LEGO Devil May Care 007

Založil mfstudio, 25.04.2010, 15:36:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mfstudio

Tak tady máte film

http://www.stream.cz/video/459936-lego-devil-may-care-007-2010

všech chyb, jako špatného dabingu a občas nedobré animace jsem si vědom, ale zase si myslím že nápad i zápal pro věc to nepostrádá. Tak si to užijte... :)

Mareken

Nic moc, animace stojí za starou rozšmajdanou bačkoru , o "dabingu" radši nemluvím. U "filmu" jsem si všiml pár chybiček - např. autům nezatáčejí kola (to lze snadno udělat), okolní prostory příšerný, to jak ten padouch či co spadnul do tý vody, tak zbraň a auto plavaly na vodě, ale v reálu by šly hned ke dnu, to otvíraní úst bys mohl udělat jinak než jen blikáním černého oválku. Nevím jak dlouho si to dělal, ale přijde mi to odfláklý.
Moje bs galerie Hledejte pod "Mareken"

germik

No tak snaha se cení, nápad je dobrej, jen se chci zeptat - jak mu (hned na začátku - 1:30) uletí to kolo a vdalším záběru je zase zpět - to je schválně >:D ???
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

hobby

Citace od: Mareken kdy 25.04.2010, 16:01:06
Nic moc, animace stojí za starou rozšmajdanou bačkoru , o "dabingu" radši nemluvím. U "filmu" ...
Ten filmek jsem na přeskáčku skouknul. Jistě by šel vylepšit a nevím co ještě, ale tvrdou kritiku Marekena neber vážně, ani ty uvozovky u slova film. On by to totiž jistě natočil "lépe", takže se budeme těšit, až nás něčím překvapí. Cením si tvého zapálení pro věc i časové oběti, kterou jsi musel vynaložit. Přeji ti, aby se dařilo 8).
Ještě doplním za sebe:
Mně by stačila délka do 10ti minut.

tazzy

Náhodou, mě se to celkem líbilo, skouknul jsem to do konce. Možná bych měl menší výtku k lokacím, určitě šly udělat lépe (hlavně tedy to letadlo létající nad vodou).

Mareken

Citace od: hobby kdy 25.04.2010, 18:19:49
Citace od: Mareken kdy 25.04.2010, 16:01:06
Nic moc, animace stojí za starou rozšmajdanou bačkoru , o "dabingu" radši nemluvím. U "filmu" ...
Ten filmek jsem na přeskáčku skouknul. Jistě by šel vylepšit a nevím co ještě, ale tvrdou kritiku Marekena neber vážně, ani ty uvozovky u slova film. On by to totiž jistě natočil "lépe", takže se budeme těšit, až nás něčím překvapí. Cením si tvého zapálení pro věc i časové oběti, kterou jsi musel vynaložit. Přeji ti, aby se dařilo 8).
Ještě doplním za sebe:
Mně by stačila délka do 10ti minut.
Já filmy netočím  :P, ale kdybych už se k něčemu rozhoupal rozhodně bych udělal max 3 minutovej shot, dal si záležet na interiérech a exteriérech a animaci, nejlépe bez dabingu, ale rozhodně bych netočil nějakou 20-minutovou s****u, kde se člověk nudí.
Pěknou práci odvádí tohle studio

Citacehttp://www.youtube.com/watch?v=gkyeFA8bPeU

peter

Naprosto souhlasím s veškerými názory uživatele Marekena. Film má tristní nejen dabing, ale kompletně celou zvukovou stopu. Dále by bylo záhodno věnovat více času též střihu. Za sebe mohu tedy jen říct, že jako pokus dobré, ale pro zveřejnění to je více než slabé.

Citace od: mfstudio kdy 25.04.2010, 19:21:27který oslňuje exteriéry a nenudí
Slušnej fór, z mých dřívějších výtek, jsi si k srdci nevzal absolutně nic.

Citace od: mfstudio kdy 25.04.2010, 19:21:27Taky po úspěchu tohoto filmu mi několik lidí nabídlo spolupráci na scénáři i na animace.
Myslím, že to bylo myšleno v nadsázce.

Citace od: hobby kdy 25.04.2010, 18:19:49ale tvrdou kritiku Marekena neber vážně, ani ty uvozovky u slova film. On by to totiž jistě natočil "lépe", takže se budeme těšit, až nás něčím překvapí.

Co je zas tohle za stupidní názor. Už několikrát se zde na fóru řešilo, že každý má právo vyjádřit jakýkoliv názor (kritiku nevyjímaje), aniž by se sám v daném tématu jakkoliv angažoval.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Mareken

Citace od: mfstudio kdy 25.04.2010, 19:21:27
no, já se snažím udělat 20ti minutovej shot s přijatelným dějem, který oslňuje exteriéry a nenudí. Teď je možná střevní problém (asi trochu způsobeno mojí nezralostí), ALE JÁ JSEM VYTRVALÝ, POČKEJ ZA PÁR LET! To už to za střevní problém určitě neoznačíš. Taky po úspěchu tohoto filmu mi několik lidí nabídlo spolupráci na scénáři i na animace. Takže příště ta střevní problém už bude velkým týmovým projektem. Tak se těš.  >:D >:D >:D >:D >:D >:D

No já tě nechtěl odradit, jen jsem řekl svůj názor. Na další filmy se těším, doufám, že už budou lepší.

FilipS

Film má své světlé chvilky a je v něm vidět obrovská snaha. Zhruba před třemi lety jsem dělal amatérské filmy troufám si tedy tvrdit, že částečně vím jakou to muselo dát práci. Přeji hodně štěstí a mnoho úspěchů do budoucna.
P.S. Malá rada soustřed se na kratší videa 2-5 minut s pořádnými interiery.  ;)

Colonel32

Díky za tento thread, díky němu jsem viděl skvělé lego video.

Mluvím samozřejmě o odkazovaném Bowling for Sandercoe, Devil May Care je počin naprosto zoufalý, vydržel jsem asi 60 vteřin. Rozhodně doporučuji vzít si všechny Peterovy rady k srdci.

Měch

Tak tento "film" mě v žádném ohledu nezaujal...zvuk příšerný, kamera k smíchu ,zpracování exteriérů ještě jakž takž, ale příběh...naprostá katastrofa. Buď se člověk nudí když postavičky stojí a nic, nebo nechápe děj. Například pohybující se kostry, otáčející se Bond na jakési platformě 3x dokola, nebo ti čtyři chlapíci co tam byli jakože jeho kamarádi ( tu jsem už vůbec nepochopil kdo je záporák a kdo klaďas.
Prostě naprostý propadák. Ale jedná se o můj osobní názor, někomu to možná přijde zajímavé, ale mně osobně ani co by se za nehet vešlo...

Dá se natočit slušný deseti minutový film, ovšem, ne to co se tu předvádí, ale buď komedie nebo něco nabitého akcí.
http://www.youtube.com/watch?v=GlKDcoe1Xwc
tihle možná nemají ladné pohyby, ale to je všechno co tomu schází k dokonalosti
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

germik

to malý Měch - díky, je to boží, Žhavé výstřely hadr  :o ;D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Ondra

No abych se nějak vyjádřil, film člověka nenadchne a ani nezaujme.Takový filmů je na youtube nepožehnaně.

Ale čím vlastně tenhle film vyčnívá?Že si dělá reklamu všude možně a díky tomu se o filmu mluví.Prostě hotovej holywúd hadra  ;D .

Gibur

Na to,že je to tvůj první větší film se mim to zdá dobré,příště to chce vymykat příběh a stavby ;).
Je celkem nechutný když někomu hned začnete nadávat,pak ho to může naprosto od té práce odradit. :P
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Icewalker

Co se týče technických výtek, resp. rad (lepší zvuk, střih, stavba lokací), tak s těmi souhlasím. Nasnímání některých scén by chtělo také vylepšit, situace jsou občas nepřehledné. Asi 2x jsem si musel přehrát část filmu znovu, abych pochopil, co se tam děje.

Scénář byl místy chaotický a chování postav přinejmenším podivné. Například:
Hlavní záporák překládá náklad na veřejné ulici, čímž riskuje prozrazení. Nicméně, Bond nemá jak poznat, že by v krabicích bylo něco nelegálního, takže jde v klidu dál. Přesto se ho rozhodne záporák odstranit, čímž na sebe vlastně upoutá pozornost.

Film jsem zhlédl od začátku do konce, a že bych se nudil, to ne. Upřímně, pár míst mi přišlo zábavných, ačkoli to jistě nebyl jejich účel. Například, že většinu práce odvedli Bondovi kolegové, a ne on sám ;D

Snímek by šel v mnoha ohledech vylepšit. Ale příběh vyplňující 20-minutovou stopáž je nutno ocenit, byť nebyl úplně "tip top". Málokdo se k něčemu takovému odhodlá, a ještě méně lidí věc dokončí. Film se mi vesměs líbil, a to jsem celkem náročný. To, že ho někteří mohou považovat za "řídkou stolici", je běžné. Ale pak tu jsou tací, kterým se líbí. Holt, každý má jiný vkus.

P.S.: Moje hodnocení je značně ovlivněno tím, že sám se animované tvorbě věnuji, a vidím práci, která za tím je. Ale příště to chce přidat, a film bude lepší. Jsem ochoten poradit přes "soukromou zprávu".
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

hobby

Výše uvedené zhodnocení od Icewalker je seriózní, korektní a proto přínosné. To, co tady částečně padalo a Jindrouš nakonec musel smazat, bylo docela machrování s arogancí. Být to můj kluk (ten autor filmu), tak bych mu řekl: odhlaš se z fóra a vícekrát mezi ty blbce nelez! Bohužel, nebylo to takto poprvé; u nováčků se to stává pravidlem.
Pokud nemohu, nebo nechci pochválit ani poradit, tak buď slušnou kritiku bez urážek a vysmívání, nebo držet hubu! >:D.

Luky1987

Každý jednou s něčím začínal a nikdo není napoprvé bezchybný, musíš jen vydržet a zkoušet to dál a lépe. Je pravda, jak píše hobby, že spousta "mazáků" a "furťáků" se chovají velice nepříjemně, jako by snědli všechnu moudrost světa. Přesto, že někteří mají několik set, popřípadě tisíců příspěvků a jsou snad v každé diskuzi, nikdy nic extra nepředvedli a "machrování" s "arogancí" je cítit z každého druhého příspěvku. Mnoho lidí to odradí něco zde prezentovat, věřte mi.

Colonel32

V tomto měl kanál svatou pravdu, že přijít jako nováček na fórum je jako příjít do nové hospody. Pokud okamžitě začnu prosazovat své názory jako jediné správné
(např. když se někdo začne rozčilovat, že se přece nenechá poučovat od někoho, kdo ještě nic nenatočil...), tak se nemůže divit, že se štamgasti pozvedají od stolů a občas mu i namlátí hubu.

Pokud já sám přijdu na nějaké jiné fórum, a začnu tam jako absolutní nováček prezentovat své výtvory, tak si taky zjistím, jaký je kvalitativní standard fóra, a buď se cítím, že ho splňuji a pak si výtvor obhajuji, a nebo dám najevo že začínám, a že si chci nechat poradit. Pak jsou lidé s kritickými poznámkami mírnější.

Krize nastává, pokud předvádím dílo zjevně tragické, ale jsem přesvědčený, jak je skvělé - a snažím se o tom přesvědčit ostatní. To jinak než flamewarem ani skočit nemůže.   

Luky1987

Citace od: Colonel32 kdy 29.04.2010, 14:48:05
V tomto měl kanál svatou pravdu, že přijít jako nováček na fórum je jako příjít do nové hospody. Pokud okamžitě začnu prosazovat své názory jako jediné správné
(např. když se někdo začne rozčilovat, že se přece nenechá poučovat od někoho, kdo ještě nic nenatočil...), tak se nemůže divit, že se štamgasti pozvedají od stolů a občas mu i namlátí hubu.

Pokud já sám přijdu na nějaké jiné fórum, a začnu tam jako absolutní nováček prezentovat své výtvory, tak si taky zjistím, jaký je kvalitativní standard fóra, a buď se cítím, že ho splňuji a pak si výtvor obhajuji, a nebo dám najevo že začínám, a že si chci nechat poradit. Pak jsou lidé s kritickými poznámkami mírnější.

Krize nastává, pokud předvádím dílo zjevně tragické, ale jsem přesvědčený, jak je skvělé - a snažím se o tom přesvědčit ostatní. To jinak než flamewarem ani skočit nemůže.   
Pod to bych se klidně podepsal. Ale buďme rádi, že se zde něco děje a lidé přicházejí a prezentují...
Alespoň není nuda a člověk ve flamu pozná alespoň trochu kdo jaký je.

hobby

Citace od: Colonel32 kdy 29.04.2010, 14:48:05
Jistě, s tím se dá souhlasit. Jenomže nic takového se neudálo. Přečti si hned úvodní příspěvek, kde autor dopředu a sebekriticky upozorňuje na nedokonalosti filmu.
Já jako adolescent zažít takovou sprchu, tak se vším seknu a začnu fetovat. Jinak jistě nevadí, když mu to vytmaví stejně starej, nebo mladší kolega (viz), ale je blbé machrovat z pozice staršího a zkušenšího. Až mi ho kluka bylo líto :'(.

Matošo

Problém je v tom, že pokud se bude trvat na tom, aby se zde prezentovala pouze dokonalá bezchybná díla, tak tu bude mrtvo ...

linhi

Lidičky,vždyť tu jde o snahu,příště to bude zase lepší,ale pokud budeme jen držkovat tak se na to člověk akorát tak vy....    Tedy já bych to tak udělal,jen tak dál,příště doladit okolí....

otaznik

Na druhou stranu člověk musí mít alespoň trochu sebereflexe. Například prostředí (výprava) filmu je na dětské úrovni, ale autor jí prezentuje jako zdařilou. Další naprosto zbytečnou věcí je různý rozměr obrazu, většinou 4:3, ale při některých záběrech 16:9, ale stažené na 4:3. A pak obligátní prach, nerozumím tomu, že někdo si dá takovou práci s videem, ale takovou banalitu, jako umýt kostky, neudělá.

Vše ostatní asi bylo plus mínus řečeno.