschovi posílat nebudu, protože vím, že si je neobjednám. Kdo tedy ví, že rámy a panely v takovém množství nechce, navrhuji další díly v pořadí a to (peeron barvy a čísla):

- téčka: Black Technic Beam 3 x 3 T-Shaped (60484)
- dlouhý tančík: MdStone Technic Axle Joiner Perpendicular Triple (63869)
- tenký liftarm 1x2: Black Technic Beam 2 x 0.5 Liftarm (41677)

Doufám, že pokud se rámy a panely dostanou do užšího výběru, tak mi Jindrousch potvrdí, že obdržel alespoň 12 objednávek na 50ks rámů a aspoň 10 objednávek na 50ks panelů. Jinak pak tohle hlasování ztrácí smysl  :(

Jamesek

Panely nevím, ale rámy bych si s někým (v nejhorším sám) i těch 50ks vzal. Mám nějaké nápady ... tak jsem i hlasoval.

Jindrovi je však nepošlu, protože na tom netrvám a myslím, že v tomhle kole je v ostatních kruzích více potřebných dílků. Technikáři mají vybráno, jsem spokojen s výsledkem prvního kola.

Colonel32

pokud je prostor v dílech (počtech), tak myslím že stačí když ten díl nakoupí ve velkém aspoň jeden člověk, který je ve velkém potřebuje.

MeNadruhou

já vím že je to pěkné, potřebovat jeden díl jen párkrát na modelu (panel, a obdélníky) ale když mám 4 modely tak je mí líto jeden z nich rozebírat kvůli pár dílům. Zrovna ty obdélníky mám jenom na té odtahovce 8258... a na podvozky  a konstrukce jsou si myslím supr.
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

vasek

Citace od: MeNadruhou kdy 22.05.2010, 09:35:54
já vím že je to pěkné, potřebovat jeden díl jen párkrát na modelu (panel, a obdélníky) ale když mám 4 modely tak je mí líto jeden z nich rozebírat kvůli pár dílům. Zrovna ty obdélníky mám jenom na té odtahovce 8258... a na podvozky  a konstrukce jsou si myslím supr.

No já nevím, jukl jsem na BL a jsou tam běžně k dispozici, za sebe musím říct že si nedokáži představit na co bych jich mohl použít 50 ks. Dovedu si spíše představit že se nějak domluvíme a objedná se cca 200 ks a pak se to rozdělí, ale to je o dost komplikovanější.

Jediný díl který bych ještě potřeboval je gumová spojka, ale jen cca 100 ks, to se ovšem časem sežene jinde.

Mareken

Citace od: vasek kdy 22.05.2010, 09:54:43

Jediný díl který bych ještě potřeboval je gumová spojka, ale jen cca 100 ks, to se ovšem časem sežene jinde.

Ahoj, do dalšího kola bych se je snažil procpat zase, já bych si je vzal, snad by se ještě pár lidí našlo. Jenže pás z nich je hrozně měkkej, proto bych přidal i tenkej Liftarm 0,5x2 a/nebo Liftarm 1x2.
Rámy a panely bych vyškrt.
Moje bs galerie Hledejte pod "Mareken"

MeNadruhou

Citace od: Mareken kdy 26.06.2010, 22:53:14

Ahoj, do dalšího kola bych se je snažil procpat zase, já bych si je vzal, snad by se ještě pár lidí našlo. Jenže pás z nich je hrozně měkkej, proto bych přidal i tenkej Liftarm 0,5x2 a/nebo Liftarm 1x2.
Rámy a panely bych vyškrt.

panely a rámy ani omylem >:(. Měl jsis gumídky objednat v prvním kole...