Hracky-kong.cz - kritika / náměty / nápady

Založil www.hracky-kong.cz, 09.04.2010, 23:58:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ondra

Citace od: Colonel32 kdy 13.04.2010, 23:54:14
Zajímavá úvaha. Myslím, že SH pro ČR by se mělo řídit platnými zákony české republiky, ale pravda je, že tím už si nejsem 100% jistý. Možná to budou mít na webu.  Že by nám to snad mohl osvětlit zámožný právník, který utratil za díly na parník celých 40 tisíc?  ;D
A k čemu by ti to bylo?Hádal by ses s legem?Akorát bys měl ostudu, jelikož by vyšlo najevo že jsi té chyby zámerně zneužil.

Colonel32

Citace od: Ondra kdy 14.04.2010, 11:34:46
A k čemu by ti to bylo?Hádal by ses s legem?Akorát bys měl ostudu, jelikož by vyšlo najevo že jsi té chyby zámerně zneužil.

Jak jsem mohl vědět, že to je chyba? Mohl jsem si myslet, že je to nějaká promoakce, nebo jsem nemusel znát běžné ceny lega, a prostě jen hledat něco velkého za malou cenu.

V principu se ale bavíme o tom, co má hračky kong zlepšit, tak ho varujeme, že rušení objednávek z důvodů chyby (číkoli) bude zákazník považovat za velmi neseriózní, a přístě už pravděpodobně půjde jinam.

Ondra

Věřím že by si lego sehnalo jákekoliv posklady a vůbec bych se nedivil, kdyby nalezlo diskuzi kde se to přetřásalo.

K hračkám Kong-Prozatím jsem neměl tu čest a co jako zákazník bych očekával?No přece nejnižší ceny, to ostatní je kompromis  ;D .

www.hracky-kong.cz

Jenom pro perličku. Jeden z nakupujících z kostek okamžitě napsal, že na dodání trvá. Samozřejmě máme v obchodních podmínkách, že si vyhrazujeme právo zrušit objednávku a také, že kupní smlouva vzniká až dodáním zboží.
nakupte na našem shopu www.hracky-kong.cz a získejte slevu 2% při použití slevového kupónu "AFOL"

Ondrej

Citace od: Maeglin kdy 14.04.2010, 15:04:27
Jenom pro perličku. Jeden z nakupujících z kostek okamžitě napsal, že na dodání trvá. Samozřejmě máme v obchodních podmínkách, že si vyhrazujeme právo zrušit objednávku a také, že kupní smlouva vzniká až dodáním zboží.
Nevím jestli je to dobrá reklama, s tím že nezašlete chybně naceněné zboží, které nabízíte a přijde mi to jako výsměch dotyčnému kupujícímu. Už tohle mě odradilo...

Hardegon

S Ondrejem souhlasím. Pokud má tato prezentace obchodu sloužit jako reklama, nyní to u mě totálně propadlo.

Takovéto chování a "perličkování" bych čekal na Aukru. Ne v solidním obchodě...  :-X

Ondra

Nemyslím si že je od prodejce zrovna taktní klábosit na foru o obchodních záležitostech, myslím že jste ted hodně klesl na důvěryhodnosti.Ale to nechám na vás, jakmile si někdo přečte jak si tu děláte z kupců šoufky tak si nákup u vás rozmyslí.Zatněte zuby, nebo připište "ceny dáváme tak, jak se nám zlíbí".

A pokud to budete chtít srovnávat s chybou s@h tak to v tomhle případě žádná chyba není.V případě s@h to byl plánovaný nájezd, kde každý vědel o chybě.Zde se nejspíše jedná o řádově stokoruny a kostkař to kupoval v dobré víře, že cena je pravdivá...

www.hracky-kong.cz

Samozřejmě jsme se kupujícímu omluvili a nabídli slevu na další nákup nebo dodání zboží za cenu, kterou můžeme zajistit.

Chyby se opravdu stávají a zase nejsme charita, abychom jednotlivé zákazníky dotovali.
nakupte na našem shopu www.hracky-kong.cz a získejte slevu 2% při použití slevového kupónu "AFOL"