(vlastní)8048-motorizace na RC

Založil Martys08, 12.03.2010, 19:59:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Martys08

Já jsem s technicem začátečník a chtěl bych se vás zeptat jak motorizovat na RC http://www.legenio.cz/LEGO/Technic/2200-LEGO-8048-Technic-Bugina.html. (obrázek z legenia protože na peeronu neni).Zkoušel už to někdo?

Bery

Já bych to přestavěl a postavil si vlastní .
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Martys08

Tak jsem už konečně vypiloval moji motorizaci.Moc toho nevyjede ,lépe to jezdí pozadu než popředu.Má náhon na zadní kola.Ty první obrázky jsou s buginou která má solární panel.

Martys08

další foto

Bery

Mě osobně se to moc nelíbí. Postavil bych něco vlastního, ne jen předělání zadku a přidání motoru. A desing si taky moc neřešil.

Martys08

Zadní část jsem celou rozebral a postavil novou.Co bys na disegnu vylepšil ne, že bych sním byl spokojen.

Bery

Nevylepšil bych nic. Já bych to celé rozebral roztřídil a pak postavil znovu. Ale podle sebe, ne s pomocí plánku.

Martys08

Mně se prostě líbil ten set tak jsem do něj začal dávat PF díly.Nevím co s tím stále máš,např. ne s pomocí plánku.

Bery

Nechci se s tebou hádat ,takže ti to řeknu takhle. To auto se mi prostě nelíbí, snažím se ti říct že  kdyby si stavěl podle sebe postavil by si něco lepšího, ale to je můj názor.

Kiko97

Ťažko robiť z origo modely PF lebo tam na ne nie je priestor a ani oficialne LEGO s nerátalo ale keď to jazdí. Desing sa naučíš. ;)

jantosciak

Ale osobne si myslím že 8297 bol akoby urobený na motorizáciu... Miesta dosť dozadu na tri XL-motory a blízko prednej nápravy na dva M-motory na zatáčanie a na bokoch na dva buggy motory na iné funkcie (napr. jeden na prehodenie páčky medzi lanom a pružením). Mať dostatok motorov, aj ho motorizujem, len aktuálne mi nefunguje ani jeden XL-motor. Vytrhal som káble :'(

Kiko97

Tak to mi je ľúto ale keď už tak mi sa bavíme o inom sete. :)

jantosciak

Napísal si: ťažko robiť z origo PF a ja: 8297 je na to tvorený. Myslel som tým, že origo na PF nie je (niekedy) také ťažké, ako sa zdá.

Ale ja by som také malé auto ako je 8048 asi nemotorizoval.

Kiko97

Aha jasné ja som to myslel inak ako som napísal. Takéto malé legá sa nedajú motorizovať   ;D