Bryan is back

Založil Andy of End, 12.04.2010, 21:35:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Andy of End

Čau,
tak jsem zpět a jak se říká s holým zadkem. Nemám doma téměř ani kostičku, pár dní prolízám fórko abych se dostal do obrazu. Rozhodl jsem vrátit se k mim původním snům a tak sem si zvolil Piráty, mám spoustu nápadů. Teď sháním něco do začátku zkouším aukro, když to nevyjde tak to zkusím tady.
Abych si snad trochu zpravil reputaci kterou jsem si tu tenkrát tak zkazil, je ze mě 17ti letej student všeobecného gymnázia, hraju v kapele na kytaru, zajímá mě expresionismus v jakýchkoliv formách umění, okrajově minimalismus a popart. Legu se budu věnovat společně se svou přítelkyní s kterou jsem přes rok. Doufám že vás to přesvědčilo že už nejsem ten malej usmrkanec kterého si pamatujete.  Díky za přečtení.
Rawwwwr.... Je vais à paradis par l'enfer

Hardegon

Doufám, že alespoň někdo chápe...  ::)

tazzy

otaznik

Ať je to kdokoli, tak na gymnáziu bude mít velké problémy s českým jazykem.

Jarmila

Citace od: Hardegon kdy 12.04.2010, 22:07:07
Doufám, že alespoň někdo chápe...  ::)

Staří mazáci budou v obraze, novicům to nic neřekne. Bryan byl před časem vyhozen dveřmi a vrátil se oknem.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Colonel32

LOL, na něj jsem pozapoměl. Z dávných časů pamatuju už tak akorát "proč mi nejezdí vláček? Měl jsem si radši koupit Harryho Pottera" a "Můj otec se jmenuje Zoltán a není to žádnej maďar." Ale když to tak čtu, tak byl Bryan taky dobrej magor.

Ondrej

Citace od: Colonel32 kdy 12.04.2010, 22:15:50
LOL, na něj jsem pozapoměl. Z dávných časů pamatuju už tak akorát "proč mi nejezdí vláček? Měl jsem si radši koupit Harryho Pottera" a "Můj otec se jmenuje Zoltán a není to žádnej maďar." Ale když to tak čtu, tak byl Bryan taky dobrej magor.
;D Jedno lepší než druhý, fakt mě to teďka pobavilo.

Andy of End

Jono, hej, asi jo... Docela jsem se styděl když sem to teď četl  :-[
Rawwwwr.... Je vais à paradis par l'enfer

Jarmila

A kdo z nás není? Nedávno tu někde byla zmínka o tom, že je lego pro děti a infantilní dospělé. Nevidím v tom podstatný rozdíl.  :P
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

MildaPajda

Citace od: Jarmila kdy 12.04.2010, 22:27:27
Nedávno tu někde byla zmínka o tom, že je lego pro děti a infantilní dospělé. Nevidím v tom podstatný rozdíl.  :P

A tys nekdy dospela? .. ;)
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)